- 8 Aralık 2009
- 10
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
patates suyu,enginar suyu,domates suyu ve isirgan otu suyu bu karisimi elde hazirlaman cok zor benim kullanarak zayifladigim ürünü hazir aldim 10günlük kür halinde harika bisey kaydirigubbakcemile3 kür paketinin icinde ozel diyetleride var onun disinda yemek tarifleri var tamam bitkisel hepsi organik ürünler %100 katkisiz mutlaka denemenizi tavsiye ederim ben bu üründen cok memnun kaldim sizlerlede paylasmak istedim opuyorumnanaktan türkiyede sadece biyerde var isteyen olursa ben yardimci olurum hihoyyyt
bugün kizimin atesi yüzünden alisverise cikamadim...
Mersindeki ablamla tlf da konustum...ona da söylemistim bu sulari...gitmis aktardan almis..hepsi de varmis aktarda,bir problem yasamamis yani...
bu iyi bir haber...demekki Tr deki arkadaslar aktarlardan enginar suyu,isirgan suyu bulabilirler..domatesi ve patatesi rendeleyip suyunu cikarabilirler..sonra hepsini karistirip meyve suyu kokteyli gibi icebilirler...:dance::dance:
sakıncası yoksa nereden aldınz real harici dediğinz yerleri blmiorm ben söylersenz sevinrm bu arada ben önceden başka isimle kytlıydm unuttm şifremi yine üye oldum 74 kg ile başladm zayflamaya burdan arkadşlarla ve 57 ye düşmüştm 4 yıl sonra bu ara çok yemeye başladım 64 kg oldumya reklama falan girermi acaba:uhm:
ben ekleyeyim,eger yanlis bisey yapiyorsam inanin bilmeyerek yapiyorum,günahi vebali arkadaslarin boynuna:tomato::icecream:
aldigim siselerden birisi böyle...ben indirimden ve birsürü ürünle beraber(bitkisel yaglar,seker,pirinc konserve ürünler herbisi aldim,bende alerji oldugu icin bio ürün kullanmak zorundayim.. toplu alisveris yaptigim icin fiyatini bilmiyorum..)