• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

inş. canım sen hamilesin nolur dua et bana.. kabul olur... :emir_bebek:
rabbim duy artık çok istiyorum...
olsunda burdaki bütün topiklere yazıcam hamileyim diee... :1::1::1:

inş canım inş ederim neden etmeyeyim inş en kısa sürede hamile kalırsın da bu sevinçi hep birlikte yaşarız bence sen p.tesi idrar testi yap belki çıkar canım ya ama bilmiyorum bu aralar cevremde olsun aslında kafamı nereye cavirsem hamile var :))) inş sende kalırsın güzel güzel bebişleriniz olur sağlıklı bir şekilde

inş canım inş ederim neden etmeyeyim inş en kısa sürede hamile kalırsın da bu sevinçi hep birlikte yaşarız bence sen p.tesi idrar testi yap belki çıkar canım ya ama bilmiyorum bu aralar cevremde olsun aslında kafamı nereye cavirsem hamile var :))) inş sende kalırsın güzel güzel bebişleriniz olur sağlıklı bir şekilde

adetim geçmeden yapimmi testi ?

valla canım benim adetim çarşamba olucaktım ben p.tesi yaptım sonuç çıktı silik ti hemen gittim kan verdim 55,09 çıktı biliyorsun 5 in yukarısı gebelik belki çıkar eğer sabırsızsan benim gibi :17:yap derim ama yok beklerim diyorsan bekle zaten 4 gün kalmış yani az kalmış :16:

çok sabırsızım walla hiç bekleyemem..:23:
canım kusura bakma çok soro soruyom ama bu bilgilere ihtiyacım var.. adetine 2-3 günkala adet sancısıda yaşadın mı?

çok sabırsızım walla hiç bekleyemem..:23:
canım kusura bakma çok soro soruyom ama bu bilgilere ihtiyacım var.. adetine 2-3 günkala adet sancısıda yaşadın mı?

esra hiç sorun değil arkadaşım sabaha kadar sor sabaha kadar cevaplarım inş hamilesindir :49: bir şeye manevi olarak katlım olur seviniyorum bile ben yardımcı olduğuma :21: yaşadım canım hatta gene adet oluyorum dedim sonra akıntım oldu çünkü adetime 3 -4 gün kala asla akıntım olmazdı benim ilk kez akıntı görünce anladım

esra hiç sorun değil arkadaşım sabaha kadar sor sabaha kadar cevaplarım inş hamilesindir :49: bir şeye manevi olarak katlım olur seviniyorum bile ben yardımcı olduğuma :21: yaşadım canım hatta gene adet oluyorum dedim sonra akıntım oldu çünkü adetime 3 -4 gün kala asla akıntım olmazdı benim ilk kez akıntı görünce anladım

çok saol canım :16:
bu arada tanışmadık ben esra ankaradanım 22 yaşındayım sizler ?

ne cabukkkkk :52: ne zaman alıcaksın sonuçu aaa ne cabuuk verdin ne zaman gittin ne zaman geldin anlamadım inş sonuç hamilesindir :49:[/QUOTE
canim cok korkuyorum dua edyorum surekli of

korkma canım panik yapma sakin ol sonuç ne olursa olsun mutlu ol hayırlısı olsun hakkında dualarımız seninle canım sürekli inş inş diyorum kurban olduğum allahım duy sesimizi bu mübarek günlerde yüzümüzü güldür esranın özgenin arpanın soğan suyunun DaisyB boswer acemiperi ve isteyen herkezin yüzünü güldür bu güzel bu mübarek günlerde amin..

korkma canım panik yapma sakin ol sonuç ne olursa olsun mutlu ol hayırlısı olsun hakkında dualarımız seninle canım sürekli inş inş diyorum kurban olduğum allahım duy sesimizi bu mübarek günlerde yüzümüzü güldür esranın özgenin arpanın soğan suyunun DaisyB boswer acemiperi ve isteyen herkezin yüzünü güldür bu güzel bu mübarek günlerde amin..

aminnnnnnn.......:16::16::16::16::16:

ÇOK SAOL CNM BİLİYOMUSUN BENCE BU BİLE NASİP KİM DERDİ BUGÜN HASTANEYE GİTCEM KAN VERCEMMM

eee bebişin olursa zor olucak hem okul hem ev hem hamilelik allah kolay versin gerçi herşeyin bir kolaylığı var yeter ki ellimiz ayağımız tutsun cnm

zaten bir senem kaldı canım pekte umursamıyorum, bölümüm çok zor bir bölüm ama umursamadığımdanmı bilmem tıkır,tıkır geçiyorum sınıfı..
eşim çalıştırmak istemiyor beni..

Back