Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Burlarda benden çok var yaaa :) TEsekkur ederim

Iki saatlik bir kosturmadan sonra eve nihayet sondum...
Bu ara bu oglen bir tabak makarna yedim ne zamandir istiyorum, içinede mozarella rendeledim.

Bende aksami hafif gecirmeye bakicaam :)

Burlarda benden çok var yaaa :) TEsekkur ederim

Iki saatlik bir kosturmadan sonra eve nihayet sondum...
Bu ara bu oglen bir tabak makarna yedim ne zamandir istiyorum, içinede mozarella rendeledim.

Bende aksami hafif gecirmeye bakicaam :)
Oyyy ben de tam bir makarna delisiyim zaaflarımdan biri :)) afiyet bak şeker olsun ama yaramasın :)) ne güzel işte her sevdiğimiz şeyi yiyebiliyoruz kısıtlama yok, porsiyon ayarlaması var :)
Ben de birazdan çıkacağım, dışarıda yememek adına akşam yemeğimi yedim. Tavsiyen üzere 2 erik 2-3 Kayısı yedim, bol su içtim ve az önce dünden kalan yağsız ıspanak mücverimden çeyrek köy yufkasının arasına 4-5 Kaşık koyup mideye indirdim. Çok sıcak. Çorba içmek gelmedi içimden. Dışarıda da soda, bitki Çayı içmeyi düşünüyorum. Bence artık pastayı hakettim :)

Gunaydiiin :)

Tabikide hak ettin, çok kontrollu gitmissin :) Nasil gecdi dogum gunu gecesi, yiyeceklere dayanabildinmi ?

Ben sahsen dun ipin ucunu kacirdim Surme cikolata kutusu bana cok fena halde bakiyordu, kiramadim :s Ama ne tuafki pismanda olmadim bana iyi geldi o yediklerim .. :) Neyse artik haftanin kacamagida o olsun...

Bu arada heryerim fena helde agriyo haha sabah yatakdan kalkamayinca sevindim resmen :)
Agrilara ragmen bugunde 30dklik programi uygulamayi dusunuyorum... Ama simdilik kahve zamani :)
Dun o kadar abartinca canim kahvalti falanda cekmedi

Günaydııın :) bana hep bitteri ne kadar çok sevdiğimi hatırlatıyorsun :)))
Dün dışarıda hiç yemedim. Soğuk kahve ve soda içtim. 1 dilim pasta (ne büyük ne küçük) bir de çok acıktığımdan yarım dilim Börek yedim :) biraz geç saatte oldu ama ne yapayım :) 10000 adım atmışım dün o nedenle rahatım :)
Olur öyle tabii ki canım ki sen çok güzel besleniyorsun maşallahın var benim kaçamaklarım çok daha fazla oldu bugünlerde :)
Bugün de arkadaşlarım bizde kaldı kahvaltıda buğday gevreği hayal oldu ayıp olur diye düşündüm :)
Kahvaltıda
2 patates kroket
2 ince dilim yumurta
Çok az beyaz peynir
Domates
Küçük kandil simidi

Artık kahvaltıda reçel, çokokrem nerdeyse 6 aydır tüketmiyorum. Ben de sporumu misafirlerimi uğurladıktan sonra yapacağım. Vakit bulduğun müddetçe yap hiç Bırakma her yerin ağrısın Ohhh çok iyi oluyor (çok cani oldum ama buna değer)

Çok sevgili fit günlüğüm

Bugün güzel beslendim bence :)

Öğlen 1 kase mantar Çorbası, Ufacık koparılmış baZlama

Akşam
4 Kaşık Zeytinyağlı taZe fasulye
1 Kaşık yoğurt
1 etimek
3 küçük kare kavun

1 avuç leblebi yedim şimdi pilatese başlıyorum.
Hava inanılmaz sıcak, sabah yapamayınca şimdi yapayım dedim ama hala yanıyorum :)
Neyse pilatesim bitsin Yürüyüşe de çıkacağım umarım kaç adım attığımı yazarım. Karnım çok ağrıyor yine Kabızlık çekiyorum :/ su içiyorum bol bol ama nafile. Yol arkadaşım bitterin önerilerine kulak versem iyi olacak :)

Merhabalaaar :)

Dün çok yogundum hiç girip bakamadim buralara :s

Evet menun super olmus, kilolar senden korksun hahaha :)

Bende dünkü menumu yazayim, pek saglikli olmadi ama istahim yokdu dün nedense, çok nadir olan biseydir bu bende :)

