• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi seake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yağ tarçın bal mı kullandınız
Evet. Kürü öyle hazırladım 🥴 daha önce çörek otu yağı bana iyi gelmişti. Adetlerim düzelmişti. O yüzden dedim hem yemesi de kolay olur diye

Kızlar testime bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_2344.webp
    IMG_2344.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 30
Arkadaşlar adetimin 3, günü bugün ama geciktim. Cuma günü kanda <1.20 çıktı yani negatif. Açıkçası umudum yok ama dua rica edicem. Artar mı acaba .2 yıldır deniyoruz bir kere kimyasal oldum 1,5 yılı geçmiştir bşrdaha olmadı. Hiçbir sağlık sorunumuzda yok.

Arkadaşlar adetimin 3, günü bugün ama geciktim. Cuma günü kanda <1.20 çıktı yani negatif. Açıkçası umudum yok ama dua rica edicem. Artar mı acaba .2 yıldır deniyoruz bir kere kimyasal oldum 1,5 yılı geçmiştir bşrdaha olmadı. Hiçbir sağlık sorunumuzda yok.
Gec dollenme yani gec yumurtladiysan artar tabi ki ama cok gec belli oluyo gec dollenme 15 gun kadar beklemen lazim dualarimdasin canim🙏🏻💘

ovülasyo testi denedin mi kuzum

Merhaba bir şey sorucam. Ben bu ay kürü yapıyorum. Ama daha çörek otu yağı iyi geldiği için onunla yapıyorum. Sıkıntı olmaz sanırım di mi ?
Nerde bekleticez bu kuru buz dolabında mi yoksa dışardaki bekletcez siz nasıl yapiyorsunuz

Back
X