- 24 Mart 2012
- 17.746
- 4.196
- 423
- 41
Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an bütün sinirim stresim her şeyim gitti her şeyi 5 dk lık bir şey sildi. Hepinize çok teşekkür ediyorum her zaman yanımda olduğunuz için ve ben HAMİLEYİM kızlar inanamayıp tam 6 tane test yaptım 2si başka marka , ve hala inanamıyorum bugün kan testini yaptırcam doktordan randevu aldım umarım 6 test bana yalan söylemez
Tebrik ederim cnm çoookk sevindim
aminn inşallahhhhhtebrık ederım. saglıcakla kucagına almak nasıp olsun bebegını ınsaallah.
Tebrik ederim cnm çoookk sevindim
O Bebek buraya geliyor :)
Evet o bbek buraya geliyorrr ağlamamak için zor tutuyorum kendımı ofisteyim saat 12 de cıkıcam
İnşallah bu güzel duyguyu en kısa zamanda bende yaşarım :) Öğleden sonra güzel haberlerini bekliyoruz :)
inş laptop bozuldu evdekı ama edaya söylerım o yazar benım adıma canım ancak face booka girebılıyorum cunku telefondan
Bende face giremiyorumneyse bi şekilde haber ver mutlaka.Bat ne zamandı senin ?
Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an bütün sinirim stresim her şeyim gitti her şeyi 5 dk lık bir şey sildi. Hepinize çok teşekkür ediyorum her zaman yanımda olduğunuz için ve ben HAMİLEYİM kızlar inanamayıp tam 6 tane test yaptım 2si başka marka , ve hala inanamıyorum bugün kan testini yaptırcam doktordan randevu aldım umarım 6 test bana yalan söylemez
kuzum maşallahhadi gözün aydın canım allah kucağınada almak nasip olsunn inş :)
İnşallahhhhhhhhhhhhh amin Edacım yine de dualarınız eksik etmeyın hala korkuyorum olmamasından bılıyorsun
hiç korkma canım benim allah büyük yar ve yardımcın olsun allahın bayanları verdiği en kutsal en güzel görev annelik biliyormusun ilk kalp atışlarını duyunca dünya durdu sadece ben ve o vardım dünyanın mutlu kadını oldum allah kucaklarımıza almayı nasip etsin isteyen herkes en kısa sürede bu güzelliği yaşasın inş yaradanım yardımcımız olsun hepimizin
yaaa kızlar ne güzel haber aldık bugün diğer isteyen arkadaşlarada nasip olur inş bu mutluluk en kısa sürede kızlar sizinkileride duyarız allahım duy sesimizi
hiç korkma canım benim allah büyük yar ve yardımcın olsun allahın bayanları verdiği en kutsal en güzel görev annelik biliyormusun ilk kalp atışlarını duyunca dünya durdu sadece ben ve o vardım dünyanın mutlu kadını oldum allah kucaklarımıza almayı nasip etsin isteyen herkes en kısa sürede bu güzelliği yaşasın inş yaradanım yardımcımız olsun hepimizin
Amin edammmm aminnnnnnnnnnnnnn şimdi böyleysem kalp atışlarnda nasıl olurum bilmiyorum
mrb kızlar hepinize iyi habermi var acaba
Daha dün ne konuşuyorduk demek :) canım bak sen az bekleyenlerden oldun Rabbim seni en kısa sürede sevindirdi :) özgecim darısı bizim başımıza ve bizim gibi bekleyenlerin başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?