- 26 Nisan 2012
- 1.089
- 43
- 68
kızlar ben kahve içsem zarar vermiş olurmuyum ????? bebişe bir de kızlar bişey sorucam ama baya özel bunu düşünmekten edemiyorum yaaa
canım artık bebeişin için gazlı içecekler,çay ve kahveden uzak durmalısın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben kahve içsem zarar vermiş olurmuyum ????? bebişe bir de kızlar bişey sorucam ama baya özel bunu düşünmekten edemiyorum yaaa
aminnnn canım inş tek isteğim bu.. :
doğru canım bende güzel şeyler hissediyorum canım inş olur biran önce allahım yüzümüze bak
yaa ne güzel olurya inş.. sen dualarından bizi eksik etmede olucak biliyorum..
sabahki arkadaşın avatarındaki yazı gibi,
o bebek buraya gelecek.. !
benim ilk aylarda içime oğlan gibi doğuyordu, tabi böle düşünmemde çin takvimi,eşinin ve bayanın kan yenilenme fallarıda etkili oldu,sonra 3ayrı dr.dan kız haberini tescilledikhayırlısı ilk göz ağrımız Allah ne verse kabulumuz,yeterki sağlıklı olsun.
hayırlısı canım inşallah rabbim aratmasın,herşeyin hayırlısı için dua et.
evet cnm yaptım silik çizgiler gördüm şimdide kan verdim bekliyorum dua et ne olurr((
[ı][sıze=3]
içme zararı olur tabi kafein içeriyo sonuçta, kafeinli ve gazlı içecekler sana yasak unutma.. Benim bebişim yok ama çok araştırıyorum okuyorum..
Neymiş o kız anlat yoksa çatlarım [/sıze][/ı]
tabiki canım herşeyin hayırlısı,
ama siz hamişlerde bizi duanızdan eksik etmeyin emi
hamıleyken ilişkiyi soracak bence :d
doğru canım bende güzel şeyler hissediyorum canım inş olur biran önce allahım yüzümüze bak
tabiiki allah ne verirse hayırlısı olsun allah sağlık bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin canım
ben bişey sorucam normalde ben ağdaya kuaföre gidiyorum ama hep kendimi kasıyorum acıyor felan gene gitsem zararı olurmu kasıyorum ya kendimi bana bir fikir verin kızlar hamile olanlar olmayanlar ???
inş bebiş haberini alırız tatlımmmmm
yok canım ya gitmeye devam et,evde kendin yapsanda acıyıp kasacaksın kendini nasıl olsa,bende önceden kendi işimi kendim görürdüm,bende 3aydan sonra kuaföre başladım.
yaaa kızlar sorduğumu görseneniz yaa ayardım edin bana ama diyorum ki hani ben hep kuaföre gidiyorum ağda için ama her defasında kendimi çok kısıyorum acıyor diye şimdi gitsem kasarsam bebeğe zarar verirmiyim
ayy bişey olmaz dimi canım yaa teşekkür ederim valla o beynimi kemiriyordu kimsayede soramıyorum :=) bide ilişki ne olucak nasıl oluyor tabii doktora sorarım ama genede sizede sorayım
canım hamileliğin ilk aylarında kendin evde halletsen olmaz mı ?
ya başlamak istemedim şimdi kendim yaparsam devamı gelir diye düşündüm ama elinde sonunda olucağı o diye düşünüyorum ben
ya nebilim bencede doktoruna bi sor ama evde tüydökücü sprey falan kullan..
ya başlamak istemedim şimdi kendim yaparsam devamı gelir diye düşündüm ama elinde sonunda olucağı o diye düşünüyorum ben
duygusal bi çöküş,stres,yorgunluk,idrar yolu enfeksiyonu bebeği çok etkiliyor canım,bunlar düşüğe bile sebep olabilir Allah korusun,özellikle stresten uzak durmalısın,kavgalı ortamlardan filan.bunun dışındakiler çok önemli deil,kuaföre devam et evde halledemeyeceksen.