Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Pardon 450dk derken ? Ayni 450dk'dan mi bahs ediyoruz
Hahaha vallaha onceki yorumlarinda yapdigin programlara sasiriyordum zaten :)
Bide 900 yapani varmis, helal sizlere beeee !!!!

Canıııııım hoşgeldinnnnn :)
Kız gel artık bir görünüp gitme :) biz de çok zor toparladık ama bura olmadan beceremediğimi farkettim. Sen yazmasan bile toparlamana çok sevindim. Artık bundan sonra bizimle olursun umuyorum blogilaties çok güzel ya başla ona yine ben de ona geçmeyi düşünüyorum tez Zaman'da. Evet yanlış duymadın geçen hafta 450 dk spor yapmışım spor yaparak can vercem galiba çok seviyorum ya. Bakımlar falan biz toparladık sıra sendeeee :)

Evet canim artik buraliyim, bende buraya yazadan olmadigini fark ettim :)
Tekrar menu ve aktivite paylasimi yapicam burdan :)

Bende bu siralar bakima çok onem veriyorum, malum soguk havalar geldi ve cilt çok yipraniyor..

Sizin bakim rutinleriniz neler ?

Tatlım ben içinde zararlı madde olan ürünleri kullanmıyorum. Kesinlikle karşıyım her şeyin en güzeli doğal olanı. Kozmetik olarak sadece nemlendirici kremim var onunda içinde paraben falan yok. Her bir maddesini inceleye inceleye alırım herşeyin :)
Yüzümü sabah akşam doğal Gül suyu ile temizliyorum. Şu aralar tek tük hafif sivilcelerim için sivilce kremi kullanıyorum. O yüzden gece Gül suyundan sonra sivilce kremi sürüyorum. Sabah da temizledikten 1 saat sonra nemlendirici sürüyorum. Çok düşündüm acaba göz altı için başlasam mı şimdiden diye ama onunda doğalını buldum. Yaş maya maskesi haftada 3 kez. Kırışmaması adına ve üzüm çekirdeği yağı sürüyorum. Az uyumaktan kaynaklı kazayaklarım çok belirgin onları dindiriyor bu yaptıklarım. Umarım kaybolur gider bana kalsa mimik çizgisini bile yok ederim çok korkuyorum kırışmaktan bunlar dışında haftalık maskelerim var işte patates maskesi, kil maskesi, yumurta maskesi gibi.... Bir de Aloa Vera bitkisi yetiştiriyorum ve onun jelini sürüyorum yüzüme. Tam bir mucize. Sen neler yapıyorsun ?

Ne güzel herseyin dogalini kullanmak :)
Ben açikcasi zaman kazanmak adina biraz kolaya kaciyorum, ve hazir urunlerden kullaniyorum... Içerigine yinede dikkat ediyorum ve en dogal olanini almaya gayret ediyorum ama tabiki dogal ev yapimi urunler her zaman en iyisidir!
Benim rutinim su sekilde:
Haftada iki kez o puturcuklu kremlerden varya, adini bilmiyorum, onlarla yuzume masaj yapiorum. Denk geldikcede kahve telvesiyle yapiorum bu islemi
Haftada bir kez yuzume Kiehl'sin maskesini yapiorum
Her aksam yatmadan once tek kulanimlik mendilllerle yuzumu temizliyorum, kirisikliklari onlemek için Kiehl'sin serumun'dan suruyorum (çok etkili) ve gece kremiyle tamamliyorum
Her sabah'da makyaj oncesi yuzumu yine kirisiklik onleyici bir kremle nemlendiriyorum...

Genel olarak kremlerim kirisiklik onleyici, el kremim bile... Bence 24 yas tam zamani gibi geliyor bana..

Ohhh süpersin böyle bakımlı kadınlara hayranımmmm :) kesinlikle ben de 1-2 sene daha geçmesini bekliyorum. 22 yaşındayım henüz bence göz altı için biraz daha bu şekilde devam edebilirim. Ama bu el kremi olayına falan bayıldım. Hangi el kremini kullanıyorsun? Orada kozmetik olarak daha çeşitli ben dünyaları toplayıp gelmiştim Türkiye'ye. Tükenmek üzere ama burda da rossman favorim benim. Girince çıkasım gelmiyor. O kahve telvesi müthiş bir yumuşaklık veriyor değil mi içine birkaç damla limon ile de kullanabilirsin.
Bir de ben artık makyaj yapmıyorum. Rimel ve ruj bu kadar. Yüzüm kendine geldi. Bir süre daha böyle devam edeceğim.

Evet el kremini çok severim ben, ve her seferinde degisik alirim ama :) Bu seferki aldigimi internette siparis vermisdim ve kokusunu hic begenmedim malesef... Az kaldi bitiyor ama :)
Burda Marseillaise ve Olivier diye iki marka var, soylediklerine bakilirsa dogal olarak uretiliyor, pekde arastirmadim acikcasi, ama begenerek kullanmisdim ikisinide :)

Aynen kahve telvesi super oluyor, limonlada denerim, tavsiye için tessekur ederim :)

Supersin yaa, bende makyajsiz dolasmak isterim, ama cildimin reni çok soluk ve sarimsi malesef. Is otaminda çok bakimsiz durdugunu dusunuyorum ve bu yuzden yapiorum hergün :s
Kardesim iki ayda bir bronzlasma makinesine giriyor, en dusuk ayarina sadece yuze renk getirmek için. Bugune kadar ne kadar karsi olsamda galiba bende bir deniyecegim

