Zaman zaman o zaman ne zaman?

yok estafirullah kızmak deilde bilgilendirmek diyelim.benim bulantılarımı sormuşsun:bulantılarım 6.5haftalıkken başladı 8.haftada doruk noktasına ulaştı,ilk 3ayda 5kilo verdim,artık ayakta durmaya mecalim kalmamıştı,okadar diyim sana,inş.senin olmaz bulantın.

şimdilik yok canım rahatım yaniii ama tabii başları ne olur belli değil bakalım inş olmaz tabii calışıyorum bide zor olur benim için

şimdilik yok canım rahatım yaniii ama tabii başları ne olur belli değil bakalım inş olmaz tabii calışıyorum bide zor olur benim için

zaten 6.haftadan sonra başlıyomuş mide bulantıları,hayırlısı olmaz inş.

sıkıldıkca gel biz burdayız evde tek sıkılma tek çok düşünür insan ben iyi bilirim buraya üye olmadan önce öyleydi :)))

Allah seninlede bu muhabbetleri etmeyi nasip etsin canım,çok takma kafana,herşeyin vakti zamanı var bizden pay biç,Allah'a emanet ol şimdilik.

aminn... tamam çok saolun kızlar görüşürüz.. bayy

zaten 6.haftadan sonra başlıyomuş mide bulantıları,hayırlısı olmaz inş.

hayırlısı canım nasip olursada cekicez bunların olucağını bilerek bu durumdayız allah daha büyük sorunlar yaşatmasın sağlıklı bir şekiilde kucağımıza alalımda hayırlısı ile

canım hamilelikte söylemişlerdir muhakkak,yanına 2lt. su koy 1günde onu bitirmeye çalış,ilk günlerimde öle demişlerdi bana,su içmek çok önemliymiş,

hayırlısı canım nasip olursada cekicez bunların olucağını bilerek bu durumdayız allah daha büyük sorunlar yaşatmasın sağlıklı bir şekiilde kucağımıza alalımda hayırlısı ile

amiinnn,inşallah sağsalim alalım kucaklarımıza.

selam kızlar ben geldim bitirdim işlerimi tabi daha iş çıkmazsa ..))
edaaa biliyomusun hiç üzülemiyorum ya üzülmek istiyorum düşündükçe yok içimde bi his varr):)

içiyorum canım söylediler sanki çok iş yapmışım gibi yoruluyorum ama hiç bir iş yapmıyorum :)

o normal bi vücudu bölüşüyosun artık yavrunla,ben hamile kaldığım günden beri halsizim,şükür Allah'a,Rabbim beterinden saklasın.

selam kızlar ben geldim bitirdim işlerimi tabi daha iş çıkmazsa ..))
edaaa biliyomusun hiç üzülemiyorum ya üzülmek istiyorum düşündükçe yok içimde bi his varr):)

hoşgeldin özgeeee sıkma zaten canını canım benim herşeyin hayırlısı herşey allahtan sıkma canını tmm mı ?

o normal bi vücudu bölüşüyosun artık yavrunla,ben hamile kaldığım günden beri halsizim,şükür Allah'a,Rabbim beterinden saklasın.

evet canım ama daha yeni ya benim böyle bir tuhafım ya kelime bulamıyorum anlatacak ama beni anladığını düşünüyorum canım bu arada adın ne benimm eda

buarada seni anlıyorum,henüz yeni hamilesin,bu haline bu duyguya alışmak zaman alıyor biraz,ben ilk 3ayda zaten kusmaktan bişi anlamadım,taaakiii bebeğimin hareketlerini algılayana kadar,4.5aylıkken hareketlerini hissetim ki inş. bu duyguyu sende yaşa;asıl ozaman idrak edebildim hamile olduğumu,içimde bi canlı olduğunu,anne adayı olduğumu,çok garip çok tuhaf bi his bazen insanı duygulandırıyo bile,böyle işte,darısı bebek isteyen herkesin başına diyelim sonuç olarakta....

hoşbuldukkk cnmm zaten diyorum ya istesemde olmuyo içimde bi mutluluk var nedense hayret :)))
evet sen bayadır bunu söylüyorsun canım doktora gittiğin günden beri inş hadi bakalım mutlu ol hep gül canım :)

beni anlamana çok sevindim bende öyle diyordum içimde hareket etmeye başlayınca tmm anlamıyla anlarım o duyguyu ama çok heyecanlıyım herşey olsun istiyorum hemen canım yaa uff ne güzel allah sağlık lı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin benimkinide tabii :) korkuyorumda ben ilk aylar ya bişey olucak diye çok tedirginim inş olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…