• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

korkma canım, öyle kötü şeylerde getirme aklına..
allah sağlıkla, mutlulukla kucağına almanı nasip eder inş.. merak etme..
:16::16: :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim iyi dileklerin için canım inş sence cinsiyeti ne olur tahmin etsene ilk içinden geçen tabiiki sağlıklı olması önemli ama işte insan düşünmeden edemiyor:)))

teşekkür ederim iyi dileklerin için canım inş sence cinsiyeti ne olur tahmin etsene ilk içinden geçen tabiiki sağlıklı olması önemli ama işte insan düşünmeden edemiyor:)))

canım meraba en başta konuyu sen açmışın bebeğim olmuyor die,sanırım şimdi hamilesin,sevindim senin adına Allah hayırlı etsin canım.

inş. sağlıklı uzun ömürlü bir oğluşun olucak die geçti içimden.. :34::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

inş. sağlıklı uzun ömürlü bir oğluşun olucak die geçti içimden.. :34::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

ya okadar merak ediyorum ki onu ben nasıl geçiricem zamanı bilmiyorum hep ablam oğlum olsun istiyordu bende hep kızım olsun istiyordum onun kızı oldu ablam der hep senin de oğlun olucak diye oda hep öyle diyor bu çin takvine felan baktım erkek diyor ama taii allah bilir hayırlısı olsun ama çokkk merak ediyorum :)) inş bu güzel duyguları size de nasip eder yaradanım canım

evet canım hamileyim allaha şükürler olsun sanada hayırlı olsun sende hamilesin allah olmayanlara nasip eder inşallah :21:

saol,inşallah canım benim,herşeyin bi vakti var,beklemeyi bilmek lazım,dediğimiz dedik vakit olmayınca hemen isyan ediyoruz,benimde 3ay sonrasında kaldı bebeğim,o günlerde hiç hamile kalmayacağım korkusuna kapılıp,adetim geldiği günlerde ağladığım oldu,çok şükür Allah'ım daha fazla yolunu gözletmedi,3ay sonunda mutlu haberi aldık, Rabbim doğumlarımızı da kolay etsin sağsalim kucağımıza aldırsın inşallah.

saol,inşallah canım benim,herşeyin bi vakti var,beklemeyi bilmek lazım,dediğimiz dedik vakit olmayınca hemen isyan ediyoruz,benimde 3ay sonrasında kaldı bebeğim,o günlerde hiç hamile kalmayacağım korkusuna kapılıp,adetim geldiği günlerde ağladığım oldu,çok şükür Allah'ım daha fazla yolunu gözletmedi,3ay sonunda mutlu haberi aldık, Rabbim doğumlarımızı da kolay etsin sağsalim kucağımıza aldırsın inşallah.

inş canım şükürler olsun kızın olcak sanırım dimi canım

ya okadar merak ediyorum ki onu ben nasıl geçiricem zamanı bilmiyorum hep ablam oğlum olsun istiyordu bende hep kızım olsun istiyordum onun kızı oldu ablam der hep senin de oğlun olucak diye oda hep öyle diyor bu çin takvine felan baktım erkek diyor ama taii allah bilir hayırlısı olsun ama çokkk merak ediyorum :)) inş bu güzel duyguları size de nasip eder yaradanım canım

canım yaa sabret,sabret bakalım..
haberi alınca sölersin bizede cinsiyetini..
burda bi şenlik yaparız teyzeleri olarakk :34: :21::24::33::35:
amin canım inş yaşarız.. :16::16::16:

canım yaa sabret,sabret bakalım..
haberi alınca sölersin bizede cinsiyetini..
burda bi şenlik yaparız teyzeleri olarakk :34: :21::24::33::35:
amin canım inş yaşarız.. :16::16::16:

inş canım yaa ben ne istiyorum biliyormusun allahım sizde nasip eder inş biran önce hep birlikte hamile :49: olalım bir sıkıntı olsun sevinci olsun herşeyi birlikte konuşalım istiyorum yaaa inş allahım biran önce sizde hamile kalırsınız

inş canım yaa ben ne istiyorum biliyormusun allahım sizde nasip eder inş biran önce hep birlikte hamile :49: Olalım bir sıkıntı olsun sevinci olsun herşeyi birlikte konuşalım istiyorum yaaa inş allahım biran önce sizde hamile kalırsınız

esraaa edaaa sayfadaki arkadaşlarr:))))burdayımmm küsmeyinn

amannn cumartesi cumartesi bir dolu iş ya öffff :((((şansıma...

kızlar ben kahve içsem zarar vermiş olurmuyum ????? bebişe bir de kızlar bişey sorucam ama baya özel bunu düşünmekten edemiyorum yaaa

inş canım yaa ben ne istiyorum biliyormusun allahım sizde nasip eder inş biran önce hep birlikte hamile :49: olalım bir sıkıntı olsun sevinci olsun herşeyi birlikte konuşalım istiyorum yaaa inş allahım biran önce sizde hamile kalırsınız

yaa ne güzel olurya inş.. sen dualarından bizi eksik etmede olucak biliyorum..
sabahki arkadaşın avatarındaki yazı gibi,
o bebek buraya gelecek.. !:9::9::9:

ne bilim birincisi resimden dolayı ikiciside içimden öyle geçti :))

benim ilk aylarda içime oğlan gibi doğuyordu, tabi böle düşünmemde çin takvimi,eşinin ve bayanın kan yenilenme fallarıda etkili oldu,sonra 3ayrı dr.dan kız haberini tescilledik;)hayırlısı ilk göz ağrımız Allah ne verse kabulumuz,yeterki sağlıklı olsun.

Back