• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

Bende 2 yıl doğum kontrol hapı ile korundum..Bazıları hemen hamile kalıyormuş.Ama bazılarını 1 yıl bile koruyabiliyormuş..Acaba hangi gruptanız biz

Benim bi arkadaşım hapı bıraktıktan 1 ay sonra kalmış, inşallah kısa sürede kalan grupta oluruz 1 sene çok uzun ya :(

Benim bi arkadaşım hapı bıraktıktan 1 ay sonra kalmış, inşallah kısa sürede kalan grupta oluruz 1 sene çok uzun ya :(

inşallah canım..

Ben hapı bıraktım 2 ay eşim korunmaya devam etti..Şimdide 3. ay işte...5 ay geçti benim...

Son düzenleme:
Ama canım ister istemez düşünüyorum bu şekilde hayat geçermi diye..Akşamki konuuşmaları o an bütün iyi hallerini götürdü benden.O derece diyeyim.Sadece yanlış anladın onu demek istemedim yada yanlışlıkla söyledim demesi yeterliydi..

ahh canım beni az buçuk tanıdın bende çok ince düşünen biriyim ben kaç kere kavganın sonun da boşanıcam dedim dile kolay 5 yıl geçti hep mutlu değildik beni çok kırdığı zamanlarda oldu sabahlara kadar ağlatığıda mutlu ettiğide şöyle düşünüyorum da evlilik böyle birşey karşındaki adamı benimsemek tanımak zaten onu başaramıyorsan boşanıyorsun ben çok döndüm kıyıdan ama mutlaka sebepleri vardı beni kırmasının kendisine göre özür dilemeyide bildi bizim nasıl zaman zaman kafamız karışık oluyorsa onlarında duyguları değişik olabiliyor canım anlış göster belki çok stresli bir dönemde ki öyledir de büyük ihtimalle

ahh canım beni az buçuk tanıdın bende çok ince düşünen biriyim ben kaç kere kavganın sonun da boşanıcam dedim dile kolay 5 yıl geçti hep mutlu değildik beni çok kırdığı zamanlarda oldu sabahlara kadar ağlatığıda mutlu ettiğide şöyle düşünüyorum da evlilik böyle birşey karşındaki adamı benimsemek tanımak zaten onu başaramıyorsan boşanıyorsun ben çok döndüm kıyıdan ama mutlaka sebepleri vardı beni kırmasının kendisine göre özür dilemeyide bildi bizim nasıl zaman zaman kafamız karışık oluyorsa onlarında duyguları değişik olabiliyor canım anlış göster belki çok stresli bir dönemde ki öyledir de büyük ihtimalle

tamam çok stresli durumda olduğunu varsayalım..

Stresin en alası bende görüyorsunuz beni az çok..Emin olki benden fazla bir stresi yok..Şu sıralar bana destek olacağına saçma sapan lakırdılar ediyor..3 günden beri gecem gündüzüm sancı,regl olacam,kistler ne durumdayla geçiyor..

inşallah canım..

Ben hapı bıraktım 2 ay eşim korunmaya devam etti..Şimdide 3. ay işte...5 ay geçti benim...

Biz hapdan sonra hiç korunmadık canım,benim 4. ay daha. Benim eşim 7 aylık olduğu için her konudada öyle sağolsun :) hemen oluvericek sanıyo oda öyle ümitlenince ben üzülüyorum.

Biz hapdan sonra hiç korunmadık canım,benim 4. ay daha. Benim eşim 7 aylık olduğu için her konudada öyle sağolsun :) hemen oluvericek sanıyo oda öyle ümitlenince ben üzülüyorum.

Bende öyle sanıyordum hep..Korunmayı bırakınca hamile kalıvericem hemen diye..Olmadı tabi her ay ayrı üzüldüm..

Stresin en alası bende görüyorsunuz beni az çok..Emin olki benden fazla bir stresi yok..Şu sıralar bana destek olacağına saçma sapan lakırdılar ediyor..3 günden beri gecem gündüzüm sancı,regl olacam,kistler ne durumdayla geçiyor..

Sen böyle streslisin ama o konuda biraz his yok onlarda anlamazlarki onların canı bişeye sıkılır pervane oluruz senin canın sıkkın olduğunda umurlarında olmaz. Her evde oluyo cnm kızgınlıkla neler söylenio bir iki gün kalmaz hepsi geçer nasıl olsa anlayacak hatasını bütün öcünü hamile kalınca alırsın :)

Stresin en alası bende görüyorsunuz beni az çok..emin olki benden fazla bir stresi yok..şu sıralar bana destek olacağına saçma sapan lakırdılar ediyor..3 günden beri gecem gündüzüm sancı,regl olacam,kistler ne durumdayla geçiyor..

evet katılıyorummmm bencede off offf neden böle yapıyorlar ya anlamıyorum gözlerim şişti dün ağlayacam diye adamın umrunda değilç.8:(((((((((((((

Sen böyle streslisin ama o konuda biraz his yok onlarda anlamazlarki onların canı bişeye sıkılır pervane oluruz senin canın sıkkın olduğunda umurlarında olmaz. Her evde oluyo cnm kızgınlıkla neler söylenio bir iki gün kalmaz hepsi geçer nasıl olsa anlayacak hatasını bütün öcünü hamile kalınca alırsın :)

Hatasını dün gece anladı zaten..Ama yinede insan çok kırılıyor ya :( Bende hemen yumuşayamam..Yumuşamış gibi davranırım sadece.Sonrada kendimi yer bitiririm..

Biraz rahat olmayı başarabilsem varya başka bişey istemiyorum

hatasını dün gece anladı zaten..ama yinede insan çok kırılıyor ya :( bende hemen yumuşayamam..yumuşamış gibi davranırım sadece.sonrada kendimi yer bitiririm..

Biraz rahat olmayı başarabilsem varya başka bişey istemiyorum
tıpkısının aynısı cnm yaşadıklarımız gece saat 2,30 yanıma yanaştı öptü flan ama kırıldı bi kere kalp

meraba bende burda yeniyim bende klomen kullandım kist yaptı ne yapıcam bilmiyorum doktorumda izne çıkıcak zamanı buldu allah herkesin yardımcısı olsun
doktorunu değiştirsen olmaz mı yada izinden dönmesini bekliceksin,klomen ne ilacı :17:

Back