Aa cidden mi kan sonucu ne çıktı pekiGeçen ay freely 4 tane test yaptım hepsi pozitifti kan verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa cidden mi kan sonucu ne çıktı pekiGeçen ay freely 4 tane test yaptım hepsi pozitifti kan verdim
1.20 çıkmıştıAa cidden mi kan sonucu ne çıktı peki
Yağ tarçın bal mı kullandınızMerhaba bir şey sorucam. Ben bu ay kürü yapıyorum. Ama daha çörek otu yağı iyi geldiği için onunla yapıyorum. Sıkıntı olmaz sanırım di mi ?
Evet. Kürü öyle hazırladımYağ tarçın bal mı kullandınız
İllaki aynı faydası vardır ama tam bir bilgim yok açıkçasıEvet. Kürü öyle hazırladımdaha önce çörek otu yağı bana iyi gelmişti. Adetlerim düzelmişti. O yüzden dedim hem yemesi de kolay olur diye
Bana kuruma cizgisi gibi geldiKızlar testime bakar mısınız
Bana kuruma cizgisi gibi geldiarkadaslar da bi baksin
Gec dollenme yani gec yumurtladiysan artar tabi ki ama cok gec belli oluyo gec dollenme 15 gun kadar beklemen lazim dualarimdasin canimArkadaşlar adetimin 3, günü bugün ama geciktim. Cuma günü kanda <1.20 çıktı yani negatif. Açıkçası umudum yok ama dua rica edicem. Artar mı acaba .2 yıldır deniyoruz bir kere kimyasal oldum 1,5 yılı geçmiştir bşrdaha olmadı. Hiçbir sağlık sorunumuzda yok.
İnsallah vardir canim yarin sabah ilk idrarla tekrarla insallah vardirCanım iki gündür negatif çıkıyordu prodoctor marka test bugün böyle çıktı
ovülasyo testi denedin mi kuzumArkadaşlar adetimin 3, günü bugün ama geciktim. Cuma günü kanda <1.20 çıktı yani negatif. Açıkçası umudum yok ama dua rica edicem. Artar mı acaba .2 yıldır deniyoruz bir kere kimyasal oldum 1,5 yılı geçmiştir bşrdaha olmadı. Hiçbir sağlık sorunumuzda yok.
Kurumaya benziyor sanki farklı bir markayla deneyinKızlar testime bakar mısınız
Çok teşekkür ederim inşallahGec dollenme yani gec yumurtladiysan artar tabi ki ama cok gec belli oluyo gec dollenme 15 gun kadar beklemen lazim dualarimdasin canim![]()
Denedim ondada olmadı. Ne yaptıkysak olmadı. Klomen Femara çatlatma falan herşeyi denedik. Olmuyor maalesef. Kader kısmet tabiki isyan etmiyorum ama inşallah olurovülasyo testi denedin mi kuzum
Canım silik çizgi gözüküyor yerleşmek üzere olan bir civciv görüyorum sankiEki Görüntüle 3532654 Eki Görüntüle 3532655 bat 13 ocak ilk idrarla yapamadim ayni zamanda ovulasyon da yaptim. Yorumlarinizi bekliyorum![]()
Keske olsaydi ama maalesef canim olmadiCanım silik çizgi gözüküyor yerleşmek üzere olan bir civciv görüyorum sanki![]()
Hayırlısı olsun canım bu ay demek ki zamanı değilmiş küçük miniğinKeske olsaydi ama maalesef canim olmadibu ay bekliyoruz bakalim
![]()
Oyle canim bakalım bekliyoruzHayırlısı olsun canım bu ay demek ki zamanı değilmiş küçük miniğin![]()
Nerde bekleticez bu kuru buz dolabında mi yoksa dışardaki bekletcez siz nasıl yapiyorsunuzMerhaba bir şey sorucam. Ben bu ay kürü yapıyorum. Ama daha çörek otu yağı iyi geldiği için onunla yapıyorum. Sıkıntı olmaz sanırım di mi ?