- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
- Konu Sahibi niyeben...
Arkadaşlar bugün spora başladım. Sırt üstü uzanıp ayaklarımı birleştirip yere değdirmeden yukarıya kaldırdım indirdim. ıp atladım. Yeşil çay içtim. Epey hareketli bir gün geçirdim ve 1 günde metabolizmam hızlandı. Af edersiniz 3 kere tuvalete çıktım. Tek koşul hareketli yaşam galiba yemekten hiç kısmadım. 65 kiloyum Boyum 1 68 Ancak göbek çevrem 92 Bu göbeği vermem gerekiyor. Herkese başarılar. Bu konuda ilerleyen günlerde başarı öykülerinizi duymak istiyorum en azından bu sporu bırakmamam için beni motive edecek kızlar. Sorunum spora başlayıp bir müddet sonra sıkılıp bırakmak çünkü. Haydi hepimize kolay gelsin.
Canım, darılma ama 1.68 boy ve 65 kilo ile nasıl zayıf oluyorsun ben anlayamadım? Zayıf diye boyu ve kilosu arasında 15 den fazla fark olanlara denir, sen bırak zayıf olmayı normal kilonun çok üzerindesin, acaba yeni mi doğum yaptın hayatım, normalde kilon kaçtı sen en iyisi onu yaz çünkü doğum kiloları olayı biraz fazla karıştırıyor...Üstelik metabolizma bir bardak çay ile hızlanabilecek bir şey değil maalesef, sadece bağırsaklarını yumuşatmış, hatta biraz fazla yumuşatmış canım çünkü normali günde 2 dir.Göbişini eritmek istiyorsan sporla birlkte 10 kilo vermen lazım, başka türlü o göbiş gitmez...Takipçin ve destekçinim, güzel haberleri bekliyorum...
Son düzenleme: