- 9 Temmuz 2015
- 407
- 573
- 33
-
- Konu Sahibi GirLookingForLove
Evet canım günde iki öğün besleniyorum genelde. Hem böyle daha sağlıklı ve zinde hissediyorum hem de şöyle kahvaltımı çok erken yapmıyorum haliyle öğle yemeği isteğim pek olmuyor. Öğle yemeği ihtiyacını ara öğünlerimi genişleterek karşılıyorum diyelim :) chia yı aldım gayet hoş zaten yoğurdun falan içine girince tadı madı yok yani öyle yiyorsun hem de sağlıklı bir şey tüketmiş oluyorsun :) Kinoa benim için de sırada onunla kısır yapacağım
Ay bugün de tamamdır :)
Bugün yarım çikolata yedim ve azıcık kek. ufak kaçamağım ama olsun o kadar malum özel dönem. Onun dışında kusursuz. 10. Günümün sonunda güzel bir ödül koycam kendime. Hadi bakalım devammmmm!
Bence de Canım ya öleyim mi yani :) zaten gayet dengeli yiyorum. O kadar olsun. Tabi benim bol bol şekersiz alternatifler yapmam lazım instagramda güzel şeyler var biliyorsun. Yapıp yapıp stoklayacağım :)Bence onlar kacamak degil yaa, insaniz yaniiiiSinirini bildigimiz surece bence zarari olmaz..
Zaten sporlada eritmissindi olari sen simdiye kadar :)
Bence de Canım ya öleyim mi yani :) zaten gayet dengeli yiyorum. O kadar olsun. Tabi benim bol bol şekersiz alternatifler yapmam lazım instagramda güzel şeyler var biliyorsun. Yapıp yapıp stoklayacağım :)
Ay demi istese de insanın tatlı yiyesi gelmiyor ondan sonra :)) sen de benim İlham kaynağımsınAynen instagramda çok guzel fikirler var, ilham kaynagim benim butun o fotolar <3
Yagsiz veya cok az kalorili seyleri ekliyerek lezzet alabilecegim seyleri ordan buldum yoksa nerdeee :)
Birde yulaf kankamla orda tanisdim, sabahki o kakaolu yulaf lapasini yemek resmen arayipda bulamadigim :) Her gün pudding oh mis (y)
Bu günlüğü çok heveslerle açtım, çok faydasını gördüm,daha önce başarmıştım, yine başarabileceğime inancım sonsuz oldu hep. Hele bu kadar az kalmışken hazirana kadar hayalimdeki vücuda ulaşacağımı çok iyi biliyorum. İstediğim çok şeye eninde sonunda sahip oldum bu hayatta. Çabuk büyüdüm, pes etmek nedir bilmedim. Şimdi de pes etmiyorum ama gerçekten bazı şeylerden çok yoruldum. İstediğim sağlıklı, kendimi iyi hissedeceğim bir beden ve bolca huzurdu. Huzur kısmını kaybetmiş durumdayım. Şükredecek çok sebebim var ama öfkem de büyük bazı şeylere... Belki hayatımın dönüm noktasındayım, biraz boşluktayım. O nedenle yorgun hissediyorum, huzursuz hissediyorum. Her nedense işte. Üzülerek topiğime devam edemeyeceğim.
Kızlar B BitterCikomVernalagnia hiçbir şey olmasa sizlerle tanıştığım için mutluyum. Bana desteğinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım en yakın zamanda amaçlarımıza ulaşırız... Bir süre buraya takılmayı düşünmüyorum. Umuyorum ki her şey güzel gider ve yaza vücudumla beraber bütün hayatım düzene girmiş şekilde uğrarım buralara. Belki daha önce bilmiyorum. Tek bildiğim şimdi biraz rahatlamam gerektiği, uzaklaşmam gerektiği... Unutulmamak dileğiyle
Canım mesajını okuyunca buruldum biraz, yakın bir arkadaşım telefon ve internet çekmeyen bir yere taşınıyormuş gibi hissettim aynen :)
Kararına saygı duyuyorum yani huzur önemli ve inşallah bulursun çabucak. Bakma bir kaç gündür ben de garip bir ruh hali içerisindeyim ama burayı bırakırsam kötü olmasından korkuyorum. Hafif de olsun bir düzen oturtmuşken devam edeyim dedim.
Umarım düşündüğünden çok daha hızlı toparlanıp geri dönersin. Konuşmak, dertleşmek istediğin bir konu olursa özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsin.
Yani burayla alakalı değil sanırım problem ama buranın da varolması bir baskı yarattı üstünde diye düşünüyorum. Kendine iyi bak, asıl sen bizi unutma ve lütfen toparlanıp geri dön bir an önce
Kapızlık problemi icin kuru murdum erigi oneriyorumSabah Sporu: 36 dk
* 3 video lower body ağırlıklı çalışma
* 30 days challenge butt lift her hareketten 20'şer kez
* Karın hareketi
Bacaklarım ağrıyor her yerim morardı sabah akşam spor yaparsam böyle olurhadi akşam olsun da callanetics yapayım
Kahvaltı(08:30)
Yulaf lapası(kıvamı sulu bıraktım öyle seviyorum içine biraz tarçın, 4 üzüm,yarım muz ve 1 kare bitter )
Yine bugün kabızlık belası ! Of ya