Sabah: Yarim sekerli kahve

Ogle:
Misir gevregi
Süt

Ara:
Ev yapimi meyve suyu: Yarim muz + 1 seftali

Aksam:
Bir tabak yesil fasulye yamegi
Biraz yogurt
Bir dilem ekmek

Ve günü bir türk kahvesilye kapattim :)

Spor olarakda 15dk karin calismasi yaptim. Baçaklarim ve popom çok agriyordu, ki hala agriyor, iki gün üst üste yuklenmek istemedim :)

Kendimi iyi hissediyorum, iyi hissettikcede dikkat edip saglikli adimlar atabiliyorum :)

Bende çok severim bitterii, diyet falan dinlemem, canim cekdiginde bir kare bitter yerim mutlaka :)

Iraden super gercekden, herkez yeyip icdigi bir yerden bu kadar az hasarla cikmak çok guzel birsey. Zaten insan bir kac kez direndiginde alisiyor o duruma ve yememek insan gozunde buyumuyor :)

Kahvaltinda gayet yerinde. Diyet yapioruz diye kendimizi kisitlanmis hissetmemiz gerek, herseyden sinirli bir sekilde yersen, hem ruhen iyi oluruz hem bedenen

Canım dünkü menün gayet iyi. Sağlıksız bulmuyorum, her zaman geniş öğünlerimiz olmak zorunda değil ya detoks gibi olur hem :) spora karşı olan istikrarın süper bak isteyince oluyormuş 15 dk hareket bile yeterli insana ki dışarıda işlerimiz oluyor, koşturuyoruz vs bunlar da birer hareket :) tebrik ederim seni.

Dünkü kahvaltım için çok güzel beni motive ettin bakalım bugünkü için ne söyleyeceksin :) (cezalandır beni)
Bugün kahvaltıda ailecek dışarıdaydık. Ortaya koca bir köy kahvaltısı geldi tabi. Ben elimden geldiğince kendimi tutmaya çalıştım.
1 Üçgen dilim kaşar
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 parmak büyüklüğünde otlu dil peyniri
2 dilim salam
Domates ve bol yeşillik
Çok az yağda yumurta
1 adet yedi tahıllı poğaça(kendime özel söyledim)
Ufacık simit parçasına da biraz bal sürdüm
1 bardak çay

Yine iyi tutmuşum kendimi daha neler vardı neler :)))

Ah bu dışarı çıkmalar olmuyor yaaaa :)))
Ama bugün Kayısı Çayı aldım bol bol ondan tüketicem ve soda içicem. Akşama da Müsli yemeği planlıyorum daha da yemek yok bana :))
Şimdi pilates zamanı :) ayrıca 5.46 km yürümüşüm 7000 küsür adım atmışım. Birazı erimiştir yediklerimin (kendini kandırmaca) aslında kahvaltı sağlam yapılmalı ki kolay acıkmayasın. O Yüzden kendime kızmıyorum. Yarın pirinç lapası diyeti yapacağım aslında 2 gün ama pazar günü sınavım var o nedenle 1 gün yapacağım. Detoks olsun bana. Pirinç yerine bulgurla yapmayı düşünüyorum.

Aynen zaten tüm gün kosturmaca geciyor, birde 1 saatlik yolun 30dksi ayakda geciyor, illaki birazcicik kalori yaniyordur o sirada :)

Bence yinede ucuz atlatmissin bugunku kahvaltiyi, hamur isi genel fazla tuketiliyor peynirle falan ama sen kayet kontrollu davranmissin. Cezalandir beni dedin ama ben daha simartiyormuyum ne ? :)
Olsun gercekdende dusundugum bu, ve seninde soyledigin gibi kahvaltida fazla yemenin buyuk bi zarari olmicakdir, onunde kocaman bir gun var bunlari yakmak için. Yeterki sen aksama planladigin menuyu ye :)

Pirinc lapasini hic denemedim, nasil hazirliyorsun, ne kadar siklikda tuketiyorsun ?
Bende detox günü olarak bir veya iki gün yapabilirim haftaya ...

