• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

Yemeğe çıktım az önce..Düşüp bayılacaktım ya..Şimdide başım dönüyor.. Stres beni ne hallere getirdi..

akşam eşimlede tartıştım.Bazen okadar anlayışsız,düşüncesiz,odun oluyorki anlatamam

evet canım bazen erkekler anlayışsız oluyorlar sadece sende değil yani tüm bayanlar senin durumunda düşün cnm benim durumda bile anlayışsız oluyor :)

Yemeğe çıktım az önce..Düşüp bayılacaktım ya..Şimdide başım dönüyor.. Stres beni ne hallere getirdi..

akşam eşimlede tartıştım.Bazen okadar anlayışsız,düşüncesiz,odun oluyorki anlatamam

Kan şekerin düşmüş olmasın şekerli bişeyler yesen :(

Canım haziranda doğum kontrol hapını bıraktım o zamandır hep bir ümit işte :( 2 yıla yakın hapla korununca baya korktum biliyosun insanlar türlü türlü şeyler söylüyorlar,sonra doktora gidip muayne oldum cnm. Her ayda kırmızıyı gördükçe eşimde bende hayal kırıklığı yaşıyoruz :(

canım sen doğum kontrol hapımı kulandın genelde doktorlar doğum kontrol hapını bıraktıktan 6 ay yada 1 yıl içinde cocuk sahibi olurlarmış hemen olmazmış aklında olsun belki bilirsin ama genede söyleyeyim dedim

ben kasığımda sağ tarafında bir ağrı vardı ama ben akıntım dan anladım hamile kaldığımı cnm

hmm azönce lavaboya gittim de sağ kasığım hala batıyo karnım şişte değil gaz sancısı da değil o yüzden sordum cnm kesin benmkiş yşne psikolojiktir ama daha önce bu kadar uzun sürmemşti değil mi batmalarım bahsetmiştim

benimde iltihap varmış fitili bende kullandım cnm antibiyotik verdi bide folik asit başladı, hadi hayırlısı cnm ya senin ne kadar çok istediğini biliyorum rabbim inşallah gönlümüze göre verir :) bende bu ay ümitler suya düştü yine ama ekime inşaallah. Birdahaki bat ekim 5 eğer o zaman olmazsam test yapıp eşime söylemiyim diorum 9 ekimde evlilik yıldönümü hediyesi yapmak istiyrum :(

inş. Cnm hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun :)

hmm azönce lavaboya gittim de sağ kasığım hala batıyo karnım şişte değil gaz sancısı da değil o yüzden sordum cnm kesin benmkiş yşne psikolojiktir ama daha önce bu kadar uzun sürmemşti değil mi batmalarım bahsetmiştim

evet canım batmaların dediğim gibi yumurtalama günün geldiğinide gösterir canım :))

canım sen doğum kontrol hapımı kulandın genelde doktorlar doğum kontrol hapını bıraktıktan 6 ay yada 1 yıl içinde cocuk sahibi olurlarmış hemen olmazmış aklında olsun belki bilirsin ama genede söyleyeyim dedim

:( :( bana bıraktıktan 3 ay sonra kalırsın dedi :(

Söylediklerinin yanlış olduğunu bile bile savunması çıldırtıyor beni ya.Ozaman diyorumki yanlışmı yaptım evlenmekle..Bebek işini ertelesemmi?

sakınnnnnnn öyle düşünme hayat ertelemeye gelmez illaki kavga olucak iyi olucaksınız hep evlilikte mutlu olursa insan olmaz arada kavga şart tabii sürekli olmama şartıyla ama sakın bebek işini erteleme düşünmen bile yanlış canım :44:

Bende 2 yıl doğum kontrol hapı ile korundum..Bazıları hemen hamile kalıyormuş.Ama bazılarını 1 yıl bile koruyabiliyormuş..Acaba hangi gruptanız biz

Bende 2 yıl doğum kontrol hapı ile korundum..Bazıları hemen hamile kalıyormuş.Ama bazılarını 1 yıl bile koruyabiliyormuş..Acaba hangi gruptanız biz

tembelleşiyor yumurtalıklar canım ama ben hiç duymadım hemen kalan canım mutlaka 6 ay ile 1 yıl süre veriyorlar inş hemen olur canım sizin:))

sakınnnnnnn öyle düşünme hayat ertelemeye gelmez illaki kavga olucak iyi olucaksınız hep evlilikte mutlu olursa insan olmaz arada kavga şart tabii sürekli olmama şartıyla ama sakın bebek işini erteleme düşünmen bile yanlış canım :44:

Ama canım ister istemez düşünüyorum bu şekilde hayat geçermi diye..Akşamki konuuşmaları o an bütün iyi hallerini götürdü benden.O derece diyeyim.Sadece yanlış anladın onu demek istemedim yada yanlışlıkla söyledim demesi yeterliydi..

Back
X