Farklı sektörlerdeyiz ama benim çalıştığım yerle onun çalıştığı yerde çalışanlar aynı ortak alanlarda vakit geçiriyolar. Bu sayede tanıştık. Sohbetimiz sardıkça da denk geldikçe görüşmeye başladık.Keşke bu kadar belki keşke acaba yazacağına adam kimdir necidir nerde tanıştınız vs yazsaydın
Ne öneri verelim şimdi
Hiç mi yoktur, hadi şimdilik yoktur da oldurmanın da mı bi yolu yoktur? Benim de yoktu çünkü başta, zaten nasıl oldu onu da anlamadım amaO adamın sizde gönlü olsa ya belli ederdi ya da söylerdi. Bence bu iş olmaz
Tatil olan birgün "ya bi kız kankamla küçük bi piknik yapalım dedik acil işi çıktı kek sandviç ayarlamıştım o kadar, gel beraber gömelim piknik arkadaşı lazım:))" gibi bi mesaj atabilirsin iş dışına çıkar görüşme durumu. Gelirse boyut atlamış olursunuz zaten sonra şu filme gidelim vs vsFarklı sektörlerdeyiz ama benim çalıştığım yerle onun çalıştığı yerde çalışanlar aynı ortak alanlarda vakit geçiriyolar. Bu sayede tanıştık. Sohbetimiz sardıkça da denk geldikçe görüşmeye başladık.
O hibrit çalışıyo, o yüzden her gün görmüyoruz birbirimizi. Haftada 2 gün öğle aralarında yüz yüzeyiz diyebilirim kabaca. Ama denk geldiğimizde mutlaka birlikte otururuz, bazen başka insanlarla beraber bazen başbaşa. Yüz yüze gelmediğimizde de yazışıyoruz (haftada 3 - 4 diyelim) ama yazışmaların içeriğinde romantik bi şey yok tabi.
Vala utangac biri değilse zaten illaki size söylerdi ya da belli ederdi diye düşünüyorum. Oldurmak için de bu konunun açılması lazım. Ee açmanız lazım. Olumsuz cevap alırsanız da çok üzülürsünüz. Tam bir muammaHiç mi yoktur, hadi şimdilik yoktur da oldurmanın da mı bi yolu yoktur? Benim de yoktu çünkü başta, zaten nasıl oldu onu da anlamadım ama
Bizim bi dışarıda buluşmamız lazım di mi? Çünkü böyle iş arasında görüşerek günlük hayatın arasında alelade bi tanışıklık olarak duruyo iletişimimiz. O kadar da alakasız yerlerde oturuyoruz ki anlatamam, yoksa baya iyi fikirmiş aslında sizinki. Yine de başka bi bahane bulup dışarıda buluşmamız lazım, yattı bu fikir kafama tesekkür ederimTatil olan birgün "ya bi kız kankamla küçük bi piknik yapalım dedik acil işi çıktı kek sandviç ayarlamıştım o kadar, gel beraber gömelim piknik arkadaşı lazım:))" gibi bi mesaj atabilirsin iş dışına çıkar görüşme durumu. Gelirse boyut atlamış olursunuz zaten sonra şu filme gidelim vs vs
İşte o adım nasıl bi adım olmalı ki? Şimdi duygu yoğunluğundan bi değişiklik var aslında benim üstümde, onun yanında bi ekstra cıvıldıyorum falan. Geçen o da fark etti ama başka bi sebepten neşeliyim zannetti, hiç kendine yormadı yaBir adım gider iki adım beklerdim.Atesi bazen yanacaksa körüklemek kacınılmazbaktınız karsıdan böyle bir etkileşim yine olmadi o zaman ya akısında devam ya da etkiliyorsa kesilir mutahaplık..
Hakikaten işte, lazım da lazım.Vala utangac biri değilse zaten illaki size söylerdi ya da belli ederdi diye düşünüyorum. Oldurmak için de bu konunun açılması lazım. Ee açmanız lazım. Olumsuz cevap alırsanız da çok üzülürsünüz. Tam bir muamma
Onun semtine yakın bi yere git ona mesaj at sen x semtinde oturuyordun dimi? Buraya bi akrabaya geçmiş olsuna geldim de bildiğin iyi yemek mekanı var mı her yerde yiyemiyorum da:) gibisine bahane uydurabilirsinBizim bi dışarıda buluşmamız lazım di mi? Çünkü böyle iş arasında görüşerek günlük hayatın arasında alelade bi tanışıklık olarak duruyo iletişimimiz. O kadar da alakasız yerlerde oturuyoruz ki anlatamam, yoksa baya iyi fikirmiş aslında sizinki. Yine de başka bi bahane bulup dışarıda buluşmamız lazım, yattı bu fikir kafama tesekkür ederim
Diyalog olarak herzamankinden farklı bir yaklasim olabilir.Ya da biraz caktırabilirsiniz esprili..Seni görmeyip konusmayinca bir mutsuzum sanki alısmısım vs gibi gibi.. sonra cekmek lazim kendimizi geri tabi..Ya da seni kıskanirim aa paylasamam muhabbetleri..Ama o biryere yoracakken acaba? Mı desin mesela emin olamasin tam olarak.Yani tam olarak bir adım ileri 2 adım geriİşte o adım nasıl bi adım olmalı ki? Şimdi duygu yoğunluğundan bi değişiklik var aslında benim üstümde, onun yanında bi ekstra cıvıldıyorum falan. Geçen o da fark etti ama başka bi sebepten neşeliyim zannetti, hiç kendine yormadı ya
Yok mu yakınlarda onun da ilgisini çekecek bir konser sinema vs..etkinliği? Bir iki gün önceden sorarsın biletim var/gitmeyi planlıyorum ama senin de seveceğini düşündüm ya da yalnız gitmek istemedim vs.diye?
