• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

evet sen bayadır bunu söylüyorsun canım doktora gittiğin günden beri inş hadi bakalım mutlu ol hep gül canım :)

beni anlamana çok sevindim bende öyle diyordum içimde hareket etmeye başlayınca tmm anlamıyla anlarım o duyguyu ama çok heyecanlıyım herşey olsun istiyorum hemen canım yaa uff ne güzel allah sağlık lı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin benimkinide tabii :) korkuyorumda ben ilk aylar ya bişey olucak diye çok tedirginim inş olmaz

normalde ben çok sulugözüm duygusalım şuan berbat olmam lazımdı:))ama aksine hayrolsun ne deyim:))

evet sen bayadır bunu söylüyorsun canım doktora gittiğin günden beri inş hadi bakalım mutlu ol hep gül canım :)

beni anlamana çok sevindim bende öyle diyordum içimde hareket etmeye başlayınca tmm anlamıyla anlarım o duyguyu ama çok heyecanlıyım herşey olsun istiyorum hemen canım yaa uff ne güzel allah sağlık lı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin benimkinide tabii :) korkuyorumda ben ilk aylar ya bişey olucak diye çok tedirginim inş olmaz

inş.canım benim kucağımıza da aldığımız günleri görürüz,tedirgin olcak bişi yok Allah'ın izniyle,çok ayakta kalma çok yorma kendini,boş kaldığın vakitlerde uzan kaldır ayaklarını bi yastığın üzerine uzat,bebek aşağıdaysa yukarı çıksın.

inş.canım benim kucağımıza da aldığımız günleri görürüz,tedirgin olcak bişi yok Allah'ın izniyle,çok ayakta kalma çok yorma kendini,boş kaldığın vakitlerde uzan kaldır ayaklarını bi yastığın üzerine uzat,bebek aşağıdaysa yukarı çıksın.

yürümek iyi değilmi canım ben biraz yürüyorumda ayakta fazla kalmayayım mı yaniii :)

yürüyüş te önemli tabi ama ilerleyen zamanlarda öneriliyor genelde,4-5aydan sonra filan,ilk zamanlar çok yorulmaman gerekebilir.

efsa kaç yıllık evlisin canım ??? özgeeee işin mi çıktı canım sesin çıkmıyor gene mutlu ol hep hemii eşin bişey dedimi testinin sonucuna ???

efsa kaç yıllık evlisin canım ??? özgeeee işin mi çıktı canım sesin çıkmıyor gene mutlu ol hep hemii eşin bişey dedimi testinin sonucuna ???

sabah kan verdiğimi bilmiyodu gece o da umutlandı yazık..
Bende söledim süpriz yapcaktım sana kan verdm hastanede ama olmadı dedim sabredelim dedi nasip dedi rabbim verir dedi işte bunun gbi şeyler:))

Bende söledim süpriz yapcaktım sana kan verdm hastanede ama olmadı dedim sabredelim dedi nasip dedi rabbim verir dedi işte bunun gbi şeyler:))

inş güzel haberler alın,hadi bakalım.

evet en doğrunu söylemiş ama bir daha kine yanında test yapma ben bilerek iş yerinde yaptım ki yanında olsam oda bir umut bekliyor beni sonra sonuç negatif olunca benim kadar üzülüyor olmuyor sonra işyerinnde yaptım sonuç çıkınca söyledim canım bence sende öyle yap üzülmesini istemiyorsan ama sen bilirsin canım karışmak gibi olmasında :))

evet en doğrunu söylemiş ama bir daha kine yanında test yapma ben bilerek iş yerinde yaptım ki yanında olsam oda bir umut bekliyor beni sonra sonuç negatif olunca benim kadar üzülüyor olmuyor sonra işyerinnde yaptım sonuç çıkınca söyledim canım bence sende öyle yap üzülmesini istemiyorsan ama sen bilirsin canım karışmak gibi olmasında :))

yok cnm dedim zaten başında umutlanmada dedim ne olur ne olmaz hap kullancam dedim yinede bakalım dedim..ama bi daha ki seferlere dediğin gbi cnm kesinlikle sonra o üzülüyo bana belli etmiyo bende bunu hissediyorum daha çok üzülüyorum

meraba canım,hamilelik dğerleri kaçla kaç arasıydı unuttum ama herşeyin hayırlısı be güzelim,bende 3ay bekledim,hatta bu çok özel olacak ama bişi anlatayım,ilk korunmayı bıraktık sonraki ayda benim adetim gecikti 5gün Allah var yukarda çok umutlanmıştım hamile olabilirim die,bıde 14şubata denk geldimi,paramda yok,eşime hediye alamamıştım,ama eczaneden test aldım hamilelik testi yapacaktım o pozitif çıkacaktı,bi pakete koyup onu eşime hediye edecektim,yazık eşimde okadar çok istiyoduki bebeğimiz olmasını ona süper bi hediye olacaktı bu,kendimi nasıl adapte ettiysem artık,test negatif çıkmasınmı benim bütün hediye hayalim mutluluk hayalim son buldu bi anda,nasıl ağlıyorum ama sonra eşim geldi yanima ne oluyor die anlattım oda durumda bide bana destek olmuştu yani,hayırlısı bekle bakalım,o da olur bi gün inş.;)))

yok cnm dedim zaten başında umutlanmada dedim ne olur ne olmaz hap kullancam dedim yinede bakalım dedim..ama bi daha ki seferlere dediğin gbi cnm kesinlikle sonra o üzülüyo bana belli etmiyo bende bunu hissediyorum daha çok üzülüyorum

bizde öyleydik diyorum ya sonrada o bana üzülüyor diye üzülüyordum kötü oluyordu o yüzden kendim yapmaya karar verdim haberi bile yoktu zaten diyor ne zaman aldın sen ne zaman yaptın ne zaman çıktı inş sizinde öyle olur birdaha ki ayda senin sevinçini yaşarız canım benim

Back