Zaman zaman o zaman ne zaman?

ama anlamadığım neden test öle yaptı gerçekten görmüştüm vallahi ..

acaba test bozuk olabilirmi canım bilemedim ki şimdi ne diyeceğime ama inanıyorum sana gerçekten ama en kesin sonucu kan testi veriyor yani 100 /100 doğru çıkmıyor idrar canım neyse artık önümzdeki ay inş yaa esraa ağla ne olur canım bende ağlıcam ama şimdi özge bişey desene

ağlamaktan yazamıyorum yaa kahretsin yaaa....
Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.. 6 ay oldu halla bekliyoruz...

canım benm ağlama lütfen kendini toparla bak bende 1 senedir korunmuyorum doktora gttim bi sorun yok diyor ama olmuyor rabbim zamanını biliyor bence rabbimin mucizelerine inan bak şuan ben boşuna heycanlandım ama bir bildiği vardır elbet ne yapayım isyan mı ediyim o daha kötü ama ben vazgeçmeyecem dua etmekten çünkü rabbmin kudreti herşeyin üstesinden gelir yeter ki bol bol dua sabır ...

bilmiyorum canm benm ya bende anlamadım ki neyse hapıma başlayım bari de adet oluyumm

çok saolun kızlar walla işe bak sevine,sevine girdim konuya ama hastalandım işte...
neyse allah büyük, herşeye rahman.. inanıyorum benimde bebeğim olucak.. inş..
birazdan gene gelirim canım görüşürüz..

bilmiyorum canm benm ya bende anlamadım ki neyse hapıma başlayım bari de adet oluyumm

bencede canım hapına başla sonra adet ol doktora git bakalım ne olucak ondan sonra allah izin verirse olur stres yapma sakın üzülme hiç bir şeye sürekli iyi şeyler düşün tmm mı

canım allah senden de razı olsun tabi bir gün olucak allah izin verise onun için dua edicez daha yaşın genç neyse hadi bekliyoruz seni

öyle deme canım ne olur inş o günlerde gelicek Olsun bir ara bende çok sevindim valla bana demiştin ya kendim gibi sevindim diye inan öyle oluyormuş insan kendi gibi seviniyor üzülüyor

bilemiyorum cnm dün senn dediklerin aklıma geldi gece elim ayağım titredi sofra hazırlamayı flan bıraktım bi görsen :))

bilemiyorum cnm dün senn dediklerin aklıma geldi gece elim ayağım titredi sofra hazırlamayı flan bıraktım bi görsen :))

tahmin ede biliyorum canım benim inan senin kadar üzüldüm bende sonuçtan hatta ne yazsam da üzülmesin diye düşünerek yazdım bakalım ama içimden bir ses önümüzdeki ay diyor ama tabii bilemeyiz nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…