- 23 Ağustos 2012
- 50.605
- En iyi cevaplar
- 1
- 235.220
- 898
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Biraz kilo alsam, kiyafetlerimin yakışmadığını düşünüyorum. Özenerek giyinesim gelmiyor. Makyaj bile yapmak istemiyorum. Ağır hissediyorum kendimi. Enerjim düşüyor. O yüzden genelde 2 3 kilo alınca hemen müdahale ediyorum. Az yiyorum, hareket ediyorum eski.kiloma dönüyorum. Çünkü salarsam önünü alamam bir daha.
Ne kadar güzel ben spora bir başlıyor bir bırakıyorum bugün tekrar başladım bakalm boyumuz yakın bende 165im ama kilo 58 snn kilona insem benden mutlusu olmazZayıf olmak değil, ideal kiloda olmak önemli. 5 senedir spor yapıyorum, kardyo-bölgesel. Bol su içiyorum. Yeşilçay vb bitki çayları içiyorum. Aşırı yağlı ve karbonhidrat yememeye, protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Gayet sağlıklı ve formdayım.(51 kg 166 cm)
Kilon normal gibi aslında :) Çabalarsan inersin canım, azmedince yapılmayacak birşey yok♡Ne kadar güzel ben spora bir başlıyor bir bırakıyorum bugün tekrar başladım bakalm boyumuz yakın bende 165im ama kilo 58 snn kilona insem benden mutlusu olmaz
Birde çayını şekersiz içersen o iş tamamhayatim boyunca hep zayifyim.taki son 3 yıla kadar.simdi ise herkes ideal oldumu yakıştığını söylediği halde ben hep kendimde fazlalik görüyorum.rahatsizlik duyuyorum.vermek istiyorum ama spor yapmadikca mümkün olmadığını biliyorum.havalar isisin her gün tempolu yuruyecegim faydasi olur eminim:)sizde yürüyüşle baslayabilirsiniz..
Arkadaşlar merhaba,
Fazla kilom var ve duygusal yemek yeme alışkanlıgımda,bıktım artık.
Zayıflık ne kadar önemli sizin için,ve neler yapıyorsunuz zayıf kalabilmek için?
Bıktım bu durumdan artık
Ayni durumdayim ustelik hamileyim iyice zivanadan ciktim gercekten evlenmeden hele hamile kalmadan kilo verinArkadaşlar merhaba,
Fazla kilom var ve duygusal yemek yeme alışkanlıgımda,bıktım artık.
Zayıflık ne kadar önemli sizin için,ve neler yapıyorsunuz zayıf kalabilmek için?
Bıktım bu durumdan artık
Benim boy 76 ama 70 de inanilmaz ince ve guzel oluyorum 65 de ise ibretlik oluyorum herkesin bedeni farkli iste . Ah ah 100 un altini gormek isteyecegim aklima gelmezdiBoyum 1.75 kilom ise 74, cok mutsuzum. Ideal kilom 65 ama yüzüm ufalip kaliyor o kiloya düsünce. 3 senedir 70 lerde takildim kaldim. Hayir bir kadinin 70 lerde isi yok bikere, yakismiyor.
Aralik ayinda 78'e kadar cikmistim tosun gibi, simdi ise köpek gibi spor yapip 1600 kaloriyi gececek sekilde yememeye dikkat ediyorum.
Karbonhidratli ürünlerden mümkün mertebe kaciyorum, protein agirlikli besleniyorum. Ekmege hasret kaldim!
Ocak ayinin basindan beri 4 kilo verdim, hedefim 67 ye aslanlar gibi inmek!
Basaracagim.
Hani giydigin seyler hafif bol durur ya üzerinde, böyle tiril tiril. Ne sexi seydir o öyle?
Olacak buna inaniyorum, cabaliyorum, olduracagim! Otuzuma basmadan, ( 1 ay var) muhtesem bir fizigim olmali!
If you can dream it, you can do it !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?