• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

bende c.tesi leri çok seviyorum ne güzel yaa sen c.tesi pazar izinlisin sanırım ayyy bana da nasip eder allah inş öyle bir iş kuzum :))

inşaallah canım Allah o güzel kalbinden ne geçiyorsa hepisiciğini versin sana :)

günaydın kızlar nasılsınızz.hepiniz bebek istiyorsunuz sanırım benim gibi:17:

aferin sana böyle devam et bence sende keçiboynuzuna başla derim bilmem anlata bildim mi

:))cnm inat değilmi işte bende umursamadım dün uyudum :)))ondan önce ateş ölçerimi atmıştım çöpe gitmiş almış dün sabahta yavaş yavaş konu açıyo konuşuyo benle:)))sabah ölçtüm yine 35,9 düşük bu ara demekki yumurtlama günleri inş. Bugün bakalım :)))

:))cnm inat değilmi işte bende umursamadım dün uyudum :)))ondan önce ateş ölçerimi atmıştım çöpe gitmiş almış dün sabahta yavaş yavaş konu açıyo konuşuyo benle:)))sabah ölçtüm yine 35,9 düşük bu ara demekki yumurtlama günleri inş. Bugün bakalım :)))

hadi bakalım inş canım artık senin sevincinide yaşayalım kuzum tabi isteyen herkesin kini :))

Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an bütün sinirim stresim her şeyim gitti her şeyi 5 dk lık bir şey sildi. Hepinize çok teşekkür ediyorum her zaman yanımda olduğunuz için ve ben HAMİLEYİM kızlar inanamayıp tam 6 tane test yaptım 2si başka marka , ve hala inanamıyorum bugün kan testini yaptırcam doktordan randevu aldım umarım 6 test bana yalan söylemez

Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an bütün sinirim stresim her şeyim gitti her şeyi 5 dk lık bir şey sildi. Hepinize çok teşekkür ediyorum her zaman yanımda olduğunuz için ve ben HAMİLEYİM kızlar inanamayıp tam 6 tane test yaptım 2si başka marka , ve hala inanamıyorum bugün kan testini yaptırcam doktordan randevu aldım umarım 6 test bana yalan söylemez

tebrık ederım. saglıcakla kucagına almak nasıp olsun bebegını ınsaallah.

Back