kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr adetttttttttttt oldummmmm.............
orucumamı yanim, ümitlerimemi..
üzülme canım ne olur bir daha ki ay inş allah büyük bişey sorucam esra iki senedir korunmuyorsun peki doktora gittin mi hiç ya da bir kür denedin mi canım ???
üzülme canım ne olur bir daha ki ay inş allah büyük bişey sorucam esra iki senedir korunmuyorsun peki doktora gittin mi hiç ya da bir kür denedin mi canım ???
ağlamaktan yazamıyorum yaa kahretsin yaaa....
eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.. 6 ay oldu halla bekliyoruz...
canım çok geçmiş olsun inş biran önce sağlığına kavuşur bizde doktora gittik benim için bir şey yok dedi doktor eşim de test yaptı ondada bişey cıkmadı ama ben burdan biraz araştırma yaptım sperm çok yavaşmış yani doktorun bana dediği gibi herşey mükemmel değil bende kür yapmaya kadar verdim benim yumurtalama 10 gün kala eşime keçiboynuzu kürü yaptık sonra yumurtalam günümde hamile kalmışım kaç ay denedik olmadı tabii bunamı bağlamalıyım bilmiyorum tabii herşey allahtan ama keçiboynuzu da hem spermin kalitesini artırıyor hem hızını canım bence sende dene sağlığıda çok yararlı ayrıcada keçiboynuzu
allah bana nasip etmiycek demekki..
layık bir kul deilim demekki.... :84::84:
canım hamile değilsin
canım çok geçmiş olsun inş biran önce sağlığına kavuşur bizde doktora gittik benim için bir şey yok dedi doktor eşim de test yaptı ondada bişey cıkmadı ama ben burdan biraz araştırma yaptım sperm çok yavaşmış yani doktorun bana dediği gibi herşey mükemmel değil bende kür yapmaya kadar verdim benim yumurtalama 10 gün kala eşime keçiboynuzu kürü yaptık sonra yumurtalam günümde hamile kalmışım kaç ay denedik olmadı tabii bunamı bağlamalıyım bilmiyorum tabii herşey allahtan ama keçiboynuzu da hem spermin kalitesini artırıyor hem hızını canım bence sende dene sağlığıda çok yararlı ayrıcada keçiboynuzu
canım hamile değilsin
saol canım..
denedik şuan kullanıyor keçi boynuzunu kaynatıp suyunu içiyo.., bide balla bir karışım yaptım birlikte kullanıyoruz..
ama vermeyince allah vermez ooff başım ağrıdı..
ama neden idrar testi öle çıktı eda ya anlamıyorumm...
canım tam sonuç ne dediler sana negatif dedilermi ??
evet canım devam edin bakalım evet tabii allah tan gelen herşey ama dua edelim canım çok çok inan bana ben gece gündüz dua ettim birde ne zamandan beri kulanıyorsunuz ???
0,05 dedi kız bende yani dedim negatif dedi ama kanda negatif çıkar diye duymuştum bi yerden demekki yanlış(
canım üzülme sakın vardır herşeyde bir hayır biliyorum benim için söylemesi kolay ümidini yitirme ssakın esra sanada diyorum ne olur kızlar güçlü olun
1-1,5 ay falan oldu canım kullanıyoruz işte.. ama varya şuanda onları bile hiç kullanmak istemiyorum...
çok moralim bozuldu.. eşimle konuştum, oda üzüldü ama belli etmedi üzülme, ağlama dedi..
tmam üzülmek yokk yokk hapıma başlayacam ve adetimin 3.gnü doktora gtcem tedavimi olcam :)
bozma moralini kendine gel biraz toparlan ağlama inan önümüzdeki ay olucak de inan allah izin verirse burdan da duyucaz seninVe özgenin hamile olduğunu inş kürlerede devam canım yılmak yok yola devam :)
He şöyle daha yolun başındasın yaşın çok genç canım benim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?