• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

Daha dün ne konuşuyorduk demek :) canım bak sen az bekleyenlerden oldun Rabbim seni en kısa sürede sevindirdi :) özgecim darısı bizim başımıza ve bizim gibi bekleyenlerin başına :)

Evet canım daha dün konustuk , 6 ay bana hiç azmış gibi gelmedı neden bilmiyorum hayırlsı neyse o olsun kızlar dua edin banaaa

arkadaşım teprik ederim inşllh hayırlı haber alırsın allah tamamını erdirsin darısı isteyen herkesin başına

daha dün ne konuşuyorduk demek :) canım bak sen az bekleyenlerden oldun rabbim seni en kısa sürede sevindirdi :) özgecim darısı bizim başımıza ve bizim gibi bekleyenlerin başına :)

aminn cnmm dua edelim bol bol bugün öle bi an varmışki edilen dua kabul olurmuş:((

ya burası ne güzel bir yermiş insan bütün stresini atıyo yakınlarıyla paylaşamadıgı şeyleri burda konuşarak rahatlıyosun birde akıl veriyo herkes birbirine

ya burası ne güzel bir yermiş insan bütün stresini atıyo yakınlarıyla paylaşamadıgı şeyleri burda konuşarak rahatlıyosun birde akıl veriyo herkes birbirine

evet canım daha yeni başladın inş seninde güzel haberlerini duyarız en kısa sürede dularımız sizinle

evet canım daha yeni başladın inş seninde güzel haberlerini duyarız en kısa sürede dularımız sizinle

allahım bizide görecek inşallh bigün ama önce hiç olmayanları sevindirsin buarada hayırlı cumalar herkese eşim bilmiyo buraya kayıtlı oldugumu duysa kızar :(((((((((

allahım bizide görecek inşallh bigün ama önce hiç olmayanları sevindirsin buarada hayırlı cumalar herkese eşim bilmiyo buraya kayıtlı oldugumu duysa kızar :(((((((((

Sanada hayırlı cumalar canım, kızacak birşey yok aslında ama sen yinede söyleme ;)

sanada canım hayırlı cumalar neden kızsın ki neyse sen genede söyleme inanmazsınız kızlar eşim bana burayı tavsiye etti cünkü ne zaman bir şey arasak netten direk burda cıkıyor sonuc eşim dediki kayıtlı olda bari bir şey olursa sorarsın dedi :))) canım kocccaam benim :48:

sanada canım hayırlı cumalar neden kızsın ki neyse sen genede söyleme inanmazsınız kızlar eşim bana burayı tavsiye etti cünkü ne zaman bir şey arasak netten direk burda cıkıyor sonuc eşim dediki kayıtlı olda bari bir şey olursa sorarsın dedi :))) canım kocccaam benim :48:

benim eşim de buraya girdigimi biliyoda kayıt oldugumu bilmiyo bende çok araştırıcıyım herşeyi başkasından ögrenmeden önce burda araştırırım sonuçları bile doktora göstermeden burda araştırırım ne tuhaf demi :)))))))

Sanada hayırlı cumalar canım, kızacak birşey yok aslında ama sen yinede söyleme ;)

merhabalar benimde eşim bilmiyodu dün öğrendi söyledim direk erkek varmı oldu cümlesi:))ama hiçbirşey demedi bebişi çok istediğimi biliyo 3gündür yumurta çatlama dönemimdi pazartesi kontrolüm var ve inanın bu dönemde eşim sanki hamileymişim gibi davranıyo :D keşke bu ay herkes hamile kalsa :DDDD

merhabalar benimde eşim bilmiyodu dün öğrendi söyledim direk erkek varmı oldu cümlesi:))ama hiçbirşey demedi bebişi çok istediğimi biliyo 3gündür yumurta çatlama dönemimdi pazartesi kontrolüm var ve inanın bu dönemde eşim sanki hamileymişim gibi davranıyo :D keşke bu ay herkes hamile kalsa :DDDD

inş canım hamilesindir ne kadar zamandır istiyorsunuz bebiş :)

benim eşim de buraya girdigimi biliyoda kayıt oldugumu bilmiyo bende çok araştırıcıyım herşeyi başkasından ögrenmeden önce burda araştırırım sonuçları bile doktora göstermeden burda araştırırım ne tuhaf demi :)))))))

aynen canım bende herşeye bakıyorum :))

Kızlar ben geldim..

Kafam karışık sinirlerim bozuk

Sabah gittim doktora çok ilgisizdi.Ultrasonda baktı.Kan testi istedi..Arada kist vardı demeye çalışıyorum konuşturmuyo bile...Sinir oldum.Kan alındı.Sonuçlar 1.30 da alınacak..

Daha sonra özele gittim.Doktor ultrasonda baktı..Mesane boş net göremiyorum ama bişey var dedi.Ye kese ya dış gebelik dedi..

Eski ulrasonu gösterdim bu kistler ne dedim.Bunlar kist değilki dedi..

Sen kan testini al bana gel mesanede dolu olsun dedi...

Anlıyacağınız kafam allak bullak oldu

Kızlar ben geldim..

Kafam karışık sinirlerim bozuk

Sabah gittim doktora çok ilgisizdi.Ultrasonda baktı.Kan testi istedi..Arada kist vardı demeye çalışıyorum konuşturmuyo bile...Sinir oldum.Kan alındı.Sonuçlar 1.30 da alınacak..

Daha sonra özele gittim.Doktor ultrasonda baktı..Mesane boş net göremiyorum ama bişey var dedi.Ye kese ya dış gebelik dedi..

Eski ulrasonu gösterdim bu kistler ne dedim.Bunlar kist değilki dedi..

Sen kan testini al bana gel mesanede dolu olsun dedi...

Anlıyacağınız kafam allak bullak oldu

canım hoşgeldin inş hamilesindir yaaa neden kafan karışık allahım inş hamilesindir kuzum çok mutlu oldum ben yaaa bugün iki güzel haber olsun inş bugün hadi kızlar güzel haberlerinizi paylaşın bizlerle mutlu olalım hep birlikte dua edelim :)))

Back