Zaman zaman o zaman ne zaman?

allah nasip ederse canım hepimiz çocuk sahibi olmak istiyoruz sende sanırım ???

evet inşallah allah herkesin gönlüne göre versin benim bitane var ikinci olmuyo tedaviye başladım klomen kullandım oda kist yaptı doktorum izne çıktı bunalımdayım derdimi anlatacak kimsede yok

sende haklısın canım sonuçta kötü bir dönem den geçiyorsun ister istemez ilgi istiyorsun oda çok normal ama oda senin durumunda öyle düşün canım ama sıkma canını bu geçici bir dönem canım

evet inşallah allah herkesin gönlüne göre versin benim bitane var ikinci olmuyo tedaviye başladım klomen kullandım oda kist yaptı doktorum izne çıktı bunalımdayım derdimi anlatacak kimsede yok

anlat canım dinleriz senide sonucta kimse kimseyi tanımıyor mutlaka senin durumunda olan bir insan vardır burda sakın stres yapma kendi içine atma arkadaşın dediği gibi doktorunu değiştirsen olmaz mı

anlat canım dinleriz senide sonucta kimse kimseyi tanımıyor mutlaka senin durumunda olan bir insan vardır burda sakın stres yapma kendi içine atma arkadaşın dediği gibi doktorunu değiştirsen olmaz mı

ben on yıllık evliyim dokuz yaşında bir kızım var eşim bitanedaha olmasını istiyor üç dört yıldır korunmuyoruz ama olmuyor suç bende gibi davranıyordu şimdiye kadar dün onunda tahlillerini yaptırdık sperm hızı düşük çıktı

Keçiboynuzu kürü hızlandırıyormuş spermlerin kalitesini arttırıyormuş eda daha iyi bilgi verebilir bu konuda :)

sizdemi çocuk sahibi olmak istiyorsunuz

cnm benm biz hepimiz farklı farklı dertlerdeyiz elbet bi çaresi vardır herşeyin yeterki ümitsiz olma burda anlatabilirsin biz burda kaç aydır kardeş gibi olduk sana da yer var burda merak etme üzülme cnm inş. Rabbim herkesin isteğini verir dualarımızı kabul eder elimizden gelen sadece dua cnm bnm:)

öncelikle canım allah kızına uzun ömür versin ne güzel dünyalar güzeli bir kızın var eğer sende bir sorun olsaydı kızın olmazdı diye düşünüyorum tabii allah bilir herşeyi de eşin çok yanlış düşünüyor bende beş yıllık evliyim canım doktora gittik testleri yaptırdık herşey çok güzel çıktı hatta eşimin kinede çok güzel dedi bende tabii herşey güzel se sorun nerde dedim başladım araştırmaya sonra okudum baktım değerlere eşimin hızında sorun varmış yani canlı fazla durmuyormuş peki ne yaparsam düzelir diye araştırdım keçiboynuzu kürüne denk geldim allahın hikmetimi yoksa denk mi geldi bilmiyorum ama kulandıktan sonra hamile kaldım canım ama gerçekten çok kızdım eşine

ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim allah herkesin duasını kabul etsin inşallah benim allahın izniyle var bitane allah olmayanlara versin o duyguyu tatdırsın inşllh

keçi boynuzu kürü nasıl bişey anlatırmısın rica etsem

ilgin için teşekkür ederim allah bebegini kucagına saglıcakla almak nasip etsin inşllh

inş canım allah bu güzelliği isteyen herkese yaşatsın diyorum her zaman çok istedim çok yalvardım hamile kaldım allah sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inş kızlar hepinize söylüyorum sizlerinde haberlerinizi en kısa sürede almak nasip olsun

Az önce regl oldum zannettim.Bir anda ağrılarımda kesildi bıçak gibi..Ama olmamışım

Az önce regl oldum zannettim.Bir anda ağrılarımda kesildi bıçak gibi..Ama olmamışım

acaba soğan kürümü uzattı senin hastalığını canım yaa hiç okudun mu uzatan bir varmı senin gibi adetini çünkü annem yaptığında adetin den daha erken geliyordu adet olmadan önce afedersin böyle akıntısında kan geliyormuş sonrada bir ikigün sonrada hasta oluyormuş

Hep adeti düzene sokuyor diye okudum ben.Geçiktiriyoru okumadım..

Yalnız burdan bir arkadaş demişti geçiktiriyomuş diye..Tek o yani

Aslına bakarsan çok geçikmişde değil..

Ben korunmayı bıraktığımdan beri adetim 1 gün önce oluyordu.Birde bundan önceki adetim lekeyle başlamıştı.Doktor lekeden itibaren hesapla diyince dün için BAT hesapladım..Ama birgün öncesi bekledim..

Adetin tam başladığı güne göre sayarsam yarın BAT...

Kafam çok karıştı benim..Belkide doktor yanlış yönlendirdi..Yarın olacammı bakalım

Amiiiiinnn İnşaallah...

Kızlar sesiniz çıkmadı birdaha :) Bugünde bitti :) Herkese Hayırlı Akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…