Ah evet Olivier burada vardı. Diğerini ben kullanıyordum yurtdışındayken, buraya da gelmiş :) bakacağım mutlaka.
Yaaa beyaz tenli misin yoksa sarımsı dediğine göre kumral gibi misin? Ben çok aşırı beyaz tenliyim kendimi o makine de düşünemiyorum kumrala yakınsan bence dene çok yakışır eminim :) ben de ruh gibi geziyorum da ne yapayım :))

Ah gercekdenmi? Oda hiç rastlamadim o markalara, demekki asmislar kendilerini :)
Aynen kumralim ve tenim ne beyaz ne koyu aralarda bisey gibi oluyo, olmuyo yaniiii :)
Bembeyazsan guzel en azindan rengin belli bence :) Ben severim beyaz teni, boyle bir dogal, saf ve gounum olusturuyor :)

Bu hafta sonu bir denemeyi planliyoum, kardesim bir kez apti, makyaji birakdi

Beyazlık güzel ama tavuk gibi kızarıyor insan bir şey oldu mu :) hele yanlışlıkla bir yere çarp falan mosmor gezersin. Vampir gibiyim
Waowwww süpermiş :) ay sen de yap ya yakışır bence kumralsan :)) hafif yanık ten. Bayılırım. Hem ufak tefek kusurları bile kapatır.

Haha dogrudur, herseyin bir katlanilacak zorlugu vardir :)
Aynen amacimda o zaten :)
Hadi birazcikda sende gaz aldim, kesin yaparim

Neler yemişim bakalıııımmm

Kahvaltı
1 kase müsli

Ara
1 avuç dut kurusu, leblebi, 2 gün kurusu

Akşam
1.5 kepçe tarhana çorbası
4 yk etli şehriye pilavı
3 yk pırasa
Yoğurt

Ara 2
Biraz çerez
1 dilim elma
Kestane

Spor
Leslie 3 mile
Bölgesel çalışma

Toplam:73 dk

Supersiin !! 73dk spor da muhtesem !! Ben yine yapamadim, yine yapamadim...
Yorgunluk'dan anca banyoa girmeye güç bulabildim

Aksam yemegim su sekildeydi:
1 tabak mercimek çorbasi
1,5 dilim kpek ekmegi
Fransiz peyniri
Bol salata

Kardesim istah acici bir turta yapti, kokusu butun evi sardi resmn ama ben ne yaptim? Yemedim tabikisi :) Hiç bir yerimde eksilmedii

Bu sabah'da:
2 dilim kepek ekmegi
Surme peynir
Kiraz receli
1 bardak portakal suyu
1/2 sekerli kahve

Bu siralar bana 24 saat gerçekden yetmiyor bütün yapmak istedigim seyler için.. Oyle bir duruma geldimki resmen is yerinde aksam eve vardigimda ne apcagimi bilmek için plan yapiorum saati saatine :s

Yaaaa turta mı dedim oyy Nasıl canım çekti şimdi neyseki bizde benden başka onu yapabilecek yok
Oohhh kahvaltın falan ne güzel olmuş , yeme kısmı düzene girdi sende bir spor kaldı :) ona da ne diyim ki vakit bulamıyorsun, kolay değil iş hayatı...
İşlerin Zaman Zaman mı böyle oluyor yoksa genel olarak böyle mi? Belki ona göre bir plan çizebilirsin kendine.

Zaman zaman daa yogun oluyor tabii ama beni en cok yol yoruyor, her gün 2 saat yol yapiorum toplamda, ise gelesie yoruluyorum resmen... Aksam eve varasiyada ayni sekil ..
Evet yaa zaman bulmak zor oluyo, belki kendi evime cikinca daha fazla zamanim oluur bakalimm ...
Bu oglende dayanamadim peynirli pizza yedim, artik aksama telafi edilecek :)

Canım benim ya evin daha yakındır işine umarım. Yol gidip gelme çilesini iyi bilirim insan isyan ediyor bazen. Çok yorucu...
Pizza da ödülün olsun madem o kadar yoruluyorsun. Akşam hafif yersin e belki birazcık spor yaparsın :)))

Bugün neler yedim?
Oruç tuttum bugün.

Akşam yemeği

1 tabak domates soslu makarna
Akdeniz salata

Akşamdan sonra
1 dilim elma
2 dilim muz
Biraz leblebi, kuru meyveler

Yarın yine oruç tutcam güzel oldu :)
1 kase müsli yedim 1 saat önce.
Bol su tamamdırrrr

Spor
Leslie 3 mile walk + bölgesel toplam: 67 dk

İftarımmm

1 kepçe çorba
3 servis kaşığı patates püresi
4 adet köfte
1 dilim peynirli börek

Sonrasında çok az çerez ve 1 dilim Laz böreği
Bulmuşken kaçırmayım dedim valla :)

Spor: 1 saat yürüyüş
Bacağımı incirliğim için yürümekle yetindim artık...

Ben sanırım bir süre ara vercem buralara...
Moral olarak çökmüş durumdayım, bacağımı sakatladım ve bu beni çok üzüyor. Sanki spor yapmazsam kilo veremeyip alacakmışım gibi saçma sapan bir hissin içerisindeyim. Nasıl toparlarım bilmiyorum. Yeni yıla fit girme hayallerim suya düştü, daha ne kadar gecikebilir bilmiyorum. Bünye kilo almaya meyilli, sporsuz ne olur bilemem :/ offff içim daraldı günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…