Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Haha vallaha kisir guzel fikirmiis, denemek lazim çok severim <3

Ay bugün de tamamdır :)
Bugün yarım çikolata yedim ve azıcık kek. ufak kaçamağım ama olsun o kadar malum özel dönem. Onun dışında kusursuz. 10. Günümün sonunda güzel bir ödül koycam kendime. Hadi bakalım devammmmm!

Bence onlar kacamak degil yaa, insaniz yaniiii Sinirini bildigimiz surece bence zarari olmaz..
Zaten sporlada eritmissindi olari sen simdiye kadar :)

Bence onlar kacamak degil yaa, insaniz yaniiii Sinirini bildigimiz surece bence zarari olmaz..
Zaten sporlada eritmissindi olari sen simdiye kadar :)
Bence de Canım ya öleyim mi yani :) zaten gayet dengeli yiyorum. O kadar olsun. Tabi benim bol bol şekersiz alternatifler yapmam lazım instagramda güzel şeyler var biliyorsun. Yapıp yapıp stoklayacağım :)

Bence de Canım ya öleyim mi yani :) zaten gayet dengeli yiyorum. O kadar olsun. Tabi benim bol bol şekersiz alternatifler yapmam lazım instagramda güzel şeyler var biliyorsun. Yapıp yapıp stoklayacağım :)

Aynen instagramda çok guzel fikirler var, ilham kaynagim benim butun o fotolar <3
Yagsiz veya cok az kalorili seyleri ekliyerek lezzet alabilecegim seyleri ordan buldum yoksa nerdeee :)
Birde yulaf kankamla orda tanisdim, sabahki o kakaolu yulaf lapasini yemek resmen arayipda bulamadigim :) Her gün pudding oh mis (y)

Ay demi istese de insanın tatlı yiyesi gelmiyor ondan sonra :)) sen de benim İlham kaynağımsın

Bu günlüğü çok heveslerle açtım, çok faydasını gördüm,daha önce başarmıştım, yine başarabileceğime inancım sonsuz oldu hep. Hele bu kadar az kalmışken hazirana kadar hayalimdeki vücuda ulaşacağımı çok iyi biliyorum. İstediğim çok şeye eninde sonunda sahip oldum bu hayatta. Çabuk büyüdüm, pes etmek nedir bilmedim. Şimdi de pes etmiyorum ama gerçekten bazı şeylerden çok yoruldum. İstediğim sağlıklı, kendimi iyi hissedeceğim bir beden ve bolca huzurdu. Huzur kısmını kaybetmiş durumdayım. Şükredecek çok sebebim var ama öfkem de büyük bazı şeylere... Belki hayatımın dönüm noktasındayım, biraz boşluktayım. O nedenle yorgun hissediyorum, huzursuz hissediyorum. Her nedense işte. Üzülerek topiğime devam edemeyeceğim.
Kızlar B BitterCikom Vernalagnia hiçbir şey olmasa sizlerle tanıştığım için mutluyum. Bana desteğinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım en yakın zamanda amaçlarımıza ulaşırız... Bir süre buraya takılmayı düşünmüyorum. Umuyorum ki her şey güzel gider ve yaza vücudumla beraber bütün hayatım düzene girmiş şekilde uğrarım buralara. Belki daha önce bilmiyorum. Tek bildiğim şimdi biraz rahatlamam gerektiği, uzaklaşmam gerektiği... Unutulmamak dileğiyle

Canım mesajını okuyunca buruldum biraz, yakın bir arkadaşım telefon ve internet çekmeyen bir yere taşınıyormuş gibi hissettim aynen :)

Kararına saygı duyuyorum yani huzur önemli ve inşallah bulursun çabucak. Bakma bir kaç gündür ben de garip bir ruh hali içerisindeyim ama burayı bırakırsam kötü olmasından korkuyorum. Hafif de olsun bir düzen oturtmuşken devam edeyim dedim.

Umarım düşündüğünden çok daha hızlı toparlanıp geri dönersin. Konuşmak, dertleşmek istediğin bir konu olursa özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsin.

Yani burayla alakalı değil sanırım problem ama buranın da varolması bir baskı yarattı üstünde diye düşünüyorum. Kendine iyi bak, asıl sen bizi unutma ve lütfen toparlanıp geri dön bir an önce

Canım çok teşekkür ederim. Gerçek hayatta tanışmamış da olsak burada amacımıza giden yolda güzel bir arkadaşlık kurduğumuza inanıyorum. Umarım tekrar dediğin gibi dönerim ve bunu devam ettirebiliriz. Bazı anlar olur insanın hayatında yorgun hisseder, huzursuz hisseder ya ne kadar güçlü bir insan da olsam da öyle bir dönemdeyim. ve bir süre uzaklaşmaya ihtiyacım var sanırım kendimle baş başa olmam gerekiyor. İnsanın doktoru, ilacı yine kendisidir inşallah ben de kendimi iyi edeceğim. Lütfen tam gaz devam edin, dönebilirsem sizi bomba gibi görmek istiyorum. Ara ara takip edeceğim. Çok çok öpüldünüzzz

Kapızl
Kapızlık problemi icin kuru murdum erigi oneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…