- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 158
- 33
tüy tükücü krem mantıklı aslında canım sorarım doktora perşembe gidicem şimdi ben doktora
ha bide pc'ylede çok yakın temas kurma radyasyon yayıyor saatlerce kalma..
ama hergün azıcık bizimle konuşmayı ihmal etme..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüy tükücü krem mantıklı aslında canım sorarım doktora perşembe gidicem şimdi ben doktora
ha bide pc'ylede çok yakın temas kurma radyasyon yayıyor saatlerce kalma..
ama hergün azıcık bizimle konuşmayı ihmal etme..
bide alışveriş merkezlerindeki güvenlik kapılarından geçme hamileyim dersin,o çanta metal arayıcılarda çok radyasyonluymuş,kızlar sizinde bilginiz olsun.son olarak bide cep telefonunu kulaklıkla kullan.okiş?
canım ama çalışıyorum o nasıl olcak ki ufff herşey bana zararlı ama ne zararlıysa onu yapıyorum ayrıcada sigarada içiyorum bir türlü o iletten kurtulamadım dua ediyorum miğdemi bulandırsın diksiniyim diye ama yok canım istiyor bişey daha arkadaşlar benim miğdem bulanmıyor biliyormusunuz ????
eda bu olmadı işte ne demek sigara lütfen bebeğin için bırakmaya çalış..
miydenin bulanmaması iyi.. ama keşke sigaradan bulansaydı..
yaa esra o konuda çok kötüyüm keşke miğdemi bulandırsa sigara keşke ama yok canım ya hiç bir şey olmuyor bırakamıyorum istedikce daha çok içesim geliyor garip bir şekilde caresi yokmu bunun yaaa
hemen bırak o illeti,bende kullanıyordum daha hamileliği planlamaya başladığımda yani hamile kalmadan 3ay önce bıraktım,8.haftamda şiddetli bulantılar,kusmalar yaşadım,artık ozamanlar tahammülüm bile kalmamıştı kokusuna bile,
canım benim kesinlikle bırak diyorum bak,bu ilk 3ay çok önemli bebişin için,ilk 3ay oluşak o,şimdi daha cenin,yavaş yavaş insan olcak ilk 3ayda,gün gün hamilelikte okubakalım,hergün bi organın oluştuğunu yazar,Allah korusun bi yeri eksik olsa vicdan azabı çekersin,ilk 3ayın önemini vurgulamak istedim,anladın dimi canım beni))
ben kullanmıyorum ama eşim kullanırdı, evlendikten sonra bıraktı iradeye bağlı..
bak az önce ne dedin sen; yürürken bile sakınıyorum bebeğimi dedin..
hadi bebeğin için bir adım at..
hemen bırakamazsın ama sayısını düşür süresini uzat öyle,öyle bırakıcan inan ve bırak tatlım..
inşallah kendi iradenle bırakırsın,tiksinmek kusmak çok kötü bişi çünkü,ben ilk 4ay evde mahsur kaldım çok mide bulantısı yaşadığım için,emin olun kızlar çok zor,1hafta boyunca yeyip içemediğim için serumla beslenmek zorunda kaldım,okadar zor günlerdiki,çok şükür Allah'ıma bu günlere gelebildim,gerçekten bulantın kusman olmasını istemem,kendiliğinden bırak sigarayı,bebeğini getir aklına,yazık annesi ona,ne yer ne içersen o da içecek ondan,bırak oldumu)))
çok güzel bende keşke bıraksam ama yok kendimi bu konuda çok suçlu hissediyorum
gerçekten zor günler geçirmişsin peki ne zaman başladı bu sıkıntıların canım sigarayıda bırakmaya calışıyorum baya baya azalttım çünkü
anladım canım teşekkür ederim ama çok indirdim 5 tane içiyorum bide slim sigara içiyorum okadar zararlımıdır ince sigaraya bide 5 tane içiyorum zaten içerken vicdan azabı çekiyorum çok kötü ağlıcam şimdi yaaa
sabah çok güzel bizi sakinleştirdin zırlarken susturdun.. sende bırak tamam canım..
tatlım ben kaçar.. arkadaş olarak ekliycem seni gene konuşuruz ok edacım
sabah çok güzel bizi sakinleştirdin zırlarken susturdun.. sende bırak tamam canım..
tatlım ben kaçar.. arkadaş olarak ekliycem seni gene konuşuruz ok edacım
tmm canım görüşürüz teşekkür ederim herşey için üzülme tmm mı sakın herşey zamanla olur inş
okadar zararlı canımya,çok tiriyaki arkadaşım vardı o hem kendi hemde eşini soğuttu sigaradan hamile kalınca,sen de yapabilirsin bunu,bi sen deilsinki sigara kullanan,bak zor olmuş hamile kalmanda zaten,Allah'ın verdiği bu nimetin kıymetini bil, iyi bak ona...
buarada yazdıklarım için kızma oldumu bana,tiryakilik zordur,ama mecbursun bırakmaya,sen ve bebeğinin iyiliği için diyorum annesiiii....
rica ederim canım ne demek.. asıl ben çook tşkr ederim..
tamam üzülmem.. sende sigarayı bırak..
çok öptm görüşürüz..