• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

zaten bir senem kaldı canım pekte umursamıyorum, bölümüm çok zor bir bölüm ama umursamadığımdanmı bilmem tıkır,tıkır geçiyorum sınıfı..
eşim çalıştırmak istemiyor beni..

zaten canım çocuk olunca çok zor oluyor bende allahtan bir şey olmaz ise 7 8 ayıma kadar çalışmak istiyorum sonrada cocuk büyütücem cocuk olunca zor oluyor çalışmak tabi eğer bakıcak kimsen yoksa benim gibi

zaten canım çocuk olunca çok zor oluyor bende allahtan bir şey olmaz ise 7 8 ayıma kadar çalışmak istiyorum sonrada cocuk büyütücem cocuk olunca zor oluyor çalışmak tabi eğer bakıcak kimsen yoksa benim gibi

tabi haklısın zor olur..
walla çalıştırmam dedi. bende bidediğimi iki etmezsen kabul ederim dedim tamam dedi bende okulumu bitirip rahatıma bakıcam..
haksızmıyım ? :ssz::ssz::1::1:

Günaydın kızlar bugün içim kıpır kıpır nedendir bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim anlamadım kasıklarım ağrıyor , bu bayramı regl olarak geçiricem malesef :(

Bu arada ben de gittiğim yere kadar çalışmak istiyorum herhangı bir sorun olmazsa ne güzel masraflarım çıkmış oluyor hem evime yardımcı oluyorum annem işten çıkınca da ben tekrar işe girmeyi düşünüyorum inşallah nasip kısmet diyorum

Günaydın kızlar bugün içim kıpır kıpır nedendir bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim anlamadım kasıklarım ağrıyor , bu bayramı regl olarak geçiricem malesef :(

slm canım :3:
avatarındaki yazı çok hoşuma gitti yaaa.
o bebek buraya gelecek... :9::9::9::9:

ya kızlar bugün güne güzel başladık hep birlikte inşşş hep böyle olur gözün aydın DaisyB kardeşin geldi dimi eve canım onun sevinçini yaşşıyorsundur içinde

ya kızlar bugün güne güzel başladık hep birlikte inşşş hep böyle olur gözün aydın DaisyB kardeşin geldi dimi eve canım onun sevinçini yaşşıyorsundur içinde

evet 1sene sonra kavustum kardeşime çok özlemişim aşkımı aldım ilk günü ablasının evinde kaldı onu çok seviyorum

ya kızlar bugün güne güzel başladık hep birlikte inşşş hep böyle olur gözün aydın daisyb kardeşin geldi dimi eve canım onun sevinçini yaşşıyorsundur içinde

birazda dün ki yaşadığım test olayı beni çok etkiledi eda beni anlarsın sen de yaşadın aynı şoku :(((((((ağlaya ağlaya bekliyomm :(

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr adetttttttttttt oldummmmm............. :43::43::43::43::43::43::43:
orucumamı yanim, ümitlerimemi.. :43::43::43::43::43::43::43:

Back