- 10 Mayıs 2008
- 38
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almanyanin neresindesin mesela NRW? Bayern?
Bizim burda yokmus yaaa
Bu malzemeleri DM den bulan oldumu?
Ben bulamadim ne yazziki.
arkadaşlar bende çok dertlıyım kılolarımla ne olur bunu kullanan varsa yazsın kaç kılo vermış
canim sanirim bulunur..dm,rossmann reformhaus larda bulunuyor...
enginarsuyu: artischokensaft
isirgansuyu: brennesselsaft
patates: kartoffelsaft
domates: tomatensaft
bunlari alip evde kendin karistirsan daha ucuza geliyor...
Bu malzemeleri DM den bulan oldumu?
Ben bulamadim ne yazziki.
arkadaslar bu iksir suan burada cok tutuluyor ve kapis kapis satiliyor...:enbuyukkk:
10 günde 5 kilo verdiriyormus yan etkisiz zararsiz tamamen dogal ve yag yakici bitkisel bir karisim....:1shok:
organik ürünler satan özel bir magazanin kendi anlasmali uzman dr ve biyologlariyla bulduklari özel bir formül ve bence cok pahali bir fiyata 50 euro ya satiyorlar...ama orada calisan cok samimi arkadasim (uzman biyolog) icindekileri miktarlarina varana kadar bana söyledi..Aslinda o kadar allayip pullayip etrafa mucize formül diye pazarladiklari ve kendi özel formülümüz diyip sadece bizde bulabilirsiniz dedikleri formul hepimizin kolaylikla bulabilecegi bitki suyu karisimlari..
ben bugün basladim icmeye ve bakalim 10 gün sonra sonucu buradan paylasirim insallah sonuc iyi olur hem kendime hem size bir faydam olur...dilerseniz hemen deneyin ya da 10 gün bekleyin siz bilirsiniz...ben magazadaki yogunlugu görünce ve oraya gelenlere dayanamadim utana SIKIla da olsa sordum,gerceklik payi var mi diye..sorduklarim hepsi cok memnun ve zaten memnun olmasak neden yeniden alalim dediler...bilemiyorum...ben hemen sizinle paylasmak istedim...a.s.a.s.
Malzemeler1 bardak icin ölcü )
15 ml ENGINAR SUYU
15 ml ISIRGAN SUYU
50 ml PATATES SUYU
60 ml DOMATES SUYU
(domates suyu icemeyenler icin havuc-elma-mango karisik meyve suyu)
bunlari karistirip sabah ve aksam yemekten yarim saat önce iciyorsunuz...normal sporunuza devam ve beslenmenize dikkat ediyorsunuz ve insallah kilolara veda ediyoruz..:enbuyukkk:
.
cückcügüm yardima ihitiyacin varmi toplasip gelelim iki ev tasidim antremanliyim yani kendine iyi bakkkkizlaaarr uzun zamandir giremedim ev tasidik hala ugrasiyorum yerlestirmeyle(
sayfalar cok ilerlemis tek tek sorulara alinti yaparak cevap veremeyecegim...
sadece kendimdeki durumu nasil kullandigimi tekrarlayayim..
daha fazla elimden bir sey gelmez malesef(
10 gün bu iksiri kesintisiz ictim...
yememe icmeme biraz dikkat ettim
ve zaten spor yapiyordum sporumu yaptim...
ve bende ise yaradi..yaklasik 5 kilo verdim...
su siralar ev tasimakla ugrastigimdan ne bulduysam onu yedim spor olarak da ev tasidim:roflol:
kilolarim geri gelmedi...
ben de ise yaradi...
benimle baslayan arkadaslarimda da ortalama 3 kilo seklinde ise yaradi....
nereden ne sekilde temin edebileceginiz konusunda daha önceki sayfalarda da belirttim,ben bitkisel ürünler satan yerden aldim ama almanya da cesitli alisveris merkezlerinde (DM,kaufland gibi) yerlerde bulan arkadaslar varmis...
tek tek hangisinde var bilmem mümkün degil...
evde kati meyve püresi makineniz varsa hazirlayabilirsiniz...
ben evde hazirlamadigim icin tahmin üzerine söylüyorum...
isirgani blendirdan gecirip suyunu süzebilirsiniz(ispanak yapar gibi)
ya da az miktar suyun icerisinde bekletip sonra blendirdan gecirip süzebilirsiniz...
digerleri zaten narenciye sikacaklarinda,rendelerde vs hazirlanabilir...
10 gün boyunca sabah ve aksam yemekten önce 1 su bardagi ictim...
cevap yazan arkadaslara tesekkür ederim...
yine ev yerlestirmekle ugrasacagim icin cok SIk giremeyebilirim...
Sevgileraa.s.
ya kızlar siz bunu nasıl içebildiniz yaaa( ben bi yudum aldım, 15 dakika kustum walla.. çok kötüydü, hayatımda böle iğrenç bişi tatmadım. bence hepsi o patates suyunun suçu..
şimdi fuar var, fuar bitince enginarla ısırganı sulandırıp içicem. domates-patates eksik kalsın.
bi de ishal yaptı beni. acaba ondan mı kilo verdiriyo? ama çokkk yararlı sular ikisi de, dayanabilirsem bitirene kadar içicem inşallah.
arkadaşlar merhaba ben çok yeniyim ve bu konu benimde ilgimi çekti fakat formülü göremedim.rica etsem banada nasıl yapıldığını söyleyebilirmisiniz.