Zaman zaman o zaman ne zaman?

kızlar ben kahve içsem zarar vermiş olurmuyum ????? bebişe bir de kızlar bişey sorucam ama baya özel bunu düşünmekten edemiyorum yaaa

canım artık bebeişin için gazlı içecekler,çay ve kahveden uzak durmalısın.

yaa ne güzel olurya inş.. sen dualarından bizi eksik etmede olucak biliyorum..
sabahki arkadaşın avatarındaki yazı gibi,
o bebek buraya gelecek.. !
doğru canım bende güzel şeyler hissediyorum canım inş olur biran önce allahım yüzümüze bak

tabiiki allah ne verirse hayırlısı olsun allah sağlık bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin canım

ben bişey sorucam normalde ben ağdaya kuaföre gidiyorum ama hep kendimi kasıyorum acıyor felan gene gitsem zararı olurmu kasıyorum ya kendimi bana bir fikir verin kızlar hamile olanlar olmayanlar ???

kızlar ben kahve içsem zarar vermiş olurmuyum ????? bebişe bir de kızlar bişey sorucam ama baya özel bunu düşünmekten edemiyorum yaaa

içme zararı olur tabi kafein içeriyo sonuçta, kafeinli ve gazlı içecekler sana yasak unutma.. benim bebişim yok ama çok araştırıyorum okuyorum..
neymiş o kız anlat yoksa çatlarım

yok canım ya gitmeye devam et,evde kendin yapsanda acıyıp kasacaksın kendini nasıl olsa,bende önceden kendi işimi kendim görürdüm,bende 3aydan sonra kuaföre başladım.

yaaa kızlar sorduğumu görseneniz yaa ayardım edin bana ama diyorum ki hani ben hep kuaföre gidiyorum ağda için ama her defasında kendimi çok kısıyorum acıyor diye şimdi gitsem kasarsam bebeğe zarar verirmiyim

yok canım ya gitmeye devam et,evde kendin yapsanda acıyıp kasacaksın kendini nasıl olsa,bende önceden kendi işimi kendim görürdüm,bende 3aydan sonra kuaföre başladım.

ayy bişey olmaz dimi canım yaa teşekkür ederim valla o beynimi kemiriyordu kimsayede soramıyorum :=) bide ilişki ne olucak nasıl oluyor tabii doktora sorarım ama genede sizede sorayım

canım hamileliğin ilk aylarında kendin evde halletsen olmaz mı ?

ayy bişey olmaz dimi canım yaa teşekkür ederim valla o beynimi kemiriyordu kimsayede soramıyorum :=) bide ilişki ne olucak nasıl oluyor tabii doktora sorarım ama genede sizede sorayım

düşük tehliken yoksa sanırım bi mahsuru yoktur,bi dr.unla konuş bence.

ya başlamak istemedim şimdi kendim yaparsam devamı gelir diye düşündüm ama elinde sonunda olucağı o diye düşünüyorum ben

duygusal bi çöküş,stres,yorgunluk,idrar yolu enfeksiyonu bebeği çok etkiliyor canım,bunlar düşüğe bile sebep olabilir Allah korusun,özellikle stresten uzak durmalısın,kavgalı ortamlardan filan.bunun dışındakiler çok önemli deil,kuaföre devam et evde halledemeyeceksen.

teşekkür ederim canım valla evde hiç bir şey yapmıyorum kendimi yormuyorum kasmıyorum stres yapmamayya calışıyorum ama elimde olmadan yaptığım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…