- 22 Mart 2007
- 1.170
- 6
- Konu Sahibi niyeben...
benide aranıza alın kızlar...bu topik tam benlik valla...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 çocuk annesiyim ....oldukça iri bir gebelikten ve sezeryandan sonra her kadın gibi göbek kalacak endişesi yaşadım ama okadar araştırdım ve kararlıydım ki şuanda benim 2 çocuk sahibi olduğuma bile inanmıyorlar .....bekar arkadaşlarımda bile göbek varken bende olmaması hep aynı soruyla karşılaşmama neden oluyor_____NE YAPTINDA BÖYLE KALDIN?akannehir
arkadaşlarım sürekli paylaştığım gibi şimdide paylaşıyorum ne yaptığımı, öncelikle size tavsiyem denemiş uzun süre ugulamış ve sonuçlarını almış biri olarak KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE SÜREKLİ MEKİK YAPMAYIN HATTA MEKİK ÇOK AZ YAPIN..........
kadınların karın kasları özellikle alt karın kaslarındaki zayıflıktan dolayı kadınların genelinde göbek sorunu malesef yaşanıyor özellikle doğum yapmış bir kadın alt karın kaslarını güçlendirmelidir, bunuda mekikle asla yapamazsınız aksine dahada çıkık bir göbek sahibi olursunuz aman dikkatttttt!!!!!!!!
YAPMANIZ GEREKEN; kesinlikle plates diyorum........ki benim yıllardır sürekli yaptığım hareket meğersem plates hareketiymiş bunu yıllar sonra ebru şallının proğramında görmüş oldum ...benim yıllardır uyguladığım bu hareketi dr.mehmet öz den öğrenmiştim demişti ki; alt karın kaslarını çalıştıran tek hareket budur...bunu duyduktan sonra ben hemen bu harekete başlamıştım ve daha ilk haftada karnım taş gibi olmuştu bile...............
gelelim harekete;
düz yatıyoruz.......ellerimiz boyun altında birleşiyoruz dilerseniz elleri yanlarada serbest bırakın nasıl rahat hissederseniz.......vücudumuz dümdüz olsun ayaklar birleşik......dizlerimizi kırmadan birleşik haldeki bacaklarımızı başımıza doğru kaldırıyoruz kaldırırken burundan nefes alıyoruz indirirken karnımızı icine çekerek ayak topukları yere değmeden indiriyoruz bacaklar inerken nefes üfleyerek veriyoruz tekrar nefes alarak aynı hareketi yapmaya devam ediyoruz ama karın içerde .....ilk yapanlar için çok zor gelebilir yeni başlayanlar fazla zorlamasınlar 5 kezle başlayıp artırılabilirler.....ben tv izlerken bile yapıyorum artık alıştım yapmadan duramıyorum şuan her defasında 30-50 kez yapabiliyorum sonuçlar harika tavsiye ederim....:lepi:kaydirigubbakcemile5
düşük bel giymekten vazgeçemeyeceğimize göre mekik çekmek zorundayız günde 50 tanesi 15 dakikamızı almaz sen de başla hadi bizimleyerimseniben
günde 10-20-30 diye ilerlettim mekiği ama 50ye gelemedim hala :)) birde bel döndürme hareketi yapıyorum sopa alıp omzuma.ikisiyle birlikte karnım baya düzeldi 10 günde.bunu hep yapar formumu korurum artık.
alt karın kaslarınız için güzel bir video yaptığım hareket için güzel bir örnek linki tıklayın izleyin kızlar kaydirigubbakcemile2
Alt Karın Kasları Hangi Egzersizlerle Sıkıştırılır ? - Video
sağol canıma.s.
:dilcikar:
merhaba fadik bu link ne için