Umarim cayisi çayinin faydalarini gorursun :)

Bende Simdiye kadar yediklerimi aktariyorum:

Sabah:
Yarim sekerli kahve
Misir gevregi
Süt

Ogle:
Balik (Pirasa soslu)
Haslanmis havuç
Bir dilim ekmek

Is yerinin kantininde ne bulursam kendime gore ayarlamaya çalisiyorum artik :)

Ay ben böyle giderse sumocu gibi olacağım ver gazı ver :)) ah şu yemeği biraz daha azaltabilsem. Ama her güzel şeyin tadına bakacağım ben illa :)
Pirinç lapası yemeyi abarttığım zamanlarda 2 gün uyguladığım bir detoks. 2 günde en az 1 kilo kaybediyorum her seferinde. Tabi bu giden su, vücuttaki ödem. Yine de faydalı ve insanı tartıda eksik görmek motive ediyor :)
1 öğün için 1 Çay bardağı pirinci bir güzel suda haşlıyoruz, lapa haline getiriyoruz. Ben pirinç çok sevmediğim için bu bana 3 öğün gidiyor. Istersem yoğurtla ve baharatlarla (tuz kesinlikle yok) istersem domates ve yeşilliklerle yani salata gibi Sınırsız tüketebiliriz. Gün içerisinde yeşil Çay ve sudan başka bir şey tüketmiyorum. Çok açlık olduğunda ise bir porsiyon meyve yenebilir. Ben bulgurla deneyim diyorum bulgur da oldukça faydalı sonuçta. Sen de bana eşlik edersen beraber yaparız yarın :)
Senin yemeklerini kendime örnek alacağım çok ideal. Çalıştığın için şanslısın :) hem yemek seçeneklerini kendine göre belirleyebilirsin hem de çalışırken insanın aklına yemek gelmez fazla. Ben okurken hiç yemeği falan düşünmezdim şimdi evdeyim aklıma hep bir Şeyler atıştırmak geliyor sıkıldıkça :))) bir an önce Yüksek lisansa başlamalıyım :))

Aa bak ben sevdim bu pirinc lapasini o zaman, severim ben pirinci hem :) Ama yarin yapamam, benim hafta sonlari beslenmem biraz dengesiz oluyor, aile gezmesiydi falan ozel menu yapamiyorum, kurtardiklarima seviniyorum anca :)
Ama pazartesi gunu olabilir bak.. Ben sana bildiririm

Evet ben hicbir zaman calismakdan sikayet etmem (ha bu siralar siddetli bir tatil istegi oldugu icin icimde durum biraz farkli :) ) Ise kendimi bir veriyorum gozlerim saate gittiginde ya ogle molasi, ya kahve molasi ya da gitme vakti gelmis oluyor :)

Aynen insallah baslarsin en kisa zamanda

Tamam ben yapıyorum lapayı yarın ve sonuçlarını seninle paylaşıyorum :) inşallah, darısı Başıma :)
Bugün dediğim gibi sadece 1 kase müsli yedim. Biraz da leblebi tüketirim kesin çok seviyorummmm:)) yarın detoks günü :)

Bugün 6,3 km yürüyüş yaptım. Detoks yaptığım için pilatese bugünlük ara verdim.

Bugün 3 öğün
Yarım Çay bardağı bulgur lapası(2 Kaşık yoğurt ve baharatla) 1 öğün Mısır ve domatesle yedim.

Ara öğünlerimde 1/2 elma, 1 kuru incir ve 1 avuç leblebi yedim. Yeşil Çay, su ve soda bolca tükettim. Bakalım yarına kilom değişmiş olacak mı:))

Sabah tartıldım ve sonuç 800 gram gitmiş :) çok güzel ödem attım ve moralim yerine geldi. Birkaç hafta sonra tekrar yapacağım.

Bugün sabahın köründe yollardaydım
Kahvaltı (07:30)
Uno geleneksel küçük dilimleriyle kaşarlı tost

Yolda giderken enerji vermesi için 1 adet piko

Öğle(13:30)
1 kase nesfit Karışık Meyveli
Azıcık crispy kraker

4.16 km yürüyüş ve Akşama pilates devamm :)))

Akşam Bayağı kaçamak Yaptım ama yine de ucuz atlattım.

Öğlen nesfit az yemiştim beni acıktırdı ve 17:00 gibi popeyes panini gusto menü aldım çok hafif bir lezzet.(evde yemek yapasım gelmedi ve kardeşime pizza söyledim, kendi yemeğimi ayrı Seçtim aferin bana) yanına patates yerine lahana salatası ve yarım ice tea

21:00 itibariyle dışarıdaydım. Çok az dondurma yemek istedim. Koca kasede 1 topluk kadar ANCA yedim. Kardeşimin meyveli içeceğine dadandım veeee bu kadar tatlıdan sonra tuzlu yeme ihtiyacı geldi ve kardeşimle hindi fümeli sandviç söyledik. Bölüşerek yedik. Ayyy bir gün detoks gitti benim :)) yarın tartılacağım bakalım tartı ne gösterecek.

