• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

hastalığın bitince devam edersin cnm sıkıntı yapma benimde çok çok uykum var kafamı koysam uyucam sanki çok iş varda c.tesi geliyoruz buraya amannn :6:

ben dün temizliğimi yaptım bugün rahatım :6::6:
akşama ne yemekleriniz var kızlar anlatında havamız değişsin :64::64::64::70:

valla şekerim benim hiç bir fikrim yokkkk ne yapsam ki acaba :31: yardım edin temizlik duruyor benim ufff sen şanslısın yaaa

ben nohutlu sulu yemek, pilav bide çorba salata yapim diyorum..
walla gelelim kız sen yüklü kadın nasıl temizliycen benle özge gelip tertemiz eder gideriz..
ama biz hamile kalınca sende gelicen bize yardıma haaa :27::27::23::23:

ben nohutlu sulu yemek, pilav bide çorba salata yapim diyorum..
walla gelelim kız sen yüklü kadın nasıl temizliycen benle özge gelip tertemiz eder gideriz..
ama biz hamile kalınca sende gelicen bize yardıma haaa :27::27::23::23:

aaaa keşke yaaa tabiii sonra da ben size gelirim valla çok iyi fikir hayır demem yanii özge ohhh gez sen zatii ramazanda bir evde durmadın yanii esra nohutu da eşim çok sever acaba bendemi yapsam onu :28:

aaaa keşke yaaa tabiii sonra da ben size gelirim valla çok iyi fikir hayır demem yanii özge ohhh gez sen zatii ramazanda bir evde durmadın yanii esra nohutu da eşim çok sever acaba bendemi yapsam onu :28:

yap kız tabi miis gibi :56::56:
canım işleri yavaş yavaş yap kendini yormadan eşin yardım etmiyor mu ? :20:

etmez olurmu öğrendiğimizden berii o yapıyor hatta geçen ne oldu gülün biraz ya kocam benim işte bulaşıkları makineye yerleştirmiş yanıma geldi yaa senin ellinde böyle kokuyormu diyor kıyamam yaa ona dedim az domestos dök :))) nerdeyse bulaşıkları yıkamışta koymuş makinenin içine benimki haha :46::46::119:

etmez olurmu öğrendiğimizden berii o yapıyor hatta geçen ne oldu gülün biraz ya kocam benim işte bulaşıkları makineye yerleştirmiş yanıma geldi yaa senin ellinde böyle kokuyormu diyor kıyamam yaa ona dedim az domestos dök :))) nerdeyse bulaşıkları yıkamışta koymuş makinenin içine benimki haha :46::46::119:

:9::9::9::9::9::9: ama güzel bir duygu olsa gerek demi eda ?
yani eşinden hiç beklemediğin işleri yapması, bebeğin ve senin için.. ?

evet en güzelini yapıyor valla biz ise daha hiç bir yere gitmedik ist çok sıcak nem ben iki adım atıyorum mahvuluyorum eve atarsam kendimi direk yatıyorum sıcak iyi değil :19:

haklısın canım hamilelikte zor olurmuş sıcak çekmesi..
özge beni pek sevmedi ya ben gelince sohbetlere katılmıyor.. :50::14:

:9::9::9::9::9::9: ama güzel bir duygu olsa gerek demi eda ?
yani eşinden hiç beklemediğin işleri yapması, bebeğin ve senin için.. ?

evet o fikre kendimizi öyle bir alıştırdık ki canım anlatamam sana yani dua ediyorum bir şey olmasın sağlıklı bir şelkilde kucağıma alayım diye cok bekledik biz dile kolay 5 yıl tabii bu süreçte biz hemen istemedik şurda 4 5 aydır istiyoruz ama evliğimizde yanlız olmaya alışmıştık biran da bir renk geldi acaba cinsiyeti ne olcak onun merakı ne bilim işte bir sürü şey çok dikkat ediyorum inan bana yürürken okadar hassasım ki kendime inanamıyorum :40:

evet o fikre kendimizi öyle bir alıştırdık ki canım anlatamam sana yani dua ediyorum bir şey olmasın sağlıklı bir şelkilde kucağıma alayım diye cok bekledik biz dile kolay 5 yıl tabii bu süreçte biz hemen istemedik şurda 4 5 aydır istiyoruz ama evliğimizde yanlız olmaya alışmıştık biran da bir renk geldi acaba cinsiyeti ne olcak onun merakı ne bilim işte bir sürü şey çok dikkat ediyorum inan bana yürürken okadar hassasım ki kendime inanamıyorum :40:

vallahi herkes öyle diyo bi evde dur diye:)))))bu ramazan böle oldu
ben kapadokyaa dayım:)))

korkma canım, öyle kötü şeylerde getirme aklına..
allah sağlıkla, mutlulukla kucağına almanı nasip eder inş.. merak etme..
:16::16: :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

özgeee esra ne diyor bak beni sevmedi diyor desene kız yazamıyorum diye oda işyerinde esra ondan ben daha rahatım bugün yanımda kimse yokkk

Back