hadi başka şeylerden konuşalım amannnnnnnnn rabbim büyükkk :)))
birazdaha iyim çok şükür..
ama hatimim yarım kaldı. oruçlarımı tutamiycam onlara da çok üzüldüm..
hastalığın bitince devam edersin cnm sıkıntı yapma benimde çok çok uykum var kafamı koysam uyucam sanki çok iş varda c.tesi geliyoruz buraya amannn
ben dün temizliğimi yaptım bugün rahatım
akşama ne yemekleriniz var kızlar anlatında havamız değişsin
valla şekerim benim hiç bir fikrim yokkkk ne yapsam ki acabaYardım edin temizlik duruyor benim ufff sen şanslısın yaaa
valla şekerim benim hiç bir fikrim yokkkk ne yapsam ki acabayardım edin temizlik duruyor benim ufff sen şanslısın yaaa
ben nohutlu sulu yemek, pilav bide çorba salata yapim diyorum..
walla gelelim kız sen yüklü kadın nasıl temizliycen benle özge gelip tertemiz eder gideriz..
ama biz hamile kalınca sende gelicen bize yardıma haaa
bizim kendi annemler kayınvalidemler flan hep beraber bağevine gitcezzzz :))değişiklik olur ya evler bunaltıcıı
aaaa keşke yaaa tabiii sonra da ben size gelirim valla çok iyi fikir hayır demem yanii özge ohhh gez sen zatii ramazanda bir evde durmadın yanii esra nohutu da eşim çok sever acaba bendemi yapsam onu
aaaa keşke yaaa tabiii sonra da ben size gelirim valla çok iyi fikir hayır demem yanii özge ohhh gez sen zatii ramazanda bir evde durmadın yanii esra nohutu da eşim çok sever acaba bendemi yapsam onu
ohhh ne güzel olur bağ evinde ya..
neredensin sen özge ?
diyorum yaa özgede ramazanda bir evde durmadı sürekli davette sürekli gezmede :))))
yap kız tabi miis gibi
canım işleri yavaş yavaş yap kendini yormadan eşin yardım etmiyor mu ?
walla ne güzel işte.. tabi en güzeli gezmek tozmak..
etmez olurmu öğrendiğimizden berii o yapıyor hatta geçen ne oldu gülün biraz ya kocam benim işte bulaşıkları makineye yerleştirmiş yanıma geldi yaa senin ellinde böyle kokuyormu diyor kıyamam yaa ona dedim az domestos dök :))) nerdeyse bulaşıkları yıkamışta koymuş makinenin içine benimki haha:119:
evet en güzelini yapıyor valla biz ise daha hiç bir yere gitmedik ist çok sıcak nem ben iki adım atıyorum mahvuluyorum eve atarsam kendimi direk yatıyorum sıcak iyi değil
ama güzel bir duygu olsa gerek demi eda ?
yani eşinden hiç beklemediğin işleri yapması, bebeğin ve senin için.. ?
evet o fikre kendimizi öyle bir alıştırdık ki canım anlatamam sana yani dua ediyorum bir şey olmasın sağlıklı bir şelkilde kucağıma alayım diye cok bekledik biz dile kolay 5 yıl tabii bu süreçte biz hemen istemedik şurda 4 5 aydır istiyoruz ama evliğimizde yanlız olmaya alışmıştık biran da bir renk geldi acaba cinsiyeti ne olcak onun merakı ne bilim işte bir sürü şey çok dikkat ediyorum inan bana yürürken okadar hassasım ki kendime inanamıyorum
haklısın canım hamilelikte zor olurmuş sıcak çekmesi..
özge beni pek sevmedi ya ben gelince sohbetlere katılmıyor..
evet o fikre kendimizi öyle bir alıştırdık ki canım anlatamam sana yani dua ediyorum bir şey olmasın sağlıklı bir şelkilde kucağıma alayım diye cok bekledik biz dile kolay 5 yıl tabii bu süreçte biz hemen istemedik şurda 4 5 aydır istiyoruz ama evliğimizde yanlız olmaya alışmıştık biran da bir renk geldi acaba cinsiyeti ne olcak onun merakı ne bilim işte bir sürü şey çok dikkat ediyorum inan bana yürürken okadar hassasım ki kendime inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?