- 1 Ağustos 2009
- 879
- 0
- 37
- Konu Sahibi niyeben...
nedemek seve seve benim derdim oldugunda bana birisi yardim ederse bende sürkederim vallah ne malum bende hamilelikte sonraa öle durum olursa yani...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahah bak orda nefsle anlatmak istedigim seyi daha netce anlatiorr ben beceremedim malesefkaydirigubbakcemile3
Merhabalar;
Ben 34, kızkardeşim de 32 yaşında. Geçenlerde kendi aramızda konuşuyorduk. Yeni trend düşük bel pantolonlardan sonra genç kızlar zayıf dahi olsalar pantolondan pörtleyen göbekleri var neden acaba diye. Şuna karar verdik. Giyim tarzı bel, göbek bölgesini sarmadığı için vücut ilerleyen süreçte böyle bir form alıyor. Ne bileyim bu şekilde düşük bel giyilecekse, alttan çıtçıtlı bodyler vücudu saran atletler giyilse daha sıkı olabilir bu bölgeler. Ben de kardeşim de zayıfız ama öyle sorun edilecek göbek problemimiz yok. Çinde ayakların küçük olmasının güzellik simgesi olduğu bir bölgede hanımlar ayaklarını küçültmek için sıkı ayakkabılar giyermiş, ayaklarını görseniz çocuk ayağı gibi. Bu uç bir örnek elbette bunu söylemek istemiyorum ama giyim tarzı vücudun şekillenmesinde katkı sunabilir bence. Bol sütyen giyinmenin göğüsleri sarkıtması gibi...
aynen arkadasa katiliyorum giyim tarzi cok cok onemli siki giyinirseniz vucut sikilasir bol giyinirseniz vucut kendini saliverir ben kendimden biliyorum zayifim ama bi ara gobegim cikiverdi beni rahatsiz ediyordugiydigim hic bi seyi yakistiramiyordum.yaz tatilinde evde oldugum vakitler cok siki hatta zar zor dugmesini kapatabildigim bi kot pantolonumu giydim bayagi faydasini gordum valla. soyle bi iki ay filan devam etsem gobek diye bisey kalmazzemuszemus
ya bide göbegim olduguna kimse inanmıyo çok dar kıyafetler giymiyorummm ..bide sen dalgamı geçiosun bizle falan yapıyolar ama valla göbegim var ya:)
aynen arkadasa katiliyorum giyim tarzi cok cok onemli siki giyinirseniz vucut sikilasir bol giyinirseniz vucut kendini saliverir ben kendimden biliyorum zayifim ama bi ara gobegim cikiverdi beni rahatsiz ediyordugiydigim hic bi seyi yakistiramiyordum.yaz tatilinde evde oldugum vakitler cok siki hatta zar zor dugmesini kapatabildigim bi kot pantolonumu giydim bayagi faydasini gordum valla. soyle bi iki ay filan devam etsem gobek diye bisey kalmazzemuszemus