• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

canım hoşgeldin inş hamilesindir yaaa neden kafan karışık allahım inş hamilesindir kuzum çok mutlu oldum ben yaaa bugün iki güzel haber olsun inş bugün hadi kızlar güzel haberlerinizi paylaşın bizlerle mutlu olalım hep birlikte dua edelim :)))

Devlet hastanesindeki doktor diyorki nasıl hesapladın adetini..Anlatıyorum 15i olmalı diyor sonra 1 gün geçikmiş diyor.Ne dediği belli değil..

Özeldeki iyi ilgilendi testle yine gidecem..Ya dış gebelikse :(

Devlet hastanesindeki doktor diyorki nasıl hesapladın adetini..Anlatıyorum 15i olmalı diyor sonra 1 gün geçikmiş diyor.Ne dediği belli değil..

Özeldeki iyi ilgilendi testle yine gidecem..Ya dış gebelikse :(

inşallah değildir canım inş kesen gözükür ayy çok sevindim ben yaaa çok mutluyum ben kızlar :21:

hoşgeldin canım :))
hoşbulduk cnm teşekkürler
pazartesi itibariyle kursa başlıyorum haftaiçi gündüz giremeyeceğim ama akşamları şöylee bir göz atabilirim topiğe kısmetse
kısaca kendimden bahsedeyim;bende 4 yıllık evliyim,normal gebelik oluşmadı şimdiye kadar ve bir süre önce halk arasında su gebeliği denen olay geçti başımdan.
şimdi ise sanıyorum spermlerle ilgili bir sorunumuz var ve 2 gündür neredeyse uyku uyumuyorum üzüntümden
psikolojim alt üst:(
biraz daha bekleyip aşılama yoluna gitmek istiyorum ama o kadar araştırdım nasıl bir yol izlemeliyim çözemedim
doktorumla da bu konuyu uzun uzun konuşmadık açıkçası
ben kendi kendime gelin güvey oluyorum desem yeridir:(
artık bu konu yüzünden boğuluyorum düşüne düşüne
Allah herkese versin inşlh,aramızda hamile arkadaşlarda var ise sağ salim hayırlı doğumları olsun hayırlısı ile.
Cuma Selası okunuyor ve sinirle üzüntü arasında dua ede ede ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
uzun oldu ama durum öyle işte :43:

hoşbulduk cnm teşekkürler
pazartesi itibariyle kursa başlıyorum haftaiçi gündüz giremeyeceğim ama akşamları şöylee bir göz atabilirim topiğe kısmetse
kısaca kendimden bahsedeyim;bende 4 yıllık evliyim,normal gebelik oluşmadı şimdiye kadar ve bir süre önce halk arasında su gebeliği denen olay geçti başımdan.
şimdi ise sanıyorum spermlerle ilgili bir sorunumuz var ve 2 gündür neredeyse uyku uyumuyorum üzüntümden
psikolojim alt üst:(
biraz daha bekleyip aşılama yoluna gitmek istiyorum ama o kadar araştırdım nasıl bir yol izlemeliyim çözemedim
doktorumla da bu konuyu uzun uzun konuşmadık açıkçası
ben kendi kendime gelin güvey oluyorum desem yeridir:(
artık bu konu yüzünden boğuluyorum düşüne düşüne
Allah herkese versin inşlh,aramızda hamile arkadaşlarda var ise sağ salim hayırlı doğumları olsun hayırlısı ile.
Cuma Selası okunuyor ve sinirle üzüntü arasında dua ede ede ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
uzun oldu ama durum öyle işte :43:

tmm canım akşamları yaz ben sana yazarım inş en kısa sürede hamile haberini alırız aşılama yapmadan önce yada en son caremi şuanda aşılama yani hani spermler icin keçiboynuzu kürü var ki bende beş yıllık evliyim canım allahın hikmetimi nedir ben denedim oldu tabiönce allah sonra verdiği nimetler canım hani o nu denesen daha iyi olur diyorum ama genede sen bilirsin sakın üzülme ağlama yaşadığımız sürece ümit vardır hayattan unutma

tmm canım akşamları yaz ben sana yazarım inş en kısa sürede hamile haberini alırız aşılama yapmadan önce yada en son caremi şuanda aşılama yani hani spermler icin keçiboynuzu kürü var ki bende beş yıllık evliyim canım allahın hikmetimi nedir ben denedim oldu tabiönce allah sonra verdiği nimetler canım hani o nu denesen daha iyi olur diyorum ama genede sen bilirsin sakın üzülme ağlama yaşadığımız sürece ümit vardır hayattan unutma

sağol canım ilgine
inan kafamı toparlayıp iki satır yazmak için bile beynim uyuşuyor,o kadar düşünüyorum
sabah nasıl uyanıyorum aklımda,gece uyuyana kadar sürekli beynimi kemiriyor
bugünse ayrı bi hassaslaştım biri cee dese ağlıcak gibiyim
sonra burayı buldum işte kendime göre ve aranızdayım
keçi boynuzunun nesi varsa yedi eşim,kürler yaptım içti bende içtim
incire,havuca,fındık,fıstığa,cevize,maydanoza abane olduk her soframızda var düşün artık
ben çörek otu ile bal ve tarçını karıştırıp yedim günlerce gecelerce
insan herşeye sahip olabiliyormuş ama evlada asla..en azından ha diyince olmuyor işte.

