Zararını gördüğünüz halde

cok sinirli olmam,sinirlenince cok fazla aglamam,karsimdakini kirmamak icin söyledigi laflari dinleyip cevap verememem sonrada niye cevap veremedim suna deyip kendimi yiyip bitirmem,cok yiyip sonrada pisman olmam. her seferinde bunlarin zarari yine bana .​

çookk inatçı olmam sinirli olmam surat asmam gururlu olmam iyi niyetli olmam herkesi kendim gibi bilmem off

Fazla ınatcı olmakdan ve hep affedıcı olmakdan cok rahatsızım amaaaaaaa gecıyomuuu gecmıyo yıne sonuna kadar ınat yıne herseyı affeder ben e ben affettıkcede yıne aynı sey.Bı gun belkı bı ınat eder affetmeyı bırakırım...

sanki her yeni tanidigim insan benim en iyi arkadasimdir ve onunla samimi konusmak. onlarin yuzde 98 i arkami döndugumde sirtimdan vururlar.

Aaaaaaahhhhhhhhhhh ahhhhh!Bu işte bu huyum bana en çok zarar veren şey...

sigara içmem ki bu aralar mesai saatim bitene kadar bi paket bitiyo senağlama
ve olayların üstüne çok fazla düşmem zamana bırakamamam sabırsızlığım senağlama

ben zararınıda gördümm faydasınıda gördüm amaa lafı gediğinee oturtmak olabilirr çoğu yerde işimee yarasadaa birazz kendimii frenlemek isterdimm amaa elimde değill kendimee laf geldiğini anladığım ann tüm devrelerr çalışıyorr benn 474545 kat fazlaa lafff söylerimm tek cümle olur amaa tam olurr

her gelenin arkasaından evi silip süpürüyor olmam artık çok yoruyor beni..
giden misafrden sonra ayy bir alim evi şimdi işten geldi onlar diye bahane uydururum eşimde yaa eminim bu son olacak diye gırgır yapar benimle..
sevmiyorum bu huyumu..ama değiştiremiyorum,ne yapayım..
sanki herkes pis tek temiz benim..
senağlama

Bu huyumu değiştirmeyi o kadar isterdim ki aşırı derecede inatçıyım inadım tuttu mu tamam artık gözüm hiç bir şey görmez.Eğer haklıysam hiç bir lafın altında kalmam anında cevabını veririm tabi saygı sınırları içinde ama farkındayım ki bu huyum zaman zaman çevremdekileri zarar veriyor.Ama elimde değil yapmacık davranamıyorum ki neysem oyum ben.

çok fazla aceleci olmam sonuç her zaman hüsran oluyorkafamçokkarıştı
bir de ani sinirlenmem kendimi tutamıyorum şu iki huyumdan vazgeçsem:1closedeyes:şutarafagitti

ınatcı olmam,ve sınırlendıgım anlarda gozumun bır sey gormemesı fisfisfis

en kötü huyum her gördüğümü kendim gibi biliyorum art niyetli olabileceği aklıma gelmiyor
birde çok ince fikirli çok düşünceliyim ve bunun zararını hep görüyorum maalesefÇok üzgünüm çoook

aynen bende bir türlü bu huyumdan vazgeçemiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…