Düşüncelerin beni çok memnun etti güzelim. kaydirigubbakcemile5 vereliniortak Evet bu konuda hassasım tabiki. :gitme: Sonuçta sağlık için yaşlandığımda zayıf olmam gerektiğini söyledi doktor. Aslında bu herkes için geçerli.
Şimdi gelelim sorularının cevaplarına.
1- inceltmeyi ve sıkılaştırmayı düşündüğün bölgeler neresi?Tabiki göbüşüm.
2- herhangi bir sağlık sorunun var mı? Bel fıtığım var ama ileri derecede değil. Mekik çekebiliyorum mesela.
3- bel ağrısı, sırt ağrısı çeker misin? Fıtık problemin var mı? Bel fıtığı
4- spor için günde kaç dakika ayırabilirsin?Çalıştığım için belirli bir zamanı yok ama öğle tatilide ve akşamları müsaitim. Günde iki kere olmak üzere toplam 60 dakika olabilir.
5- evde herhangi bir spor aletin var mı dumble vs? eğer hiç bir şeyin yoksa,bu iş için bir kereye mahsus 40-50 lira civarı bir bütçe yaratabilir misin? Dambıl, Lateral stepper (step aleti), Vibro shape (titreşimli kemer), en son da ab rocket sipariş ettim ama henüz elime ulaşmadı.Spor aleti değil ama hollohop çevirmeye ve ip atlamaya da başladım. Göbeğimin erimesi için bütçemden para ayırırım tabiki
6-Beslenme tarzın hakkında bilgi, Çok iştahlıyımdır. Yemek ayırt etmem. 3 öğün düzenli yemek yerim ancak çalıştığım için öğün sayısını arttıramıyorum Yani az ve sık yemek malesef bana uymuyor.
7- bel-basen ve kalça ölçüleri (pm ile atabilirsin) Bu konuda da cehaletimi bağışla ince belliyim ama göbeğim var.Göbek üzerinden ölçtüğümde ölçü :92 daha üstten belden ölçtüğümde bel:76 kalça: 102
Böyle karışık bir durumum mevcut. Ama bir yanlış ölçüm söz konusuysa aydınlatırsan sevinirim. Cevabını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.vereliniortak