- 9 Temmuz 2015
- 407
- 573
- 33
- Konu Sahibi GirLookingForLove
Ben sanırım bir süre ara vercem buralara...
Moral olarak çökmüş durumdayım, bacağımı sakatladım ve bu beni çok üzüyor. Sanki spor yapmazsam kilo veremeyip alacakmışım gibi saçma sapan bir hissin içerisindeyim. Nasıl toparlarım bilmiyorum. Yeni yıla fit girme hayallerim suya düştü, daha ne kadar gecikebilir bilmiyorum. Bünye kilo almaya meyilli, sporsuz ne olur bilemem :/ offff içim daraldı günlük
Aaaaa ne kadar bu siralar buralardan uzaklasmis olsamda, bu yorumuna cevap vermeden gecemedim !!
Bir kere yeni yila fit girme hayallerim suya dusdu lafina hiç ama hiç katilmiyorum. Boyle demek bugune kadar verdigin butun emekleri cope atmak demekdir.
Sen artik fit birisin, ve bunu koruyorsun. Yani bu senin için bir yasam bicimi olmus durumda. Oyle bir hava sezdimki bu mesajindan, dedimki aslinda bu kiz hiçbir zaman tamam ben artik fitim demicek! Bunu kendine yapma, nasil cabalayip buralara kadar geldiysen, ayni sekildede ekdiklerinin meyvesinin tadini cikartmasinida bileceksin.
Bacagin için geçmis olsun umarim en yakin zamanda toparlanirsin! Ama bir sure spora ara verdin diye hemen seklini kayip edicen anlamina gelmez. Ne sportifler, ne mankenler mecbur olarak bir sure boyunca kariyerlerini (yani kilo kontrol durumlarini) bir kenara atiyorlar.
Biraz sert cikisdim galiba Ama inan bunlari okumak beni uzdu, cunku amacimiz mutlu olmak. Ve bu mutluluga ugrasilar vererek ulasmak. Bunca emek sarf ettikden sona boyle deme lutfen. Devamli emek sarf ederek, devamli daha fazlasini istiyerekmi mutlu olcaz? Bu istekler sonsuza kadar uzuyabilir, ve bu umitsizlige kapilmaya yol acar... Bu nedenle, bacaginmi sakat? Peki o zaman sende vucudunu dinle ve ona gore hareket et. Bu surecdede kitap oku, film izle, dizi izle, resim ciz, kendine bak :) Bir animiz bir animiza hiç bir zaman uymuyor, uymayacakda ... :)