Zararını gördüğünüz halde

4 yıllık evliliğimde aşırı derecede yıpranmış olmamdan kaynaklanan sinirlilik hali çok agresif im farkında olmadan normal konuşmalarımda bile ses tonumu yükseltmem , aşırı sigara içmem , bazen kendimi tutamayıp abur cubur yemem , her kezi kendim gibi sanıp samimi olmam zarar gören yine ben olurum şimdilik bunlar aklıma geldi.

cok sinirli olmam,sigara icmem tabi bunlar benim mululugumada engel oluyo bide karnim ac olursa ortaligiyikarim o zaman gözüm kimseyi görmüyor gezmedeysek bile hemen moralim degisiyor bu huyumu hic sevmiyorum esimde sevmiyor ama o anda yeterki benim yüzüm gülsün diye hemen yicek biseyler aramaya gider sagolsun.

Kıskanç olmam, çok hassas olmam özellikle nişanlıma karşı a dese lafı başka yerimden anlarım ve surat yaparım. Btn gün asık suratla dururum. Engel olamıorm kendime. =( Birde çok agresifim. Aşkımla alışverişe gideriz o bana bir elbise yada etek ne bileyim herhangi bir giyecek bişiy gösterir, eğer beğenmediysem sence ben bunu giyermiyim die hmn çıkışırım. Sanırım brz fazla sinirliyim. Nasıl geçicem bu garip huylarımın önüne bilmiorm. Off! =(

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla mükemmeliyetçi olmam
Çok İnatçı olmam
Çok sinirli olmam
Surat asmam
İnsanlara gerektiğinden fazla değer vermem
Hep iyi niyetli olmam yardımsever olmam

çok cabuk inanırım herkese
kimseyi kıramam reddedemem
ve zararını gördüğüm halde yinede yapıyorum bunları

Enkötü ve en sevmediğim huyum çok dakik olmam.Birine randevu vermişsem eğer,mutlaka o saatte orada olurum.Bir dakika bile gecikmem.Kötü olan tarafaı ne diyorsanız eğer,herkesin de aynı şekilde davranmasını siterim ve hep stresle sonuçlanır bu beklemelerim.

çok fazla kıskanç olmam. dayanamıyorum. sadece sevgilimi değil sevdigim herkesi haddinden fazla kıskanıyorum ama söz konusu sevgilim olunca iş iyice çığrından çıkıyor. farkındayım zarar veriyorumm elimden geleni yapıyorum ama olmuyor olmuyor.. yanlış oldugunu bilip sussam bile sonucta kendime zarar veriyorum :,(

X