Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Temiz beslenme 3/10 tamamdır
Bugün koşturmalı, beklenmeyen bir gün geçirdim ve sadece 1 öğün yiyebildim. Akşama kadar aç olunca akşam önüme ne konsa yedim artık gözleme yedim biraz kahvaltı tarzında. Ama sorun etmiyorum ne yapayım yemişim bir öğüncük. Alternatifim yoktu.

Sporum: Leslie yürüyüş+pilates+çember toplam:75 dk

Mutluyum günlük. 2016 ocak ayında 47 kiloyu göreceğime ve korumaya geçeceğime inanıyorum :)

Temiz beslenme 4/10 tamamdır.
Çok ufacık bir kaçamak yapıldı :KK70: ama iradem tavan yani bu aralar maşallah
Biraz keyifsizdim bugün spor yapmayacaktım aklıma o ufak kaçamak geldi ve hemen kalktım.
Spor: Leslie 3 mile+çember+kalça toplam:55 dk
Bu arada vücudum bayağı toparladı. Bacaklar hala istediğim kıvamda değil ama genetik kalın napayım :-) çok ince bacak istemiyorum ama biraz daha sıkılaşması gerekiyor. Üst vücudum küçücük bacaklar bir beden büyük çok gıcık bir durum alışverişte falan. Leslie 3 mile mı yapsam 1 ay acaba yapanlar memnun. Hem kardiyo gibi olur kilo vermeme yardımcı olur böylece yediklerimi dengelerim. Bilemedim :KK42:

Biraz keyifsizdim bugün spor yapmayacaktım aklıma o ufak kaçamak geldi ve hemen kalktım.
Bu arada vücudum bayağı toparladı. Bacaklar hala istediğim kıvamda değil ama genetik kalın napayım :-) çok ince bacak istemiyorum ama biraz daha sıkılaşması gerekiyor. Üst vücudum küçücük bacaklar bir beden büyük çok gıcık bir durum alışverişte falan. Leslie 3 mile mı yapsam 1 ay acaba yapanlar memnun. Hem kardiyo gibi olur kilo vermeme yardımcı olur böylece yediklerimi dengelerim. Bilemedim :KK42:

İyiyiz iyi maşallah. Leslie güzel bence kuzum, ben 3-4 sene önce ilk defa yaptığımda (5 mil) kan ter içinde bırakmıştı. :KK70: Hem yürümek en güzel spor olduğu için, sıkılmıyorsan yapabilirsin bence. Dışarda yürüme imkanın olduğunda dışarda yürürsün, süper olur :)

İyiyiz iyi maşallah. Leslie güzel bence kuzum, ben 3-4 sene önce ilk defa yaptığımda (5 mil) kan ter içinde bırakmıştı. :KK70: Hem yürümek en güzel spor olduğu için, sıkılmıyorsan yapabilirsin bence. Dışarda yürüme imkanın olduğunda dışarda yürürsün, süper olur :)

Ay evet ya öldürüyor insanı. Hele o bacağı yukarı kaldırma yok mu Allahım 4 kere yapıyor oh no diyorum! Ama kalçalar ah o Leslie'nin dış bacağını görünce korkuyorum bu kadar yürümeye Nasıl öyle diye :KK70:Sanırım Leslie 3 mile ile devam edeceğim bu aralar pilates falan Bi sıkıyor beni kış mevsimi malum.

Bu hafta sonu ben Leslie 3 mile denedim ama acayip canim sıkıldı yaa :eek: 20 dk yapip birakdim... Imkan varsa disarda yurumek en guzeli !

Bu hafta sonu ben Leslie 3 mile denedim ama acayip canim sıkıldı yaa :eek: 20 dk yapip birakdim... Imkan varsa disarda yurumek en guzeli !

Evet tatlım kesinlikle ben de çok sıkılıyorum o yüzden devamlılık sağlayamıyorum. Havalar çok soğuk olmasa hep yürüyüş yapacağım ama çok soğuk Ankara valla :KK17: yine yapıyorum 1-2 gün de olsa. Bana en iyi Cassey geliyor ya yeni yıla kendisiyle giriş yapacağım yeniden. Düzenlice yaptığım tek onunla oldu :) Sen bu hızla eriyip gideceksin zaten :KK48::nazar:

Evet tatlım kesinlikle ben de çok sıkılıyorum o yüzden devamlılık sağlayamıyorum. Havalar çok soğuk olmasa hep yürüyüş yapacağım ama çok soğuk Ankara valla :KK17: yine yapıyorum 1-2 gün de olsa. Bana en iyi Cassey geliyor ya yeni yıla kendisiyle giriş yapacağım yeniden. Düzenlice yaptığım tek onunla oldu :) Sen bu hızla eriyip gideceksin zaten :KK48::nazar:

:KK70: ah birde sporumu yapsam oyle olabilir ama :)
Cok sukur yememi baya duzene sokdum, en zoru buydu :KK70:

Günlükcüm yepyeni, tertemiz bir yıl, bembeyaz bir sayfa açtım kendime :)

Bugün çok sağlıklı beslendim, hiç kaçamak yapmadım. Bundan sonra da kendim isteyene kadar böyle olacak.

