yoktur da bilmem işte laf olsun :)))ee sen ne yaptınn
evet canım tamamen katılıyorum sana ben cips ye cola iç kahve iç bol bol sonra bunları yapamıcaksın benim testimi yazayım sana adetime bir gün kala yaptırdım ilk önce evde idrar testi yaptım çıktı daha adet olmama vardı ama ikici çizgi silikti canım sonra ertesi gün gittim doktora kan testi yaptırdım yazıyorum sonucumu aynen canım beta hcg sonuç 55,09 bu birde o bahsettiğin değerler yazıyordu okadar sağ tarafta zaten 5 den yukarı gebelik miş canım aklında olsun
ne yapayım canım biraz yoğunluğum var birde yorgunum ilk aylar çook önemliymiş dikkat etmeye calışıyorum arada kaçamak sigara içmelerim oluyor bugün yanıma almadım hiç sigara sağ dan soldan bulursam içiyorum daha 5 tane içtim ama baya baya içmiyorum kendimi çok kasıyorum içmemek için inş böyle devam eder canım
canim benim senin bütün yazilarini okudum zaten:) idrar testin ilk bebek haberin :) hepsini dun gece okudum, yazmistim ya.. o kadar mutlu oldum ki okurken.. cunku kendi yasadiklarimla ozdeslestirdim seni, ayni seyleri hissediyordum seninle ve ögeyle.. umut oldun bana da:) hayalini kurdugum seylerin sen de hayalini kuruyordunuz ve sonra o hayal gerceklesti sende.. demekki bende de geceklesebilir dedim :) allah saglikla huzurla bebegini kucagina almayi nasip etsin.. yeni bir hayat basliyor senin icin. yeni bir baslangic, her günün tadini cikart. bol bol fotografini cek kendinin. karninin buyumesini fark edersin o zaman, bedeninin degisimini daha iyi fark edersin.. bebeginle hep konuş.. :) ay cok hos bisey ya :)
canm yaa:)))ne güzel bi duygudurr...bende arada sırada içerim ama tiryaki olamadım bi türlü:))))bir paket de içsem bi dah aolsun diye aramam ama canımın istediğinde bi tane içerim o da yarım bende ne yapcam bilmiyorum:)))
ya özge dün hiç bir şey yokken birden hamile olduğunu fark ediyorsun ve otomatik bir şekilde yürümen dahiii değişiyor tamamen dikkat ediyorsun çok çok farklı bir duygu bilyormusun kasıklarımda bazen ara ara ağrı oluyor çok normal miş rahim kalınlaşıyormuş ondan dolayı mış canım dün hasta olucaktım ya ben halen adet olucam diye bekliyorum komik bir şekilde
ya özge dün hiç bir şey yokken birden hamile olduğunu fark ediyorsun ve otomatik bir şekilde yürümen dahiii değişiyor tamamen dikkat ediyorsun çok çok farklı bir duygu bilyormusun kasıklarımda bazen ara ara ağrı oluyor çok normal miş rahim kalınlaşıyormuş ondan dolayı mış canım dün hasta olucaktım ya ben halen adet olucam diye bekliyorum komik bir şekilde
teşekkür ederim ne kadar güzel yaaa kendi hissediğin duyguları başkasınında hissetmesi senin için sevinmesi bir çıkar yok iken beni çok mutlu ediyorsunuz iyiki buraya üye olmuşum şükürler olsun ki sizlerle karşılaştım evet canım hayaller gerçek oldu inşaallah kızlar sizinde gerçek oluren içten dileklerimle söylüyorum gerçekten bütün samimiyetimle dua ediyorum size inş sizin de sevinçlerinizi burda yaşarız amin canım allah tüm hamilelerin bebeklerini sağlıklı bir şekilde ellerine almayı nasip eder
ayyy canm benm yaa:))ne güzel valla namazlarımda ağlıyorum resmen aklıma geliyo bazen düşünmeyim diyorum ama bugün eşime dedim ki ya bak bu konu ciddi dedim gerçekten istiyomusun dedim istiyorum tabiki dedi ama erken mi diye düşünüyorum dedi şuan rahatlığa alıştık dedi yatıyoz kalkıyoz geziyoz dedi bunlara alıştık erkenmi değilmi bilemiyorum hayırlısı dedi:))
değil mi? ben bu hissettiklerimin yasadiklarimin hicbirini arkadaslarimla konusamiyorum cok ilginc. Ben ne zaman bir sevincimi paylassam o sevinc bozuluyor. Is konusunda, ask konusunda. Mesela benim esimle aram cok iyidir. Cok mutluyuz. Birbirimize karsi cok ilgiliyiz. Hala asigim. cok mutluyum bundan oturu ama ne zaman birisine: esimle iyiyiz bir poroblemimiz yok. Cok şükür mutluyum desem sonra esimle bi sorun oldu aramizda. artik eh iyiyiz deyip kapatiyorum konuyu, dillendirmiyorum. Ya da is konusunda hersey yolundayken neye memnun oldugumu belirtsem 1-2 hafta sonra o şey bozuldu. Ben arkadas secimimi yapamiyorum heralde safim da biraz. Konusurken anliyorsn sana soylediklerinden, yorumlarindan gercek hislerini. simdi icimdekileri oldugu gibi dokemiyorum kimseye. Dedikoducular da var. Ama burda rahatlikla anlatabiliyorum.. Seni anliyorum o yuzden. Burda birbirimizi de tanimadigimiz icin heralde onyargimiz yok. ya da kadiniz ya hepimiz. Butun kadinlar belki de hasret kalmis icten bir dostluga, dürüstlüge. Ne biliyim ben de senin gibi hissediyorum.
bizde ilk te öyle düşündük dile kolay 5 yıl birlikte geçti çocuk sorumluluğu yok gece dışarı cık atıyorum canın dürüm cekti gece kalk git ye rahatlıkla rahatlığa inanılmaz alıştık biz eşimle ama bebişte hayatımıza bir renk katıcak ailemizi tamamlıcak yani kısaca ailele olucaz allah nasip ederse
Aynen canım hepimizin kadın olması o çok büyük rahatlık mesela burda senin gibi sıkıntısı olana mutlaka karşılaşıyorsun bilmediklerini soruyorsun cevrenle konuşamadığını rahatlıkla bur konuşa biliyorsun dimi
evet bende olsun dedim renk katsın birgün mutlaka olcak allah nasip ederse :)))
inş canım allah en kısa sürede nasip eder inşallah :))
inş..:))zamanda geçmiyorr yaa:)((offf
geçti bak saat 5 oldu gerçi senin mesain 6:30 bitiyor ben 6 gibi çıkıyorum rahat oluyor :)) sen ne yapıyorsun bakalım
edaaaaa nerdesinnn bana dua et test alcam bugünnn(((((((
edaaaaa nerdesinnn bana dua et test alcam bugünnn(((((((
kızlar bugün sahurda idrar testini yaptım bekliyorum tek çizgi çıktı oturdum klozetin üstüne ikinci çizgiyi bekliyorum çıksın diye. Yarım saat olmuş farketmemişim eşim çaldı kapıyı iyi misin napıyosun diye. Oturdum ağladım sonra. Ikinci çizgi çıkmadan adet sancılarım başladı psikolojikmiş demek ki 5-10 dk sonra geldi adetim. çok moralim bozuldu. Hayırlısı tabi herşeyin. Hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim..
tamam bütün dualarım seninle yarın sabah işe gelir gelmez yaz aklım sende inş sonuç olumlu olur canım hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?