- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
-
- Konu Sahibi GirLookingForLove
canım geçmiş olsunn
sen güçlü kızsın hepsinin üstesinden gelirsin :)Teşekkür ederim kuzum önce bacağı sakatladım, sonra grip oldum. Çok ağır geçiriyorum. Ona rağmen doğrulmaya çalışıyorum :)
Güncel Kilo: 48.5
Dayanamayarak sana yazdım günlükcüğüm !!!
Eski günlerime dönmek üzereyimmmmm! Yihuuuuu
Oooo bu muhtesem amaaa!!!
Ne ara verildi o kilolar yaa Tebrik ederim seni canim <3
Cok sevindim senin adina, darisi benimde basima :)
Teşekkür ederim canım o kadar kaçamaklardan sonra toparladım sonundaaa :))
İnşallah sen de göreceksin çok yakın zamanda buna inanıyorum. İstikrarın müthişsonra böyle kutlama yaparız artık
Son 1.5 kilo hadi bakalım sonra da koruma derdi
Insallah canim !! Bende inaniyorum bu kez çunku nedense hic zorlanmiyorum :)
Fena party var o zaman, benim daha bir 3 kilom var ama, kutlama için iki kat caba gosteririm
1.5 için fazlada kasma arkadasim, 48.5 zaten super !!
Az kaldı az. Senin kadar sağlıklı beslenen birini daha görmedim valla instagramda :) o öğle yemeklerine hastayım. Hemen brokoli haşlayacağım kendime
Öyle yapacağım canım zaten spor yaptığım müddetçe kilo almıyorum :)
Evet arkadaşım spor bu işin kalıcı çözümü. Haftada 2-3 gün de olsa inşallah kalıcı hale getirirsin. Ben inanıyorum sanaCok tesekkur ederim canim :) Vallaha ben degil buranin yemekhanesi salata konusunda baya iyi is cikariyor :)
Benimde en buyuk eksigim spor, yorgunlukdan vakit ayiramiyorum bile... Ama caresini bulucam, cunku en guzel ornek sensin: spor olursa kilo alinmiyoooor !! :)
Evet arkadaşım spor bu işin kalıcı çözümü. Haftada 2-3 gün de olsa inşallah kalıcı hale getirirsin. Ben inanıyorum sana
Selam canım kac kilodan kac kiloya düştün ve gen ell olrak nasıl besleniyosun sorunlu bolgen sanki bacakti canım yanlis hatirlamiyorsam duzeldii miAz kaldı az. Senin kadar sağlıklı beslenen birini daha görmedim valla instagramda :) o öğle yemeklerine hastayım. Hemen brokoli haşlayacağım kendime
Öyle yapacağım canım zaten spor yaptığım müddetçe kilo almıyorum :)
Merhaba tatlım.Selam canım kac kilodan kac kiloya düştün ve gen ell olrak nasıl besleniyosun sorunlu bolgen sanki bacakti canım yanlis hatirlamiyorsam duzeldii mi
TEMİZ BESLENME (1/10)
* Kaçamak yapılmayacak.(Çikolata,tatlı,hamurişi ve türevleri)
* yatmadan önce yoğurt kürü veya yulaf lapası yenecek.
* hergün en az 30 dk spor yapılacak.(pilates,dans,çember)
* mutlaka meyve tüketilecek.
* yenilecek kuruyemişler: kavrulmamış olmak kaydıyla fındık, fıstık, leblebi vs.
* Katı besin tüketilmeyecek.(et,tavuk yasaklıyorum kendime) Sindirimi kolaylaştırıcı sebze, çorba izinli.
* 10 gün sonunda vücut ölçüleri alınacak, tartı 10 gün yasak.
1/10 tamamlandı. hepsine birer artı koyuyorum bugünden itibaren uyulmuşsa :)))
55 dk sporum. Pilates, dans ve çember çalışması tamamdır.