Şekeri mümkün olduğunca hayatımdan çıkarmaya kesin kararlıyım ve bu aşamada bana bir şey yardımcı olacak. O da kansızlığım. Çok ciddi kansız olduğum ve ilaç kullanmadığım için kuru meyveler ve tahin pekmez ile geçireceğim günlerimi. Pekmez yiyince de tatlı yiyesim gelmez herhalde. 1 tatlı kaşığı kadarcık :)

Cassey ile başladım bugün 1000 abs challenge yaptım ve ardından streching yaptım karnım hareketsiz kaldığımda bile titriyordu :)

Evet yeni yıla 2 sivilce ve göbekle başlıyor olabilirim ama yeni hedeflerim ve hayallerim var. Bu sene benim senem olsun inşallah isteklerim gerçekleşir artık. Çalışmaya, çabalamaya devam.

Hadi bakalım :)

45 dk sporla günü kapattık.

Sabah: tost-domates,1 tk tahin pekmez
Ara: 1/4 armut , 1 avuç leblebi, 5-6 çan fıstığı
Akşam: çorba, pırasa,yoğurt, çok az erişte

Menüleri de arada paylaşalım bari :)

Ohhhh bu yıl ne güzel başladı ya. Sağlık, huzur, enerji doluyum :nazar:
Sıfır kaçamak bir gün daha geçirdim demek ki istemek lazımmış, demek ki şuan gerçekten istiyormuşum.
Evet hayalimdeki vücuda ulaşmama az kaldı son 5 ay. Hazirana aynada bambaşka bir insan göreceğim. Kilosu aynı belki ama görüntüsü bambaşka :KK68:

Bugün 60 dk sporum tamamdır.
Cassey 2. Gün popo çalıştık bol bol ve karnım da feci ağrıyor. Bu kız benim mucizem ya onla başlayınca güzel besleniyorum. Öyle bir titretiyor ki vücudumu ardından istesem de kaçamak yapamıyorum :KK48:
Velhasıl kelam bugün yediklerim

Kahvaltı: beyaz peynirli domatesli sandviç(kepek ekmeği ile)

Ara: muz+üzerine 2 tk pekmez
Yarım avuç leblebi

Akşam: 2 kepçe mercimek çorbası
3 yk taze fasulye
3 yk sade makarna

Şimdi yeşil çayımı hüpleteceğimmm var mı isteyen? :KK50:

Canım günlük kaçamaksız bir gün daha :) buna güzel bir ödül gelecek 10 gün sonunda :)

Malum dönem vaziyet kötü, spor yok. Karın Ağrı'm geçerse üst vücut çalışacağım bitene kadar :) Cassey ciğim üzgünüm kısa bir süre görüşemeyeceğiz. Ama bunları sabah akşam şeklinde telafi etmeyi planlıyorum caniyim ya :KK70:

Neler yemişim?

Kahvaltı:
1 activia üzerine Mısır gevreği, damla çikolata parçaları ve chia tohumu

Ara:
1 avuç leblebi
Yeşil çay-1 minik şekersiz kurabiyem

Ara 2:
1/2 fincan salep

Akşam:
2 kepçe çorba
Patates püresi- 2 köfte

Canım günlük kaçamaksız bir gün daha :) buna güzel bir ödül gelecek 10 gün sonunda :)

Malum dönem vaziyet kötü, spor yok. Karın Ağrı'm geçerse üst vücut çalışacağım bitene kadar :) Cassey ciğim üzgünüm kısa bir süre görüşemeyeceğiz. Ama bunları sabah akşam şeklinde telafi etmeyi planlıyorum caniyim ya :KK70:

Neler yemişim?

Kahvaltı:
1 activia üzerine Mısır gevreği, damla çikolata parçaları ve chia tohumu

Ara:
1 avuç leblebi
Yeşil çay-1 minik şekersiz kurabiyem

Ara 2:
1/2 fincan salep

Akşam:
2 kepçe çorba
Patates püresi- 2 köfte

Supersiin yine, menulerin baya dengeli olmus fakat ogle yemegi goremedim ? :)
Birde su chiayi henuz denemedim, hep bir aklimda ama once sirada kinoa var hehe :) Nasil bir sey, tadi nasil oluyo ?

Supersiin yine, menulerin baya dengeli olmus fakat ogle yemegi goremedim ? :)
Birde su chiayi henuz denemedim, hep bir aklimda ama once sirada kinoa var hehe :) Nasil bir sey, tadi nasil oluyo ?
Evet canım günde iki öğün besleniyorum genelde. Hem böyle daha sağlıklı ve zinde hissediyorum hem de şöyle kahvaltımı çok erken yapmıyorum haliyle öğle yemeği isteğim pek olmuyor. Öğle yemeği ihtiyacını ara öğünlerimi genişleterek karşılıyorum diyelim :) chia yı aldım gayet hoş zaten yoğurdun falan içine girince tadı madı yok yani öyle yiyorsun hem de sağlıklı bir şey tüketmiş oluyorsun :) Kinoa benim için de sırada onunla kısır yapacağım :KK70:

GirLookingForLove GirLookingForLove B BitterCikom

Chiadan puding yapıyorlar ben onu çok merak ediyorum ya :)

Ay evet o da deneme listemde mevcut bir vakit bulabilirsem :)))) sen denersen lezzetli ellerinden bir paylaşırsın artık şekerim :-)

X