Onun semtine yakın bi yere git ona mesaj at sen x semtinde oturuyordun dimi? Buraya bi akrabaya geçmiş olsuna geldim de bildiğin iyi yemek mekanı var mı her yerde yiyemiyorum da:) gibisine bahane uydurabilirsin
Ya da x filmiyle ilgili konu açıp kankam o tarz filmleri sevmiyor tek de gitmeyi sevmiyorum gibisine ağzını arayabilirsin
Denersin ilgisi varsa dur beraber yiyelim der filmde eşlik edeyim der
Onunla işte karşılacağın zaman kek ya da kurabiye yap götür çay molasında öylesine götürmüş gibi "şanslı gününmüş kurabiye var menüde:)" dersin. Yemekten konu açılır şunu da çok iyi yaparım şimdi övünmek gibi olmasın dersin yap da yiyelim der belki
Böyle böyle muhabbet uzar
Dene birini işte
E direkt nikah dairesine çağır mademÖneriler için çok teşekkür ederim.
Bi bahane / etkinlik illa bulunur aslında dışarıda görüşmek için. Gelir diye de düşünüyorum. Ben böyle hissetmeye başlamadan önce davet etsem de gelirdi. O yüzden asıl takıldığım konu bunu arkadaşça bi davet olarak algılamaması lazım. Çünkü beni zaten sıcakkanlı ve girişken bi insan olarak tanıyo, gezme eğlence anlayışlarımız da benziyo. Bunu date olarak görmeyecektir yüksek ihtimalle. Halbuki ben Lady Gagadan Bad Romance şarkısı falan söylemek,
"I want your love, and I want your revenge
I want your love, I don't wanna be friends"
demek istiyorum an itibariyle.
Gerçi davet ederken varsın arkadaşça görsün, mesele buluştuktan sonra zamanın nasıl geçtiği aslında.
Bence baş başa olan görüşmeleriniz aranızdaki şeyi tam olarak anlamlandırabilmeniz için güzel bir adım olacaktır.Başbaşayken size sevdiceğini anlatmaya başlarsa verdiği mesajı anlamayacak kadar dingil olmadığınız gibi adamın bu buluşmalardan memnun olup olmadığını anlayabilecek deneyiminiz vardır diye düşünüyorum.Zaten başbaşa buluşma olayını o da organize etmeye başladığında rotayı ona bırakırsınız .Öneriler için çok teşekkür ederim.
Bi bahane / etkinlik illa bulunur aslında dışarıda görüşmek için. Gelir diye de düşünüyorum. Ben böyle hissetmeye başlamadan önce davet etsem de gelirdi. O yüzden asıl takıldığım konu bunu arkadaşça bi davet olarak algılamaması lazım. Çünkü beni zaten sıcakkanlı ve girişken bi insan olarak tanıyo, gezme eğlence anlayışlarımız da benziyo. Bunu date olarak görmeyecektir yüksek ihtimalle. Halbuki ben Lady Gagadan Bad Romance şarkısı falan söylemek,
"I want your love, and I want your revenge
I want your love, I don't wanna be friends"
demek istiyorum an itibariyle.
Gerçi davet ederken varsın arkadaşça görsün, mesele buluştuktan sonra zamanın nasıl geçtiği aslında.
Saçmasapan dediğiniz olaylarla kaç yuva kurulduÖncelikle olmayınca olmuyor çok zorlamamak lazım hafif bi duruş bırakmamak adına.
Saçma sapan olaylara tesadüfmüş gibi bilmem nelerle uğraşmadan direk bi gün kahve içmeye tabi ki dışarıda bi mekana davet edebilirsiniz zaten biraz hafif de ilgili davranırsınız biraz hafiften belli edin duygunuzu, erkek kişisi anlar daha davet eder etmez inceden aklına düşüverir (davetinize gelişi, gelmeyişi, geliş şekli bi renk verir size adamla ilgili ) halen anlamamazlığa geliyorsa veya negatifse kendinizi geri çeker olayı kapatırsınız sizin gönlünüzde de daha fazla dallanıp budaklanmadan. Yemi atıp gerisini ona bırakın. Erkekler doğası gereği avcılar kaçanı kovalarlar. Çok kovalamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?