Merhaba arkadaşlar, dünden beridir yaşadığımı hissetmiyorum. 1 senedir görüştüğüm birisi var uzak yerlerde yaşıyoruz, işi yok ben marmara da yaşıyorum o akdeniz ve otobüsle 16 saat. Ben ilişki yürütebilen bir insan değil dik kafalı sinirlenince gözüm dönüyor uzaktayken hiçbirşey yolunda gitmiyor. Yapamıyorum seviyorum ama gerçekten yürütemiyorum. Annem ah alırsın diyor ama 1 senedir söz bile takamadık. büyük şehirden akdeniz şehrine götürüyor beni, istemiyorum biliyorum çok seviyor ama yapamıyorum nolur bana akıl verin tecrübeli olan varmı? Ayrıtten ailesi beni görmeye gelmiyor kendisi ailemle konuşuyor ama abisi annesi biz demeden aramıyor, ben de abisine birkaç şey söyledim sözde evlenmeyip bize yardım edecekti ama 1 ay sonra nişanı var Adaletsizlik değilmi? Ben ona baştan söylemiştim ben sevgililik yapamıyorum onu sevmeye başladım şimdi acı çekiyorum ve ailesine söylediğim birkaç şey yüzünden bana şeytan dedi br sürü şey söyledi. Gerçekten yapamıyorum çıkış yolum yok gibi napacağım bilmiyorum