Ama 1.5 saat pilates veeee Gündüz ki 6000 adım yürüyüşümü 11000 adıma çıkardımmmm. Aferin bana hem yerim hem spor Yaparım zayıflarım :))) bu kadar yememe rağmen kalçam taş gibi oldu, veeee 54 kiloyken ölçülerimi almışım, bir de şimdikileri aldım. Bunu da yarın paylaşayım günlük sanırım uykum geldi :))) kardeşim gibi yiyerek Fit Olacağım ben de :)))

Eveeet elbette detokstan sonra dün yediklerim bana dönecekti 400 gram kadar bir dönüş yapmışlar ama aşırı kabızım bence kilo kaybı çok dikkat etmesen bile kalıcı. haftaya 1 kilo vereceğim kafama koydum

bugün inanılmaz mutluyum. Kilo o kadar da önemli değil aslında. tabii ki 47 kilo olmak istiyorum yeniden ama 47 kilo olup fit olamamak istemiyorum o yüzden spor her zaman benimle. 21 günlük pilates programından sonra daha da yoğun yürüyüşle beraber tekrar eliptik bisiklete geçmeyi düşünüyorum ve pilates programımın yoğunluğunu azaltmayı düşünüyorum. Ölene kadar 1 buçuk saat pilates yapamam sanırım işte sporun sonuçları ki bu günlüğü açana kadar düzenli yapmamama, Ramazanda bolca yatmama rağmen...

ESKİ ÖLÇÜLERİM (Sanırım Mart ayında ölçmüştüm.)

Kilo:54 Bel:70 Göbek:85 Kalça:92 Basen:90 Sağ Basen:58 Sol Basen:55

GÜNCEL ÖLÇÜLERİM

Kilo:51.4 Bel:65 Göbek:77 Kalça:90 Basen:83 Sağ Basen::52 Sol Basen:51

Basenlerim ve göbeğimdeki müthiş değişim! Giden nerdeyse 3 kilo!

85-60-90 olacağım hihihih

Gunaydiiiiin :)

Vallaha kusura bakma ben hafta sonlari giremiyorum pek buraya, mutlaka bir isim cikiyor :s
Zaten giripde yedigim seylerle buralari kirletmenin bir alemi yokdu

Sen yine kacamaklarini ucuz kurtarmissin, ben fena halde saldim malesef Isin tuhaf yanida suki pismanda olmuyorum, cunku yemeyi seviyorum Yani diyorum kendime sonucda sonsuza dek yemicek degilim ya... Diyetteyken çok yanlis bir dusunce aslinda .. ama kontrol altimda degil malesef bu dusunceler...

IStesemde yazamam zaten yediklerimi o kadar coklarkii

Ben en iyisi bu haftayi nasil güzel baslarim onu dusuneyim :) Onumde bir haftam kalddi tatil gitmeye, ve ben bu bir haftayi elimden geldigi kadar guzel degerlendirmeye bakicam... Tatilde zaten genelde kilo verip geliyorum (Yuruyusler, yuzmeler isime yariyor :) ) Boylece kendime moral vermeye calisiyoum anlicagin :)

Senin sporun muhtesem zaten, zamanlada duzene sokarsin onu gun içindeki tempona gore ya pilates ya da eliptik seklinde... Inan benim bacaklarim gecen pilatesden sonra hala agriyor :s Bugun tekrarlicam ama kesinklikle !

Olculerinde muhtesem, kendimi hic olcmuyorum ben ama boyle gorunce gercekdende farki gercek anlamda gormemizi sagladi. Kilo sonucda bir rakam herkesde ayni durmaz ama olculer net :)

Bana kizabilirsin, serbest, hak ediyorum biliyorum

Aaaaa olmaz ama o üzgün smileyler den istemiyorum yakışmıyorrr :) kızsam kızsam buna kızarım ben zaten sakin bir insanımdır kızamam fazla :) sen haftaiçi mükemmel besleniyorsun ben habire yiyorum gördüğün üzere :) o Yüzden haftasonu kaçamaklarından için Can'ını bu kadar sıkma. Ha olmasa daha iyi olurdu tabi ama sağlık olsun. Ben de aynı senin gibi pişman olamıyorum. Yemek için mi yaşıyorsun , yaşamak için mi yiyorsun Demişti bir arkadaşım ben hiç düşünmeden YEMEK İÇİN YAŞIYORUM demiştim :) bir daha mı geleceğiz Dünya'ya :)
Oh ne güzel tatil yapacaksın Yüzer Yüzer verirsin kiloları hiiiiiç merak etme o müthiş motivasyonlu hallerini görmek istiyorum. Hem bir şey söyleyim mi çok içten söylüyorum bunu. Seni hiç görmemiş olsam bile.
BIZ HER HALIMIZLE ÖZEL,GÜZEL VE DEĞERLİYİZ.

