ççokkkk aşırı inatçı olmam.bu huyumu bir türlü değiştiremedim.sonunda ne olursa olsun inadım tuttumu kesinlikle vazgeçmem.
birdee;hiç bir lafın altında kalmam.hemen cvbnı yapıştırırımeğer söyleyemezsem içim içimi yerim diye düşünürümCADIARZU
çok temiz kalpliyim herkesi kendim gibi sanarım.sonrada üzülen gene ben olurumsenağlama
sigaraaaaaaaaaaaaa:) :=...................................
aaaa neden lalecim üzüldüm şimdi sen çok güçlü bi kadınsınZararını gördüğüm hatta her seferinde gerçekten ellerim ve dizlerim titrediği halde;
kocam; "annemi .... için bir arar mısın" dediğinde ya da kendim kaşınarak, hiç kimsenin etkisi altında kalmadan tüm kandil,özel gün vs. kayınvalidemi arıyorum..benneyaptımki
Sonuç; çok ağlıyorum,heryerim titriyor sinirden ve üzüntüden.Bol bol da sigara içiyorum ardından..:1ninca:
Sadece iyiniyetim,vicdan duygum bundan dolayı çok acı çektim ama hala aynıyım:1no2:
Felaket dercede tembel ve dikkatsiz olmam bütün hayatımı etkiliyor ama özellikle dikkat dağınıklığıma bir çözüm bulamıyorum benneyaptımki
sanki her yeni tanidigim insan benim en iyi arkadasimdir ve onunla samimi konusmak. onlarin yuzde 98 i arkami döndugumde sirtimdan vururlar.