Zaten Tanıdığınız Birini Nasıl Etkilersiniz

Konu eskiymiş şimdi fark ettim ama olsun belki başkalarına tavsiye olur diye yazımı silmiyorum
Buluştuğunuz zamanlarda yalnız iken morelin bozuk davranışlar sergile sürekli Of’la yüreğim daralıyo gibi kendi tarzında cümleler kur…
Ne olduğunu sorduğunda ise annenlerin sana görücü usulü bir randevu ayarladığını ve olmayan talibinin tam senin tipin ve standartlarında olduğunu anlatarak tatlı bir yalan söyle
Sen anlatırken yüz ifadelerini gözlemle yüzü düşüyor mu sinirleniyor mu yoksa sana tavsiyeler mi veriyor bi bak…
Daha sonra olmayan görücü randevunun iyi geçerse birdaha görüşemeyeceğinizi söyle…
Neden diye sorarsa söyleyemem gibisinden merakta bırakacak cümleler kur gözlerini gözlerine dik ve mahçup bir şekilde gülümse…
Gözlerine sürekli bak derin derin arada utanarak gözlerini kaçır… işaretler gönder sinyal ver askerlik arkadaşı gibi davranma…

Son düzenleme:
Canim iliskiniz devam ediyor mu hala. Tam bir sene olmus

Eski yorumlarını gördüğünde hüzünlenen tek ben miyim?

Ay konu canlanmış ilişki nasıl gidiyor çok merak etrim

ladyamore konun hortlamış.
İnşallah herşey harika şekilde devam ediyordur. Baştan sona tüm konunu okuyup heyecanlandım valla yıllar sonra.
Son durum ne?
Herkese merhabaa,

Yoğun ve bitmeyen bi gün ortasında şu mesajlarınızı gördüm ya, içim enerji ve neşeyle doldu iyi ki zamanında bdv ye konu açmışım diyeceğim aklıma gelmezdi

Başında burası vardı madem, sizi mi kırıcam son gelişmeleri de burada anlatayım. Tabi çok uzatıp başınızı ağrıtmadan

Efenim evleniyoruz biz

Agustos sonunda birlikte ufak bi yurt dışı tatilindeydik, orada teklif etti. Tabi önce bi kalbime indirdi, sonra teklif etti

Rezervasyonları önden yapmıştık indirimli, onun uygulamasından üzerinden. Gittik otele rezervasyon görünmüyor, iptal edilmiş size de iptal maili gönderilmiş diyolar. Benimki de hayatım görmemişim, bildirim gelmemiş, çok yogundum son günlerde biliyosun falan diyo.

Yandaki otele gidiyoruz bi oda fiyatı söylüyolar bizim 3 gecelik oda fiyatımız. Dedim yandık mahvolduk.

Sonra o başka bi yeri söyledi buraya soralım diye. Tabi ben neler döndüğünden habersiz, canım burnuma gelmiş. Aşkım dedim delireyim ilk günden diye mi yapıyosun, zaten rezervasyonu dogru takip etmemişsin, diger yer çok güzel ama indirimdeyken bile oda almadık cok pahalı diye, simdi hic alamayız. Baksana fiyatlara, kurdan haberin var mı senin diye söylenip duruyorum

Gel gel gidelim, en kötü bi seyler yeriz, oturur rahat rahat yeni otel bakarız, restoranı da çok güzeldi oranın kumsalın içinde falan diye ikna etti beni.

Gerisini tahmin ediyosunuzdur iste Megerse başından beri oradan yer ayarlamış zaten, sade ama çok tatlı bi masa hazırlamışlardı her şey çok güzeldi, yol yorgunluguyla valiz sürüklemekten biraz dagılmış bi halde oldugumu saymazsak

Yani özetle her sey yolunda giderse bir - iki ay içinde aile tanışması ve önümüzdeki yaz başına dügünüm var

Sizlere de merakınız, güzel güzel yorumlarınız için tesekkür ederiim. Yaşasın bagımsız romantik kadınlar dayanısması

Cok tatlisin. mutluluklar

Oha ne guzel konu bu boyleee

Harika bir hikayeniz olmuş mutluluklar

Nasıl açıldınız peki ben o kısmı kaçırdım hihihi

Ay adama cemkirirdim iyi yumuşak cevap vermişsiniz kavga çıkmamış ortam bozulmamış.. maşallah daha güzel
günleriniz olsun

Ay adama cemkirirdim iyi yumuşak cevap vermişsiniz kavga çıkmamış ortam bozulmamış.. maşallah daha güzel
günleriniz olsun
Oda yok, sıfırdan oda arasak tatil sonunu çıkaracak euro yok zannederken bi tansiyonum düstü tabi ama iyi direndim delirmemeye, biraz daha uzatsa suprizi evlenelim derken ayrılabilirdik haberi yok

Ayy hep mutlu olun o zamann

Harika bir hikayeniz olmuş mutluluklar

Nasıl açıldınız peki ben o kısmı kaçırdım hihihi

Şöyle ki, biz önce bi açılamadık. Tam bi seyler olcak gibi oluyodu ama hop hicbi sey olmuyodu. Derken oldu iste. Özet geçmeye çalışayım ama geçemeyebilirim de

Buraya en son beni arkadaşlarıyla tanıştırdığı ilk günü yazmışım galiba. Kendi evinde, benim hiç tanımadığım arkadaşlarıyla düzenlediği film gecesine davet etmişti beni durduk yerde. Zaten tanışcaksın arkadaşlarımla demişti ben bi gaza gelmiştim. Ve biz o akşam bile sevgili olamadık yani.

