- 9 Temmuz 2015
- 407
- 573
- 33
- Konu Sahibi GirLookingForLove
Hahaha çok benziyoruz ya :)))
Lahana çorbası diyeti mi . Ayyy deneyemediğim ender şeylerden biri faydasını Görmüş müydün Merak ettim :) yaaa parkta salata yemeler ne güzel :) kardeşin salataya kanaat getirecekse tebrik ederim. Benim kardeşim 16 Yaşında, zapzayıf, upuzun, çıtır ve manken gibi ve tüm bu özelliklerine rağmen Ölümüne yemek yiyebilir en sinir Olduğum insan tipini oynuyor kendisi :) günün her saati mi insan yer, bir de hep abur cubur, sağlıksız. Lahmacunlar, pizzalar, donerler, tatlılar uçuşuyor :) bütün gün de yatıyor ne metabolizma varmış ya :)) onun Yüzünden Yaptım dünkü kaçamağımı size de afiyet olsun
Evet, ben düzenli yaşamaya çalışıyorum. Sabahları en geç 8 buçukta genelde 8 de kalkıyorum işim olursa daha erken tabi. Genelde kalktıktan sonra pilates ve sonrasında biraz İngilizce çalışıyorum. Kitap okumak benim en Sevdiğim şey. Evde Olduğum her an gün boyu beni kitapla görebilirsin :) bir de yemek yapmayı çok seviyorum. Işte kitap, ev işidir zaman geçiyor :) Eylül'de sınavım ve çok önemli aslında benim de tatile ihtiyacım var ama biraz ciddiye almam gerek sınavı :/ çok gezmeyi Sevdiğim doğrudur, yurt dışında da delicesine gezmiştim gelince biraz duruldum işte bu da Durulmuş halim :) canım sıkılır şehir değiştiririm mesela :)
Tebrik ederim seni pilatesi hiç Bırakma bak Bendeki sonuçları gördün :)
Hahaha kardesimde ayni sekil, bizim boyumuz genetik olarak kisa olsada kiz yiyor yiro karin hala dumduz :) Benimkide 20 yasinda, onlara tatkilmamamiz gereek haha :) Ve benim kardesim devamli diyetteyim deyipde yiyor bunlari, o yuzden salata yedirmek o kadarda zor degil
Evet lahana çorbasi diyeti, çok siki bir diyetti, ve simdi dusununce cok sagliksiz bir diyet. Istedigin kadar lahana corbasi tuketebiliyorsun bir hafta boyunca, ve birinci gun ek olarak meyve yiyebiliyorsun, ikinci gun sebze, ucuncu gun sebze+meyve, 4. gün sebze+ meyve+ Süt, 5. gün Et domates de ekliyebiliyorsun corbaya, 6. Gün Et ve sebze ve 7. ve son Gün pirinc meyve suyu ve sebze. Boyle bir haftayi tamamlamisdim, o zamanlar 60 kiloydum, 55e dusmusdum bir haftada ama epeyi bi halsiz olmusdum :s
Haha aslinda huylarimiz baya benziyor, bende hafta sonu olsun olmasin en fazla 9da ayakdayim, yoksa gününmun bosa gittigi hissine kapiliyorum :)
Veeee kitap okumana çok çok sevindim, benimde kesinlikle her zaman yanimda bir kitabim olur. Günde iki saatlik yolum oluyor eve giderken, iki saat boyunca kitap okurum. Birini beklerken, uyumadan once... Hata kuçukken annem yururken bile kitap okudugumu soyluyo, hatirliyorum, az carpilmadim ortaliga
Bende geleneksel kahvaltimi yapmis bulunmakdayim: Kahve + Misir gevregi + süt :)