• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıf olmak ve zayıf kalabilmek

Merhaba canım bende senin gibi aynı dertten müzdariptim gerçi hala devam ediyorum ideal kilima ulaşmak için 1 sene de yavaş yavaş toplamda 20 kilo verdim ve dediğim gibi hala devam ediyorum. İstersen yapabilirsin kafa da bitiyo herşey. Fazla kilo hayatı gerçekten çok etkiliydi hayatını sağlığın için zayıfla görüntün için değil benden sana tavsiye. Düzenli ye tek taraflı beslenme yani sadece et ağırlıklı ya da sadece sebze olarak değil. Veeee unutma ki bol bol su iç...

Arkadaşlar merhaba,

Fazla kilom var ve duygusal yemek yeme alışkanlıgımda,bıktım artık.

Zayıflık ne kadar önemli sizin için,ve neler yapıyorsunuz zayıf kalabilmek için?

Bıktım bu durumdan artık :KK43:

19 yaşımdayım..167 boyunda 50 kiloyum.

sabahları yulaf ve mısır gevreğini karıştırıp yiyorum ara öğünlerde ise kuruyemiş yiyorum kuru üzüm,fındık gibi..

öğle yemeğinde okulda oluyorum yemekhanede yiyorum tatlı,börek çıkarsa almıyorum.çorba ve ana yemeği yiyorum.

EKMEK HİÇ YEMİYORUM.

Akşam ise bir yoğurt,çorba,nohut yemeği arada bir az miktarda makarna yiyorum.

eksiklerim ise çok az su içiyorum ve arada tatlı yiyorum ama sadece sütlü tatlı.

Yemeği az ve ekmeksiz yiyorum, günde kesin 2litre su iciyorum bazen daha fazlasi. Sabah ilk is yeşil cay iciyorum, aksam pek bir şey yemem yeşil cay iciyorum yine. Hamurlu yemek aklima gelmez, bazen tatliyi kaciriyorum çok seviyorum vazgeçilmezi diyebilirim, ama siki bir diyete girsem kesin veririm fazla 4kilom var, onu da iki çocuk dogurmanin güzelliğine bagisliyorum

Bende evlendikten sonra biraz kilo aldım çok rahatsızım bu durumdan ve son 3 aydır karatay beslenme proğramı uyguluyorum 2,5 kilo verdim daha 5 kilo vermem gerekiyor .

Gece 12 den sonra yemeyerek dikkat etmeye çalışıyorum. :KK14:

Doğal olarak şişmanım o_O

10 gündür diyet yapıyorum 2 kilo verdim yaza kadar devam insallah :spor:

Merhaba ben çarşiya çikinca kiyafet bulamayinca deliriyodum hirs yaptim bitki çayina başladim şimdi herşeyi alıp giyebiliyorum

Tatlım BENİM diyetle alakalı yazdığım yazıyı okumani tavsiye ederim. :-* belki yardımı olur.

Ayrıca diyet bitene kadar kendini tutup sonra güzelce az az tadımlık yiyebilirsin. Cok yedigin günlerde cok hhareket edip dengelersin. Çubuk tarçıni sekersiz çayla birlikte tüket. Ben artik kilo aldıkça kendimi rahatsız hissediyorum sanki hareketlerim kisitlaniyor gibi. Kendini sürekli zayif olarak hayal et. Kendine kız.

Sevmemek miiii
Bayilirim ben ekmege, firinin onunda durup ekmek koklamisligim, kuyumcu virini izler gibi ekmek izlemisligim var, ama son 4 yilda tatiller disinda beyaz ekmek gecmemistir bogazimdan.

Aynen
Sıcak beyaz ekmek kadar güzel yiyecek yok dünyada

Benimde fazlam var takipteyim önerileri okudum başladım birkaç gündür bende bunları yapıyorum ama hareket etmiyorum pek günlük ev işi ,şu sıralar dans zumba tarzı takılıyorum ama yorumları okuyunca gördüm ki biz dert etmesekte çevreden pekte hoş görünmüyoruz:KK12:1,70 E 74 kg üm bende..

Değil bence kankaaaa
Fırından sıcak sıcak ohh mis koku mis tat mis
Ekmekle yenen her şey de ayrıca lezzetli peyniri mezesi nutellası fındık ezmesi
Ölüreeeeemnmm:eek::dua:
Hahaha e tabi guzel bir sey mesela ekmek arasi sucuk kaymak bal falan. Ama dedigim mesela ekmegin yakistigi ozel seylerde yenir bir döneri ekmeksiz yiyemezsiniz ama kuri fasulyenin yemeklerin yaninda da yemeyelimm

Bi de arkadaslar bir arastirmaya gore yarim saat belli tempoda koşanla on bes dakika arada hizini artirarak kosani karsilastirmjslar ve on bes dk kosan iki kat yag yakmis. Hiit de bu oluyor kisa surede maximum hareket ile kat be kat yag yakiyorsunuz. Videolar var mutlaka deneyinn

Bende kolay kilo alirim maalesef,hep düşünmek zorundayım bunu yersem sonraki öğünü hafif yemek zorundayim yada kaç dakika spor ekstra yapacağım diye.
Bu sebeple iki öğün besleniyorum artık,asla leptin saatlerinde yemiyorum,1 lokm ondan,2 tane bundan derken ben kilo alıyorum.
Hafta içi Karatay'a uygun (olabildigince) ve 2 öğün yiyorum.Yürüyüş yapıyorum haftada en az 3 gün

Haftasonu yine iki öğün ,atıştırmasız bir şekilde canım ne istiyorsa onu yiyorum.
Tatilde düzenim bozulur,tatile kadar kendime hedef belirledim 3 kg verip,sıkılaşacak şekilde spora bir tık daha ağırlık vereceğim,tatilde bana ödül olacak.
Bilemedim ben bu konuda şanslı olmayanlardanım,kendi yöntemimi buldum uyuyorum bu düzene. Mutluyum,alıştım çünkü,istediğimi giyemeyip mutsuz olacağıma,istediğimi her zaman yiyemeyip mutsuz olmayi yeğliyorum uzun zamandır.

Back
X