sen bence yarın idrar testi yap canım yoksa bu düşünceler seni strese sokar bence yap sen
neyse tmam düşünmeyelim eee sen naptınnn cnm yaaa annene flan dedin mi anlat anlatt :)))
söyledim canım eşimde söyledi bende dün kesinleşti hemen aradık normalde ben bayramda söyleyelim istiyordum ama dayanamadık
ayyy süperr havalara uçmuşlardır:))
edacım tatlım senın heycanını burda resmen yaşıyorum özgecim inşallah allah sana da bana da nasib eder bu güzel duyguyu
Edacım tatlım senın heycanını burda resmen yaşıyorum Özgecim inşallah Allah sana da bana da nasib eder bu güzel duyguyu
aminnnnnnnn inş... Vallahi sabah akşam ağlıyorum durun duygusala bağlamayım yine:)
iyi akşamlar canım hepinizi inş özge bende aynen senın durumundayım biraz daha konusrsam şıp şıp damlayacak artık neyse hepinizi cok cok opuyorum kendınıze ıyı bakın kızlar yarın gorusmek uzere bidenelerim :))
kızlar bütün yazdıklarınızı ilk sayfadan son sayfaya kadar tek tek okudum. Edacim hayirli olsun Allah anali babali huzurla büyütsün isallah. Bi de demişsin ki Ramazan ayinda olur hep istediklerim. Bak bebişin de o zaman olmuş:) inanilmaz yaa:) Belki de bunu yazdigini bile unutmussundur sen:)
özge hayirlisiya senin de olacak :)
Sohbetiniz cok tatliydi. Ben de yarin hgc sonucumu almaya gidicem ve bu gece uyuyamiyorum. Oturdum yazdiklarinizi tek tek okudum. Bana cok iyi geldi. Bana da terapi gibi oldu.
Haftalardir ayni seyleri hissediyorum cunku sizinle. Keske daha onceden yetisseymisim, rastlasaymisim da bu konuya ben de anı anına sizinle paylassaydim dedim.
Benim de adet tarihim ayin hep 1 gün ileri atardi. Ya da ayni güne denk gelirdi. Gecen ay 5 gün gecikti yani 30 haziran'da oldum son adetimi 5 gün gecikmeli olarak. ve sadece 3 gün sürdü. Normalde 6 gün sürer ama 6.gün az olur. Ama bu adet gibi olmadı sanki. cok azicik oldu. var mi yok mu belli degil, rengi de koyuydu baya. 3 tane idrar testi yaptim negatif. Şimdi tekrar 30 unda ya da 1'i gibi olmam gerekiyordu. Hala olmadım. idrar testi dün yaptim negatif. Bugün doktora gittim. Kan testi yaptirdim. Yarin alicam sonucu. Benim de burnum çok hassaslaştı. midem bulaniyo gibi bazen.. Bazen başım dönüyo. Sıcak basiyo. Ama ben bunları hıç hamilelige baglamak istemiyorum. Cunku insan gercekten cok kotu oluyo. Hayal bile kurmuyorum. Ama aklimdan da cikmiyo. Gecenin bu saatinde bakin neler yapiyorum :)
Yarin sonucum nasil cikarsa ciksin size yazicam. Ama negatif cikarsa biraz kafami bu konudan uzak tutmak istiyorum. Cunku yaşamimdan verim alamiyorum bunu dusunmekten. İşimi aksatmaya basladim. Delircek gibi oluyorum.. Sizleri cooook opuyorum..
Günaydın canım sana bütün samimiyetim le söylüyorum okurken çok sevindim birde duygulandım anlamsız bir şekilde evet arkadaşım genelde ben yani benim hayatım da herkez gibi çok istediğimiz şeyler olur benim hep ramazana denk geliyor çok dua ederim küçük küçük adaklar adarım olsun diye ne bilim böyle sonuçun ne çıkarsa çıksın yığılma yola devam biz hayatımızda ne kadar streste yapsak söylensekte bazen isyanda etsek herşey vaktin de olur ne önce ne sonra vardır herşeyde bir hayır tabii hepimiz bunun bilinçindeyiz ama gel görkü kalbine bunu dinletemiyorsun neyse en kısa sürede görüşmek üzere iyi dileklerin için teşekkür ederim inş bu sevinçi sende ve tüm istiyenler en kısa sürede yaşar
eddaaaaa:))günaydın cnm ne yaptın nasılsın..
Benmde ağrılarım başladı yine((inş.bugün adet olurumda 3.günüm yine cumartesiye denk gelir izin almam kolaylaşır:)))
günaydın canım inş hadi bakalım bir hasta olsaydın rahatlardın biraz morelin nasıl iyimisin canım ??
iyiyim cnm başka çarem yok iyi olmaktan bol bol dua ediyorum işte ne yapayım bugünde sabah bi ağrıyla kalktım bakalım bekliyorum inş.bugün olurumda dediğim gbi cumartesi de doktora giderim şu test işi beni rahatlatcak kafamdaki soru işaretleri kalkar ..
inan bana ,nsan çok rahatlıyor kan testlerinin sonucunu öğrenince inş seninde temiz çıkar bir sorun çıkmaz allahın izniyle en kısa sürede hamile kalırsın canım allahtan umut kesilmez bende çok dua ediyorum gerci bu aralar çok yorgunum özge kafamı kaldıramıyorum yaptığım bir şeyde yok ama kendime çok ağırım
inş.bakalım öyle olurmuş yorgunluk belirtileri:)): bol bol uyu
ne zaman iş yerinde yim yaa(( biraz zor ama akşam erken yatıyorum canım
evet ya zor olur cnm ay sana bişey yazcaktım unuttum iyimi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?