• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

ama anlamadığım neden test öle yaptı gerçekten görmüştüm vallahi ..

acaba test bozuk olabilirmi canım bilemedim ki şimdi ne diyeceğime ama inanıyorum sana gerçekten ama en kesin sonucu kan testi veriyor yani 100 /100 doğru çıkmıyor idrar canım neyse artık önümzdeki ay inş yaa esraa ağla ne olur canım bende ağlıcam ama şimdi özge bişey desene :5:

bozma moralini kendine gel biraz toparlan ağlama inan önümüzdeki ay olucak de inan allah izin verirse burdan da duyucaz senin :49: ve özgenin hamile olduğunu inş kürlerede devam canım yılmak yok yola devam :):34:

çok saol canım tesellin için haklısın allah büyük..
devam edicem.. ben şimdi gidip iftarımı açim bari. :1:
adetlerim çok sancılı gecer yemek yip ilaç almazsam dayanamam... off :18::18::18:

ağlamaktan yazamıyorum yaa kahretsin yaaa....
Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.. 6 ay oldu halla bekliyoruz...

canım benm ağlama lütfen kendini toparla bak bende 1 senedir korunmuyorum doktora gttim bi sorun yok diyor ama olmuyor rabbim zamanını biliyor bence rabbimin mucizelerine inan bak şuan ben boşuna heycanlandım ama bir bildiği vardır elbet ne yapayım isyan mı ediyim o daha kötü ama ben vazgeçmeyecem dua etmekten çünkü rabbmin kudreti herşeyin üstesinden gelir yeter ki bol bol dua sabır ...

bozma moralini kendine gel biraz toparlan ağlama inan önümüzdeki ay olucak de inan allah izin verirse burdan da duyucaz senin :49: ve özgenin hamile olduğunu inş kürlerede devam canım yılmak yok yola devam :):34:

çok saol canım tesellin için haklısın allah büyük..
devam edicem.. ben şimdi gidip iftarımı açim bari. :1:
adetlerim çok sancılı gecer yemek yip ilaç almazsam dayanamam... off :18::18::18:

tmm canım ama gene gel yaz buraya kendi kendine kalırsan daha çok düşünür üzülürsün üzme kendini dua edicem senin için çok :71:

acaba test bozuk olabilirmi canım bilemedim ki şimdi ne diyeceğime ama inanıyorum sana gerçekten ama en kesin sonucu kan testi veriyor yani 100 /100 doğru çıkmıyor idrar canım neyse artık önümzdeki ay inş yaa esraa ağla ne olur canım bende ağlıcam ama şimdi özge bişey desene :5:

bilmiyorum canm benm ya bende anlamadım ki neyse hapıma başlayım bari de adet oluyumm

canım benm ağlama lütfen kendini toparla bak bende 1 senedir korunmuyorum doktora gttim bi sorun yok diyor ama olmuyor rabbim zamanını biliyor bence rabbimin mucizelerine inan bak şuan ben boşuna heycanlandım ama bir bildiği vardır elbet ne yapayım isyan mı ediyim o daha kötü ama ben vazgeçmeyecem dua etmekten çünkü rabbmin kudreti herşeyin üstesinden gelir yeter ki bol bol dua sabır ...

çok saolun kızlar walla işe bak sevine,sevine girdim konuya ama hastalandım işte...
neyse allah büyük, herşeye rahman.. inanıyorum benimde bebeğim olucak.. inş.. :16::16::16:
birazdan gene gelirim canım görüşürüz.. :3::3::3:

çok saolun kızlar walla işe bak sevine,sevine girdim konuya ama hastalandım işte...
neyse allah büyük, herşeye rahman.. inanıyorum benimde bebeğim olucak.. inş.. :16::16::16:
birazdan gene gelirim canım görüşürüz.. :3::3::3:

canım allah senden de razı olsun tabi bir gün olucak allah izin verise onun için dua edicez daha yaşın genç neyse hadi bekliyoruz seni :12:

öyle deme canım ne olur inş o günlerde gelicek :49: Olsun bir ara bende çok sevindim valla bana demiştin ya kendim gibi sevindim diye inan öyle oluyormuş insan kendi gibi seviniyor üzülüyor :34:

bilemiyorum cnm dün senn dediklerin aklıma geldi gece elim ayağım titredi sofra hazırlamayı flan bıraktım bi görsen :))

bilemiyorum cnm dün senn dediklerin aklıma geldi gece elim ayağım titredi sofra hazırlamayı flan bıraktım bi görsen :))

tahmin ede biliyorum canım benim inan senin kadar üzüldüm bende sonuçtan hatta ne yazsam da üzülmesin diye düşünerek yazdım bakalım ama içimden bir ses önümüzdeki ay diyor ama tabii bilemeyiz nasip

Back