Ben o noktada dedim ki ben bu işi salayım. Gerçekten benimle ilgileniyo olsa illa ki net bi şekilde gösterirdi, belirsiz bırakıyosa istemiyodur dedim. Hayır "Sen aslında beni seviyosun ama..." diye bahanelerle kendi avuturken deliren Bihter Ziyagil e bağlamak da var işin ucunda

Sonra o evden çalışmayı bıraktı sürekli işe gelmeye başladı "sebepsiz" Aralarda - molalarda vs bi araya geliyoduk sürekli, ufak tefek flört ediyoduk ama net bi sey yapmıyodu.

Ben bi yandan geri çektim kendimi ama bi yandan da uzak durmak istemiyorum duramıyorum. Taktik olmayan bi taktik oldu yani, bi sıcak bi soğuk

En son cuma akşamı bi yere davet etmişti o beni ve baş başa. Ben naptım peki... kabul etmedim. Napiim yapıyoruz baş başa program da noluyo ya son dakika yanımıza biri ekleniyo, ya gidiyoruz biraz yakınlaşıyoruz (iste yakınlaşmak dediğim de sohbetin daha samimi olması, kahve festivalindeki o koluna girmeler ufak tefek sarılmalar temaslar falan )ben mutlu oluyorum ama hicbi yere baglanmıyo. Kabul etmedim ben de başka programım var dedim

O da sordu nerede - kimle olcaksın diye, ona da net cevap vermedim. Rezervasyonumuz var "arkadaşla" sen tanımazsın, canlı müzik - eglence falan diye gecistirdim. Hangi arkadaş diye de sordu açık açık, ay bunları tanımazsın, kac kisi olcagımız da net degil zaten, hadi ben kalkayım isleri erken toparlayayım da erken çıkayım, azıcık süsleneyim akşam için dedim ve kaçtım yanından neşeli neşeli.

Tabi aslında aşırı yorgun ve yoğundum ben o hafta, ortada program falan yok, pijama - terlik - dizi üclüsünü programdan saymazsak

Sonra söyledim yapmam lazım diye gün sonu uydurduğum programın gerçeğini yaptım.

Basta iyi yaptım diye düsünürken bulustugum arkadaslarım bana net bi sey yapsın diyosun yapınca da reddediyosun adamı, bozulmustur bi daha zor teklif eder diye kızdılar birazcık. Birazcık da içtim tabi.

Sonra baktım onunla sevdigimiz bi şarkı çalıyo, biraz da arkadaş ve içki gazıyla onu aradım Direk hoparlöre aldım bak duyuyo musun ne çalıyo diye girdim konuya. Şaşırdı, güldü, neredesiniz falan dedi söyledim, bi gün seninle de gelmemiz lazım dedim, güldü "Bi gün?" diye, kapattık sonra. Ay yazarken utandım ahahah, lafı dolandırmak yerine direk keske gelsen desem de olurmuş ya benimkine neyse

Gerçi demesem de o bu sefer mesajı net bi şekilde aldı ve geldi zaten. Açık açık gelsin diye aramış olmama rağmen gerçekten geleceğini hiç düşünmediğimden kısa süreli bir şok oldu ama çok da güzel oldu o hiç uzatmadı, kıvırmadı, geçerken ugradım vs yapmadı. Daha fazla uzatmadan bundan sonrasını söyle özetleyebilirım, önce öpüştük sonra konuştuk

Böyle bir şey oldu işte

Son düzenleme:
Ayy maşallah ben de konuyu okumaya başlamıştım. Bize de nasip olsun nasıl oluştu merak ettim hemen bakiyorum...burayı okuyayım değil mi? ladyamore
isteyen herkes istedigi kisiyle musmutlu olsun kabaca burada anlattığım gibi oldu ben konuyu açtığımı bile unutmuşum, bugün görenler hatırlattı öyle

Ben hep çok büyük büyük şeyler olsun diye beklerdim niyeyse, ilk görüşte aşık olmalı insan derdim. Daha önce ilk görüşte aşık olmuştum da.
Ama tek gidiş yolu bu degilmiş yani, hayat öğretti.

Çok buyuk seyler olmadı ama çok güzel oldu. Yani nasıl anlatayım zaten sevdiginiz, saygı duydugunuz, bildiginiz bi adama bi gün öyle bi gözle bakıyosunuz ki bi daha hicbi sey eskisi gibi olmuyo. Ben kimseye bu kadar kapılmamıştım, hiç kimse icin bu kadar heyecanlanmamıstım, hic kimseyi de bu kadar yakından tanıyıp anlamamıstım. Resim o kadar berrak ki kafamda, tereddüt yok, acaba yok. Çok güzel bi duyguymuş. İsteyen herkesin olur umarım.

Niyetinizi çok çok belli etmeden , peşine aşırı düşmeyin derim .en Basit tabiri ile kaçan kovalanır. Hemennhemen hiçbir erkek kendisini kovalayan kadına aşık olmaz . Bence sizi farklı ortamlarda da gormesine, sizin farklı yönlerinizi tanımasına yol açın. Ne bileyim. Bi şekilde ortak bir şeyler ayarlanirsa dahil olun . Farklı çıkın karşısına. Ama abartmadan, gözü gözüne sokmadan . Biraz sık görüşün, bir ara merak etsin sizi . Kendi hayatınız olduğunu görsün. Sürekli ulaşılır olmayın derim.

ifade tek hakkımız olduğiu için kalpli gülmeyi koydum
ve maşallah nazar boncuğu da koyuyorum
ne hoş tatlı bir hikaye
Allah ım tamamına erdirsin çok mutlu olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…