Zayif cocuk problemi

7 yaşında oğlum 125 boy 23 kilo
Çok şükür sağlıklı başka ne isterim ki, tüm tahlilleri de iyi geliyor, sarışın benim oğlum, ona da diyorlar yüzü bembeyaz kansız bu çocuk artık gülüyorum başlarda bende üzülüyordum ama gereksiz tüm tahlilleri iyi maşallahkan değerleri benden iyi daha ne olsun
Bir oğlum daha var o da 12 yaşında 51 kilo, o da zayıftı, 7 yaşından sonra kilo almaya başladı şimdide sınırlı veriyorum yemekleri

Evet çok şükür sağlıklı bende öyle diyorum ama söylediklerini milletin kafama çok takiyorum üzülüyorum
Şükür Allah uzun ömürler versin arkadaşım .. Takmayın millet susmuyor maalesef . Bu olmasa başka bir şey bulacaklar .. ben kim ne derse tamam diyorum , bildiğimi yapıyorum. Bitmeyecekler..

Ben de çocukken çok zayıftım. Üzülmeyin lütfen çok zayıftım ama çok yerdim nereye giderdi anlamazlardı. Beslenmesi nasıl
Aşırı iştahsızlık hala ben ona yemek yediriyorum ve aşırı seçici
Şükür Allah uzun ömürler versin arkadaşım .. Takmayın millet susmuyor maalesef . Bu olmasa başka bir şey bulacaklar .. ben kim ne derse tamam diyorum , bildiğimi yapıyorum. Bitmeyecekler..
Haklısınız aslında bende artık kulaklarımı tikayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…