hayırlısıyla inş,tez zamanda olsun sizinde bebişiniz.
inş.canlarım ya inş. Umudum hep var önceden bu kadar değildim sizin sayenizde:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısıyla inş,tez zamanda olsun sizinde bebişiniz.
inş.canlarım ya inş. Umudum hep var önceden bu kadar değildim sizin sayenizde:))
biliyomusun bende senin gibi tam umudumu kaybettim derken hamile kaldım,biz bebek sahibi olmaya karar verdik sonraki 3ayda normalde adet günlerim şaşırmazdı,birinde 5gün son ikisinde 7gün gecikti,en son gene 7gün gecikmişti aman dedim hep umutlanıyorum bu sefer testmest yapmıcam adetimin gelmesini beklicem,sonra pembe renkli bi kanamam oldu,hani günlük pet bile yetti yani ona okadar az ve açık renkliydi,bu 2gün sürdü,netten araştırdım bu bebeğin rahime yerleşme kanamasıymış,hemen test aldım silik iki çiizgi çıktı genede ihtimal vermedim,dr. gittim 6haftalık hamilesin demezmi ama nasıl ağlıyorum eşimde bende,dilerim Allah tan sen ve senin gibi arkadaşlarda böle sevinç gözyaşlarına boğulun.
bi konu daha varki onuda sölemeden edemicem,adetin korunmayı bırakana kadr düzgün,sonrasında saçmalamaya başlıyosa bu vücudun kendini bebeğe hazırlama süreciymiş,öle diyolar.
aminn canım inş da benden pembe renkli bir akıntım gelmedi biliyormusun
ama size bişey söyleyyim mi ??? benim vucudum çok değişti korunmayı bırakınca bacaklarım kalınlaştı kemiklerim irileşti çok tuhaf oldum resmen evrim geçirdim arkadaşlar
bazı kişilerde oluyormuş o akıntı,herkesin bünyesi ayrı işte.bu arada aşermen başladımı,ben ilk eriğe aşermiştim,meyveyi çok yedim hamileliğim boyunca,et ve süt ürünleri yiyenlerin yani proteinli şeyler aşerenlerin oğlu olurmuş,meyve aşerenlerin kızı bakalım senin neyin olacak.
bizim cinsiyetimiz belli olmadan önce çok araştırıyordum bu konuyla alakalı,diyoduki bi yerde bacak şeklinizde kalınlaşma varsa oğlunuz,hala zarifse kızınız olacak,kıllarınız hemen uzuyorsa oğlunuz geç uzuyorsa kızınız diyordu,hayırlısı bakalım,Allah gönlünüze göre versin.
biliyomusun bende senin gibi tam umudumu kaybettim derken hamile kaldım,biz bebek sahibi olmaya karar verdik sonraki 3ayda normalde adet günlerim şaşırmazdı,birinde 5gün son ikisinde 7gün gecikti,en son gene 7gün gecikmişti aman dedim hep umutlanıyorum bu sefer testmest yapmıcam adetimin gelmesini beklicem,sonra pembe renkli bi kanamam oldu,hani günlük pet bile yetti yani ona okadar az ve açık renkliydi,bu 2gün sürdü,netten araştırdım bu bebeğin rahime yerleşme kanamasıymış,hemen test aldım silik iki çiizgi çıktı genede ihtimal vermedim,dr. Gittim 6haftalık hamilesin demezmi ama nasıl ağlıyorum eşimde bende,dilerim allah tan sen ve senin gibi arkadaşlarda böle sevinç gözyaşlarına boğulun.
benim ilk kara lahana hiç tadını bilmem ama ozaman hamile olduğumu bilmiyordum sonra çok aşırı derecede canım yoğurt istedi yedim sonra dün köfte istedi ayıptır söylemesi bilmiyorum tabii şimdilik bunları istedi canım benim
oğlanmı acabaneyse Allah'ın işine karışmayalım...sağlıklı olsun.
sağlık olsun canım ilk te fark etmiyor ama kızım olursa bir dahakine oğlum olsun isterim oğlum olursa kızım isterim ilk pokadar önemli değil :) cinsiyeti sonuçta allahtan canım hayırlısı ama merak etmeden duramıyor insan işte benim için ilk aklında ne geçti canım ???
Allah gönüllerimizin muradını versin,senle tanıştığıma memnun oldum edacım,güzel sohbetti,çıkmam lazım benim,ayaklarımı salladığım için şiştiler,azcık uzanırsam geçer heralde,gene görüşürüz umarım.![]()
oğlun olacak gibi geldi,görces bakalım neymiş ilerki zamanlarda :)
bende tanıştığıma sevindim görüşmek üzere kendine dikkat et buralardayız biz gene :)))
özgeee sesin çıkmıyor canım ????