sağol canım ilgine
inan kafamı toparlayıp iki satır yazmak için bile beynim uyuşuyor,o kadar düşünüyorum
incire,havuca,fındık,fıstığa,cevize,maydanoza abane olduk her soframızda var düşün artık
insan herşeye sahip olabiliyormuş ama evlada asla..en azından ha diyince olmuyor işte.

off off rabbim herkesin kalbindekini ver rabbim ne olurr :((

sağol canım ilgine

haklısın canım ha deyince olmuyor çok iyi anlıyorum seni aslında burdaki arkadaşlar seni çok iyi anlıyor çünkü hepimizin ortak şeyi bebişlerimiz olması allahım bize nasip eder inş bence hayata nasıl bakarsan sana öyle döner geri o yüzden hayata inat herşeye herkese karşı iyi ve güzel bak bırak kim ne düşünürse düşünsün yaradanım en kısa sürede çocuk nasip eder inş sana da

Son düzenleme:
off off rabbim herkesin kalbindekini ver rabbim ne olurr :((

aminn inşallah canım,Allah büyük

haklısın canım ha deyince olmuyor çok iyi anlıyorum beni aslında burdaki arkadaşlar seni çok iyi anlıyor çünkü hepimizin ortak şeyi bebişlerimiz olması allahım bize nasip eder inş bence hayata nasıl bakarsan sana öyle döner geri o yüzden hayata inat herşeye herkese karşı iyi ve güzel bak bırak kim ne düşünürse düşünsün yaradanım en kısa sürede çocuk nasip eder inş sana da

haklısın evet,mutluyum huzurluyum ama hep bi eksik var işte..o boşluk ne yaparsan yap doldurulmuyor
hiç bişey yerine konmuyor,uymuyor çünkü
alay edenler,laf sokanlar iğneleyenler olmasa onun yerine moral verilse herşey çok daha kolay olucak
olmuyormu aaaaa,tedavidemisiniz aaaaa,problem kimde aaaa,hangi ilacı içiyonuz aaaaa
bunlar o kadar boğucu ki,yaşamayanlar asla bilemez,asla!
eşim benim tam aksi düşünüyor,bak ummadığımız bir anda gelicek görüceksin diyor ama bi kadın olarak benim hissiyatım bambaşka kimse anlayamaz anlamaz!
çok çok çok doluyum hele bugün,dün gecede eşim şehir dışındaydı sabaha kadar gözüme uyku girmedi düşünmekten
kendimle başbaşa kalınca daha kötü oluyormuş
çaresiz kaldım bu konuda ben
neyin cezasını çektiğimi bilmiyorum Rabbim bilir ama şu mübarek Cuma günü tek isteğim bu işte,bunu da çok görmesin Rabbim
kimseye!

aminn inşallah canım,Allah büyük

haklısın evet,mutluyum huzurluyum ama hep bi eksik var işte..o boşluk ne yaparsan yap doldurulmuyor
hiç bişey yerine konmuyor,uymuyor çünkü
alay edenler,laf sokanlar iğneleyenler olmasa onun yerine moral verilse herşey çok daha kolay olucak
olmuyormu aaaaa,tedavidemisiniz aaaaa,problem kimde aaaa,hangi ilacı içiyonuz aaaaa
bunlar o kadar boğucu ki,yaşamayanlar asla bilemez,asla!
eşim benim tam aksi düşünüyor,bak ummadığımız bir anda gelicek görüceksin diyor ama bi kadın olarak benim hissiyatım bambaşka kimse anlayamaz anlamaz!
çok çok çok doluyum hele bugün,dün gecede eşim şehir dışındaydı sabaha kadar gözüme uyku girmedi düşünmekten
kendimle başbaşa kalınca daha kötü oluyormuş
çaresiz kaldım bu konuda ben
neyin cezasını çektiğimi bilmiyorum Rabbim bilir ama şu mübarek Cuma günü tek isteğim bu işte,bunu da çok görmesin Rabbim
kimseye!