Erkek arkadaşıma bir keresinde zayıflamadan seninle evlenmem önce Göbek gidecek demiştim ne aptalmışım. Insan kendini sevecek, özgüveni olacak ki karşı taraf da onu sevsin. Her şey güzel olacak, Fit olacağız emin ol :)

Bu arada kahvaltımı yapıyorum.
Kahvaltıda Çorba içen tek insanımdır bu Sıcakta :) be yapayım sindiremiyorum :/

Şuan 2 kepçe sebze Çorbası içiyorum
Yanında yarım dereotlu poğaça ile.

Öğlen yine dışardayım hadi Hayırlısı :))

Aynen yemek için yasiyorum Cok dogru bir cevap vermissin :)
Haklisin aslinda yaa acelamiz yok, yavas yavas ve saglam bir sekilde vermek istiyorum ben bu kilolari, o yuzden, uzuntu pismanlik yok, devam ediyoruz kaldigimiz yerden.

Hahaha seninkine benzer bisey soyledim bende erkek arkadasim, dedimki sen karnimi hicbir zaman goremiceksin, gostermem hahaha tuhaf tuhaf bakmisdi bana Ama en onemlisi once insanin kendini kabullenmesi, haklisin. Bir daha boyle seyler soyleyip, ozguvenimizi zedelemiyelim :)

Afiyet olsun sanaa, benim canim pek corba cekmiyo bu siralar, sabah corba içdigimdeyse aklima lahana corbasi diyeti yaptigim zamanlar geliyor. Baya zorlu bir surecdi :)

Hep disardasin ooh masallah :) Bende cok severim gezmeyi ama iste, calisiyorum evdende olsa... Bende oglen kardesimle salata hazirlayip parkda yemeyi dusunuyorum, en azindan bunu yapabilirim :) Birde sen baya erken kalkiyorsun calismayan biri için :)

Vee 30 dk pilatesimi yapmis bulunuyoruum :) Yapdikdan sonra hep diyorum, neden daha once yapmamisimki diyee :)

Hahaha çok benziyoruz ya :)))
Lahana çorbası diyeti mi . Ayyy deneyemediğim ender şeylerden biri faydasını Görmüş müydün Merak ettim :) yaaa parkta salata yemeler ne güzel :) kardeşin salataya kanaat getirecekse tebrik ederim. Benim kardeşim 16 Yaşında, zapzayıf, upuzun, çıtır ve manken gibi ve tüm bu özelliklerine rağmen Ölümüne yemek yiyebilir en sinir Olduğum insan tipini oynuyor kendisi :) günün her saati mi insan yer, bir de hep abur cubur, sağlıksız. Lahmacunlar, pizzalar, donerler, tatlılar uçuşuyor :) bütün gün de yatıyor ne metabolizma varmış ya :)) onun Yüzünden Yaptım dünkü kaçamağımı size de afiyet olsun

Evet, ben düzenli yaşamaya çalışıyorum. Sabahları en geç 8 buçukta genelde 8 de kalkıyorum işim olursa daha erken tabi. Genelde kalktıktan sonra pilates ve sonrasında biraz İngilizce çalışıyorum. Kitap okumak benim en Sevdiğim şey. Evde Olduğum her an gün boyu beni kitapla görebilirsin :) bir de yemek yapmayı çok seviyorum. Işte kitap, ev işidir zaman geçiyor :) Eylül'de sınavım ve çok önemli aslında benim de tatile ihtiyacım var ama biraz ciddiye almam gerek sınavı :/ çok gezmeyi Sevdiğim doğrudur, yurt dışında da delicesine gezmiştim gelince biraz duruldum işte bu da Durulmuş halim :) canım sıkılır şehir değiştiririm mesela :)

Tebrik ederim seni pilatesi hiç Bırakma bak Bendeki sonuçları gördün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…