• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

özge adet gecikmen oluyo muydu daha önce? ya aslında bi doktoora daha gitsen keşke ya da bi test daha yapıp öyle kullansan adet söktürücüyü.. ne bileyim içinde hala bi şüphe varsa bi de gerçekten hamileysen bi zararı olmasın bebeğe diye..

bencede bende sana katılıyorum eğer şüphe duyuyorsan bir doktora daha git özgeee

bencede bende sana katılıyorum eğer şüphe duyuyorsan bir doktora daha git özgeee

şüphe değilde belki umut ne biliyim kızlar sonuçtan korkuyorum bu sefer yıkılırım:((diye benm sonucum böleydi işte daha önce yaptırmamıştım doktor da demedi şura şu bura bu diye sadece yok bişey dedi zaten 2 gün normal ama yinede yapalım demişti bilmiyorum işte ...

şüphe değilde belki umut ne biliyim kızlar sonuçtan korkuyorum bu sefer yıkılırım:((diye benm sonucum böleydi işte daha önce yaptırmamıştım doktor da demedi şura şu bura bu diye sadece yok bişey dedi zaten 2 gün normal ama yinede yapalım demişti bilmiyorum işte ...

kızlar ben size diyorum keçiboynuzu kürü yapın biz yaptık yumurtalamanın 10 gün önce eşim küre başladı yumurtalamam bittikten sonra bıraktı oldu bilmiyorum ama bunamı yormalıyım oldu işte şükürler olsun sizde deneyin sonuçta keçiboynuzunun faydalarını bir okusanız hemen başlarsınız kızlar dikkate alın dediğimi :28:

kafam takıldı çünkü daha önce ara hastalığı gbi üşütmüştüm çok fena doktor orta kulak iltihabından şüphelenip röntgen çekmişti diğer doktorda dediki hamileysen hadi dedi neden röntgen çekndin dedi o zaman yapılmıştı sadece o kağıtta pozitif yada negatif vardı da ondan..

kızlar rüyamda öğürüyorum afedersiniz diyorum ki hamilelik belirtisi bu diyorum yaa:()))))

rüyalar yorumlandığı gibi çıkarmış hamile olduğuna yorayım da çıksın:D hayırlı sağlıklı bi ebeğe delalettir inşallah:46:

kaç haftadır böyle eda da çok rüya görmüştü böyle bende çok gördüm haftalarca bakalım:)

2 günlük adet gecikmesinde idrar testi sonuç verir mi ki kızlar ne diyosunuz yarın yapayım mı? bi de sabah ilk idrarla yapmamak gerek diye biliyodum yalnış mı?:27:

2 günlük adet gecikmesinde idrar testi sonuç verir mi ki kızlar ne diyosunuz yarın yapayım mı? bi de sabah ilk idrarla yapmamak gerek diye biliyodum yalnış mı?:27:

ben kendi testimi canım işyerine geldim sabah kahvaltı felan yaptım sonra gittim aldım eczaneden yaptım çıktı bilmiyorum ben ilk idrarla olurmu olmaz mı ama ben ilk idrarla yapmadım aklında olsun

ben kendi testimi canım işyerine geldim sabah kahvaltı felan yaptım sonra gittim aldım eczaneden yaptım çıktı bilmiyorum ben ilk idrarla olurmu olmaz mı ama ben ilk idrarla yapmadım aklında olsun

bende tam tersi ilk idrar la yaparsanız kesin sonuç diye duydum ama bilmem zaten oılursa edanın dediği gbi normal zamandada yaplırsa çıkar bence..

yarına kadar adetim gelmezse yapayım en iyisi ben. beklemek daha kötü çünkü. bi de 6sında adet oldum sandım oruç tutmadım sabah kahverengimsi bi akıntım oldu gerisi gelmedi. anneme söyledim güldü kardeşime hamilee kaldığında ona da aynısı olmuş. o öyle deyince ben tekrar başladım ümitlenmeye..:25:

eda hatırlıyosan hastaneden geldiğimde o gün demiştim ya hamile değilmişim ama içimde bi mutluluk var üzülmedim diye acaba bu bir belirti olabilirmi???

yarına kadar adetim gelmezse yapayım en iyisi ben. beklemek daha kötü çünkü. bi de 6sında adet oldum sandım oruç tutmadım sabah kahverengimsi bi akıntım oldu gerisi gelmedi. anneme söyledim güldü kardeşime hamilee kaldığında ona da aynısı olmuş. o öyle deyince ben tekrar başladım ümitlenmeye..:25:

inş canım kızların kaderi annelerine benzermiş hayırlısı olsun bu ay olmassa bir daha ki ay allah sağlık versin herşey olur allahın izniyle :21: :49:

eda hatırlıyosan hastaneden geldiğimde o gün demiştim ya hamile değilmişim ama içimde bi mutluluk var üzülmedim diye acaba bu bir belirti olabilirmi???

o mutluluk ümitlendiğin için canım çünkü doktor sana kötü bir şey demedi adet olunca dedi ilaça başla sonra da hamileliğe hazırlıyor seni doktorun allah nasip eder inş hamileliği en kısa sürede kızlar size :49:

yarına kadar adetim gelmezse yapayım en iyisi ben. Beklemek daha kötü çünkü. Bi de 6sında adet oldum sandım oruç tutmadım sabah kahverengimsi bi akıntım oldu gerisi gelmedi. Anneme söyledim güldü kardeşime hamilee kaldığında ona da aynısı olmuş. O öyle deyince ben tekrar başladım ümitlenmeye..:25:

benmde dün geldi kahverengi akıntımm :))) gerisi yokk

özge canım bir idrar testi yapsana olmadı tekrar kan testi yaptırsana canım iş çıkışı varmı öyle poliklinik yada hastahane yakınlarında isrardan çok kan daha net sonuç veriyor diyorlar canım

vaar cnnm sağlık ocağı bilmiyorum ki ne yapsam hemen çıkıyo demi sonuç..

vaar cnnm sağlık ocağı bilmiyorum ki ne yapsam hemen çıkıyo demi sonuç..

sağlık ocakları ertesi gün veriyor diye biliyorum ben canım ama en azından kafanda soru işareti kalmaz bence yarın işe gelmeden sabah git kan ver gel işe bence en fazla 1 saat geç kalırsın işe işyerindekilerde idare edemezlermi seni 1 saat canım

sağlık ocakları ertesi gün veriyor diye biliyorum ben canım ama en azından kafanda soru işareti kalmaz bence yarın işe gelmeden sabah git kan ver gel işe bence en fazla 1 saat geç kalırsın işe işyerindekilerde idare edemezlermi seni 1 saat canım

bilmiyorum ki cnm yaa yapmasam mı ki beklesemmi :((bilmiyorum off idrar testi yapsam mı..

Back