yaa ister inan bana ister inan ma ben senin şu yaşadıklarının hepsini yaşadım arkadamdan konuşmayan kalmadı hasta gözüyle baktılar sorun değil hatta testlerimi yapmaya gittim geldim cok değil 2 ay sonra gebe kaldım herkes tedavi gördün dediler ama alakası yok bende bırak öyle bilsinler diyorum kendime eşin en doğrusunu söylemiş sana zaten hiç ummadığın anda gelicek yaradanım senin de yüzüne bakıcak inş canım inan yazdıklarını okurken gözlerim doluyor kendimi görüyorum :5:

yaa ister inan bana ister inan ma ben senin şu yaşadıklarının hepsini yaşadım arkadamdan konuşmayan kalmadı hasta gözüyle baktılar sorun değil hatta testlerimi yapmaya gittim geldim cok değil 2 ay sonra gebe kaldım herkes tedavi gördün dediler ama alakası yok bende bırak öyle bilsinler diyorum kendime eşin en doğrusunu söylemiş sana zaten hiç ummadığın anda gelicek yaradanım senin de yüzüne bakıcak inş canım inan yazdıklarını okurken gözlerim doluyor kendimi görüyorum :5:

yok hasta gözüyle bakmıyor kimse sadece imalardan boğuluyorum,belli başlı insanların sürekli temcit pilavı gibi ezbere konuşmasından
benim liseden beri adetlerim düzensiz ve bununda çok payı var..ben 5 ay adet olmadığımı biliyorum
ilaçlarla tedavi ile şimdi 40-45 günde bir oluyorum bi nebze düzeldi gibi ama 28-30 güne nasıl gelicek bilmiyorum
çok sabırsızım bu konuda
hemen olsun bitsin istiyorum olmuyor olmuyor iştee
eşimin spermleri kaliteli,sayıda harika tek sorun harekette biraz pürüz var
doktorumuz çok düşünme diyor bana ama elde değil ki
anlamıyor insan halinden
en nefret ettiğim kelime artık bu düşünme,kafana takma,stres yapma
ama ben barut gibi dolaşıyorum kimse bilmiyor içimi
neyse canım ben ilaç içtim uyumak istiyorum biraz kusura bakma olurmu
uyandığımda gelirim inşlh.
aslında hiç uyanmasam da düşünmesem keşke!

yok hasta gözüyle bakmıyor kimse sadece imalardan boğuluyorum,belli başlı insanların sürekli temcit pilavı gibi ezbere konuşmasından
benim liseden beri adetlerim düzensiz ve bununda çok payı var..ben 5 ay adet olmadığımı biliyorum
ilaçlarla tedavi ile şimdi 40-45 günde bir oluyorum bi nebze düzeldi gibi ama 28-30 güne nasıl gelicek bilmiyorum
çok sabırsızım bu konuda
anlamıyor insan halinden

öyle deme canım tmm sen git biraz dinlen gel ama tekrar tek kalma tek kalırsan çok düşünürsün canım biz varız burda unutma

çatlatma döneminizde afedersiniz ama akıntınız oluyomu

evet oluyor ben 5 yıllık evlıyım 6 aydır bebiş istiyoruz ama olmuyo:(ilk defa yumurtamın olduğunu öğrendim 3 gün önce. sanki içimde hamile kalcakmışım gibi bir umut oluştu birden inşallah hayallerim hüsranla sonuçlanmaz :(((

Kızlar ben geldim..

Kafam karışık sinirlerim bozuk

Sabah gittim doktora çok ilgisizdi.Ultrasonda baktı.Kan testi istedi..Arada kist vardı demeye çalışıyorum konuşturmuyo bile...Sinir oldum.Kan alındı.Sonuçlar 1.30 da alınacak..

Daha sonra özele gittim.Doktor ultrasonda baktı..Mesane boş net göremiyorum ama bişey var dedi.Ye kese ya dış gebelik dedi..

Eski ulrasonu gösterdim bu kistler ne dedim.Bunlar kist değilki dedi..

Sen kan testini al bana gel mesanede dolu olsun dedi...

Anlıyacağınız kafam allak bullak oldu

Hadii inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz :21:

evet oluyor ben 5 yıllık evlıyım 6 aydır bebiş istiyoruz ama olmuyo:(ilk defa yumurtamın olduğunu öğrendim 3 gün önce. sanki içimde hamile kalcakmışım gibi bir umut oluştu birden inşallah hayallerim hüsranla sonuçlanmaz :(((

inş canım inş bir sürü bebişleriniz olur :)))) çok mu fazla oldu allah hepinizin gönlünüze göre versin canım

çok sabırsızım bu konuda
anlamıyor insan halinden

Canım inşaallah Rabbim cumanın hürmetine en kısa zamanda dualrını kabul etsin ve seninde bebiş haberlerini duyalım burdan. En güzel yanı eşin destek oluyomuş bak.Kim ne derse desin iğnelesin dursun duymamaya çalış onları buda tamamen senin elinde evet anlıyorum bu kelimelerden nefret etmişsin ama sen stres oldukça vücutta etkileniyo,doktorunla rahat konuşamıyosan başka bir doktor bulsan,Herşey bizim için canım dünyada herşey bir imtihan buda bizlerin imtihanı olabilir,o yüzden Rabim kararalamıştır vaktini saatini bu arada sen buraya gel biz sana morel veririz inan burda en yakın arkadaşlarınla paylaşamadığın şeyleri paylaşıosun biz senin yanındayız :21:

Back