günaydınnn kızlarrr nasılsınız ??????
günaydıınnn :) iyiyiz canım sen nasılsın ?
bütün kızların adına konuşmuşum ya :) iyiyim yani :)
sevindim canım iyi olmana çalışıyorsun dimi sende :))
evet cnm çalışıorum ve cumaları çookk seviyorum
bende c.tesi leri çok seviyorum ne güzel yaa sen c.tesi pazar izinlisin sanırım ayyy bana da nasip eder allah inş öyle bir iş kuzum :))
inşaallah canım allah o güzel kalbinden ne geçiyorsa hepisiciğini versin sana :)
günaydınnn canım :))günaydınlarr...))
günaydın kızlar nasılsınızz.hepiniz bebek istiyorsunuz sanırım benim gibi
günaydınnn canım :))
evet canım allahın izniyle arkadaşlar istiyor allah sanada nasip etsin inş canım
benm hala kıvrana kıvrana karnım kasıklarım arada belim batıyooo
canım ne zaman hasta olucaksın biliyormusun bu arada bugünleri boş geçme
günaydınlarr...))
daha çok var hastalanmama cnm :)vallahi hiç boş geçmiyorum:))dün vurdum kafayı bir uyudum sorma mışıl mışıll ):))
aferin sana böyle devam et bence sende keçiboynuzuna başla derim bilmem anlata bildim mi
:))cnm inat değilmi işte bende umursamadım dün uyudum :)))ondan önce ateş ölçerimi atmıştım çöpe gitmiş almış dün sabahta yavaş yavaş konu açıyo konuşuyo benle:)))sabah ölçtüm yine 35,9 düşük bu ara demekki yumurtlama günleri inş. Bugün bakalım :)))
hadi bakalım inş canım artık senin sevincinide yaşayalım kuzum tabi isteyen herkesin kini :))
Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an bütün sinirim stresim her şeyim gitti her şeyi 5 dk lık bir şey sildi. Hepinize çok teşekkür ediyorum her zaman yanımda olduğunuz için ve ben HAMİLEYİM kızlar inanamayıp tam 6 tane test yaptım 2si başka marka , ve hala inanamıyorum bugün kan testini yaptırcam doktordan randevu aldım umarım 6 test bana yalan söylemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?