- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
-
- Konu Sahibi GirLookingForLove
Temiz beslenme 4/10 tamamdır.
Çok ufacık bir kaçamak yapıldıama iradem tavan yani bu aralar maşallah
Biraz keyifsizdim bugün spor yapmayacaktım aklıma o ufak kaçamak geldi ve hemen kalktım.
Spor: Leslie 3 mile+çember+kalça toplam:55 dk
Bu arada vücudum bayağı toparladı. Bacaklar hala istediğim kıvamda değil ama genetik kalın napayımçok ince bacak istemiyorum ama biraz daha sıkılaşması gerekiyor. Üst vücudum küçücük bacaklar bir beden büyük çok gıcık bir durum alışverişte falan. Leslie 3 mile mı yapsam 1 ay acaba yapanlar memnun. Hem kardiyo gibi olur kilo vermeme yardımcı olur böylece yediklerimi dengelerim. Bilemedim
İyiyiz iyi maşallah. Leslie güzel bence kuzum, ben 3-4 sene önce ilk defa yaptığımda (5 mil) kan ter içinde bırakmıştı.Hem yürümek en güzel spor olduğu için, sıkılmıyorsan yapabilirsin bence. Dışarda yürüme imkanın olduğunda dışarda yürürsün, süper olur :)
Temiz beslenme 4/10 tamamdır.
Çok ufacık bir kaçamak yapıldıama iradem tavan yani bu aralar maşallah
Biraz keyifsizdim bugün spor yapmayacaktım aklıma o ufak kaçamak geldi ve hemen kalktım.
Spor: Leslie 3 mile+çember+kalça toplam:55 dk
Bu arada vücudum bayağı toparladı. Bacaklar hala istediğim kıvamda değil ama genetik kalın napayımçok ince bacak istemiyorum ama biraz daha sıkılaşması gerekiyor. Üst vücudum küçücük bacaklar bir beden büyük çok gıcık bir durum alışverişte falan. Leslie 3 mile mı yapsam 1 ay acaba yapanlar memnun. Hem kardiyo gibi olur kilo vermeme yardımcı olur böylece yediklerimi dengelerim. Bilemedim
Bu hafta sonu ben Leslie 3 mile denedim ama acayip canim sıkıldı yaa20 dk yapip birakdim... Imkan varsa disarda yurumek en guzeli !
Evet tatlım kesinlikle ben de çok sıkılıyorum o yüzden devamlılık sağlayamıyorum. Havalar çok soğuk olmasa hep yürüyüş yapacağım ama çok soğuk Ankara vallayine yapıyorum 1-2 gün de olsa. Bana en iyi Cassey geliyor ya yeni yıla kendisiyle giriş yapacağım yeniden. Düzenlice yaptığım tek onunla oldu :) Sen bu hızla eriyip gideceksin zaten
Ah canım diğmiiii işgal ettik topiğini kusurumuza bakmaHepimizi bir arada görünce gözlerim yaşardı valla.
Ay yok canım keşke hep olsanız. Motive edici oluyor. :) Motivasyon demişken ben topiğime bir motivasyon yapıştırıyım hemen.Ah canım diğmiiii işgal ettik topiğini kusurumuza bakma
Canımmmm teşekkürler :) sonunda enerjin ulaştı buralaraSüpersiiiin !!
Tabiki basarabilmek senin elinde, bunu iyiligi kendine anca sen yapabilirsin :)
O zaman boyle devam ediyoruz, son 5 aaay !! :)
Canım günlük kaçamaksız bir gün daha :) buna güzel bir ödül gelecek 10 gün sonunda :)
Malum dönem vaziyet kötü, spor yok. Karın Ağrı'm geçerse üst vücut çalışacağım bitene kadar :) Cassey ciğim üzgünüm kısa bir süre görüşemeyeceğiz. Ama bunları sabah akşam şeklinde telafi etmeyi planlıyorum caniyim ya
Neler yemişim?
Kahvaltı:
1 activia üzerine Mısır gevreği, damla çikolata parçaları ve chia tohumu
Ara:
1 avuç leblebi
Yeşil çay-1 minik şekersiz kurabiyem
Ara 2:
1/2 fincan salep
Akşam:
2 kepçe çorba
Patates püresi- 2 köfte
Evet canım günde iki öğün besleniyorum genelde. Hem böyle daha sağlıklı ve zinde hissediyorum hem de şöyle kahvaltımı çok erken yapmıyorum haliyle öğle yemeği isteğim pek olmuyor. Öğle yemeği ihtiyacını ara öğünlerimi genişleterek karşılıyorum diyelim :) chia yı aldım gayet hoş zaten yoğurdun falan içine girince tadı madı yok yani öyle yiyorsun hem de sağlıklı bir şey tüketmiş oluyorsun :) Kinoa benim için de sırada onunla kısır yapacağımSupersiin yine, menulerin baya dengeli olmus fakat ogle yemegi goremedim ? :)
Birde su chiayi henuz denemedim, hep bir aklimda ama once sirada kinoa var hehe :) Nasil bir sey, tadi nasil oluyo ?