• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an bütün sinirim stresim her şeyim gitti her şeyi 5 dk lık bir şey sildi. Hepinize çok teşekkür ediyorum her zaman yanımda olduğunuz için ve ben HAMİLEYİM kızlar inanamayıp tam 6 tane test yaptım 2si başka marka , ve hala inanamıyorum bugün kan testini yaptırcam doktordan randevu aldım umarım 6 test bana yalan söylemez

Tebrik ederim cnm çoookk sevindim :21:

Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an bütün sinirim stresim her şeyim gitti her şeyi 5 dk lık bir şey sildi. Hepinize çok teşekkür ediyorum her zaman yanımda olduğunuz için ve ben HAMİLEYİM kızlar inanamayıp tam 6 tane test yaptım 2si başka marka , ve hala inanamıyorum bugün kan testini yaptırcam doktordan randevu aldım umarım 6 test bana yalan söylemez

kuzum maşallah :nazar: hadi gözün aydın canım allah kucağınada almak nasip olsunn inş :)

yaaa kızlar ne güzel haber aldık bugün diğer isteyen arkadaşlarada nasip olur inş bu mutluluk en kısa sürede kızlar sizinkileride duyarız allahım duy sesimizi :21:

İnşallahhhhhhhhhhhhh amin Edacım yine de dualarınız eksik etmeyın hala korkuyorum olmamasından bılıyorsun

hiç korkma canım benim allah büyük yar ve yardımcın olsun allahın bayanları verdiği en kutsal en güzel görev annelik biliyormusun ilk kalp atışlarını duyunca dünya durdu sadece ben ve o vardım dünyanın mutlu kadını oldum allah kucaklarımıza almayı nasip etsin isteyen herkes en kısa sürede bu güzelliği yaşasın inş yaradanım yardımcımız olsun hepimizin

hiç korkma canım benim allah büyük yar ve yardımcın olsun allahın bayanları verdiği en kutsal en güzel görev annelik biliyormusun ilk kalp atışlarını duyunca dünya durdu sadece ben ve o vardım dünyanın mutlu kadını oldum allah kucaklarımıza almayı nasip etsin isteyen herkes en kısa sürede bu güzelliği yaşasın inş yaradanım yardımcımız olsun hepimizin

aminnn rabbim bu hayırlı mübarek cuma gününde ::(((

Amin edammmm aminnnnnnnnnnnnnn şimdi böyleysem kalp atışlarnda nasıl olurum bilmiyorum

Amin edammmm aminnnnnnnnnnnnnn şimdi böyleysem kalp atışlarnda nasıl olurum bilmiyorum

Daha dün ne konuşuyorduk demek :) canım bak sen az bekleyenlerden oldun Rabbim seni en kısa sürede sevindirdi :) özgecim darısı bizim başımıza ve bizim gibi bekleyenlerin başına :)

Back